2009 Nisan Anneleri

sabırsızlıkla bekliyorumm gülşenn..bende yapıcam..1 ay sonra filann..azcıık rahatlasın kuzum..bizede örnek oluyorrr..

seher ve deniz sağolun kızlar anacım gitti şimdiden özledim
eşim dün diyor anne sen bizimle yaşasan ne güzel olur sen bize taşın seni hacca götürücem bile dedi reddemeyeceği bir teklifti ama olmadı :) gerçi niyetimiz var ecrin büyüyünce hep beraber hacca gitmeye annemi de götürmek istiyoruz

herkese selamlar.....hasta olan tüm bebeklerimize geçmiş olsun...geçmişi çok hakkıyla okuyamasamda hasta olan bebekler aklımda ama malum iş yerinde ayrı ayrı alıntı yaparak yazmak pek mümkün deil...evdekş pc cumartesi sabahı tamire gitti işyerindede telefon hatlarındaki arızadan dolayı uzun bir ara oldu merak edenler arkadaşlarımı teşekkür ederim...ufak tefek sorunlar dışında sorun yok...idil göz çapaklanması oldu dün doktora götürdük...çocuğumun gözüne mil çekilmiş gibi duruyordu fenaydı ama bu sabah iyi çok şükür...babaannemiz hep hasta ameliyat olmadı ama şimdede sık hastalınıyor...bugünde kuzen bakıyor idile...böyle giderse işten ayrılmam büyük olasılık olmaya başladı..hayırlısı Allahtan...herkesi öpüyorum buradayım kısmetse...

kızlar ayın 10unda regl olmam gerekiyodu olmadım dün rüyamda doğum yapmışım ameliyatlı zor yürüyorum hemşire geldi bebeklr ikizmiş sizi yine ameliyata almamız lazım dedi nasıl korktum allahımm sen koru.

Son düzenleme:
kız tuğba o ruya değil kabus canım bu ay benım 3 gun gecıktıde kafayı tozutuyodum az kalmıştı civanperçemi var canım adetı sokuyo bılgın olsun sabah öğle akşam 1 bardak iç ertesi gün geliyo

ee hamile olana düşük yaptırıyodur o civanperçemi o zaman bilmiyorumkismile
yok ben kendisinin gelmesini bekliim 2 gün geçti daha

valla benım 2 gun geçti 3 gunu geldı canım eğer gelmeseydi içiçektim valla dşük yapar yapmaz desem yalan şimdi bilmiyorum ama sadece adet söktürücü olduğunu bılıyorum

teşekkürler arkadaşlar.

özlettin kendini canım.idilciğe geçmiş olsun.iş konusunda hayırlısı neyse o olsun canım.

herkese merhaba;

malum bugün salı ve ben evdeyim kızımla ilgileniyorum. hiçbir yere bakamıyorum. hepsi açık ama masa başında duramıyorum :))

kızlar geçmişe bakamadım sultan'dan haber var mı???

@ chveneburi : hayatım sakin ol biraz. ayrıca adetin olmasını salayan her şey eğerki hamilelik varsa düşük yaptırır demektir! aman haa yapmayın öyle şeyler! sağlıkla ilgili ciddi sorunlar ortaya çıkartabilir.

önce günaydın sonrada gülfem hastalığı atlatmış inşallah bugün itibariyle artık ilaç kullanmıyoruz çok şükür.
Çok şükür Güler,inş bir daha yaşamazsınız hastalık falan..

Ela ya da çok geçmiş olsun.
Deniz serum fizyolojik hangisinden canım,ben de alayım da evde bulunsun,gerçi ben almıştım 1 tane,ozaman benim burnum tıkalıydı,önce ben deneyeyim ddim,hiç işe yaramaıştı,sprey değil de tek kullanımlık şişelerde idi.

İrfan a da çok geçmiş olsun.

bu arada ya kızlar siz kuru kaysıyı nasıl veriyosunuz bebişlere ya??

4-5 kayısıyı az suda haşladım,sonra blenderdan geçirdim,verirken içine dövülmüş ceviz de koyup veriyorum,kabızlığa iyi geliyormuş.

Sultan a noldu ki?
Dün gece buradaydı,iiydi en son,ama kayınvalidesi ondaydı,o yüzden giremiyor olabilir.Ben mi kaçırdım yoksa,bir sorunu mu vardı???

elif ne yapçan cnım sen life land da beraber gidelim bariii
fiyatları uygundu vallahi sen bi git konuşamaya,

tuğbacım kuru kayısıyı haşlayıp verebilirsiniz suyunuda içir

selin dişiniz hayırlı olsun

gülşencim merak ettik babanne idile bu kadar dayanabildi kadıncağız...işin şakası da çok geçmiş olsun acil şifalar

ecrinin annesi tuğbacımm o rüya değil kabu kabus:))

burdayım canım anca girebildim ateş düştü çok şükür ama dün gece hiç uyuyamadık hep ağladı yavrum

sULTAN BUGÜN DE GıDEmedim görüşmeye,ama istiyorum ,şu not işlerini halledeyim,en geç Cuma giderim görüşmeye,ben okuldan sonra hemen giderim gidersem.ıyi olur valla,gidelim beraber,ben tek olursam üşenirim yoksa.

saatlerimiz uycakmı bakalım haftada kaç gün ahngi saatlerde gitmeyi düşünüyosun

ya sen niye gidiosunnki ben onu anlamadım

yok canım yapmam varsa vardır Rabbim vermiş ecrinimden nasıl vazgeçemezsem ondan da geçemem.
ecrinde hep ağlıyo geceleri saat başı bazen yarım saatte bir.uykuya hasret kaldım yarın doktora götürsem mi diye düşünüyorum idrar yolları enfeksyonu falan olur allah korusun.hep ağlayarak uyanıyo çünkü
saatlerimiz uycakmı bakalım haftada kaç gün ahngi saatlerde gitmeyi düşünüyosun

ya sen niye gidiosunnki ben onu anlamadım

elifi anlamıyosunda sanki sen çok anlaşılırsın sende de yok fazla kilo allam yaa sinir etmeyin beni alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…