selamlarrr.annemi dün yolcu ettik.o varken yazamıyordum zaten yoğun geçti.onu yolcu edip otogardan forum istanbula geçtik.hakaten acayip biyermiş :) çok beğendim.
oh çok şükür annesinin ve teyzelerinin duaları tutmuş maşallah gülfemimize yaşadığı en büyük sıkıntı bu olsun inşallah birdaha da uğramasın
geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur irfan paşanın bende biyerlerde dişin ateş yapmadığını okumuştum.birdaha çıkmasın inşallah.
suda haşlıyorum ben suyunu dökmeden kayısılarla blendırdan geçiriyorum püre gibi oluyor eğer onu yemezse sadece suyunu içiriyorum
geçmiş olsun denizcimm..noluyo bu kuzularaa..inşallah çıkmaz ateşii..
sizede geçmişş olsunn..ilk defamıydııı..maşallah irfana ama annesi..vucudu bağışıklık kazanıyoo ondandırr..
canım ben kompostunun içinden veriyorum..suyuyla ezip yediriyorum..
"
öncelıklıe gunaydınlar
denızcım ela ya geçmişolsun ve ırfancığada geçmiş olsun
gülfemın ıyıleşmesıne çok sevındım gulercım allah bebeklerımıza hastalık yuzu göstermesin
tuğbacım senıde allah kavuştursun anacığına bende hafta sonu gıdıcem kısmetse ama bu sefer kalıcam öyle gıt gel yapmıcam
herkese selamlar.....hasta olan tüm bebeklerimize geçmiş olsun...geçmişi çok hakkıyla okuyamasamda hasta olan bebekler aklımda ama malum iş yerinde ayrı ayrı alıntı yaparak yazmak pek mümkün deil...evdekş pc cumartesi sabahı tamire gitti işyerindede telefon hatlarındaki arızadan dolayı uzun bir ara oldu merak edenler arkadaşlarımı teşekkür ederim...ufak tefek sorunlar dışında sorun yok...idil göz çapaklanması oldu dün doktora götürdük...çocuğumun gözüne mil çekilmiş gibi duruyordu fenaydı ama bu sabah iyi çok şükür...babaannemiz hep hasta ameliyat olmadı ama şimdede sık hastalınıyor...bugünde kuzen bakıyor idile...böyle giderse işten ayrılmam büyük olasılık olmaya başladı..hayırlısı Allahtan...herkesi öpüyorum buradayım kısmetse...
Çok şükür Güler,inş bir daha yaşamazsınız hastalık falan..önce günaydın sonrada gülfem hastalığı atlatmış inşallah bugün itibariyle artık ilaç kullanmıyoruz çok şükür.
Ela ya da çok geçmiş olsun.günaydıınn...
ayneennn ama benimki patlıcan ve biberde yemiyoo...bende ilk sene alıştırmaya çalıştım ama koca adamlar bu yaştan sonra zor ,çok direniyolar ama az sevdiği zorla yediği şeyleri daha sık yemeye başladı..ıspanak yiyo mesela sarımsaklı yoğurda bayılır o şekilde yiyo..ama mantı,sarma tabak tabak yesin..bende şu mantı makarnadan alıp içini dolduruyorum onuda yiyo..gerisi et,tavuk,köfte..bende sulu köfte falan yapıyorum sulu yesin d,iye..yani elifcim onun yediği şeyleri çeşitlendirip çözüm yolları üretiyorum bende ..tüm çorbaları içer allahtan..
gözünüz aydın cnm çook sevindim allah bi daha göstermesin..
gece elanın burnu tıkandı gündüz akıyodu zaten ne yapacağımı şaşırdım uyuyamadı hiç 12 ye kadar ama serum fizyolojik sıkınca 3 er damla 4-5 saat açık kaldı burnu uyudu sonra bi daha sıktım bayaa ii geliyomuş çok şükür..bi de ateşi çıktı 37,7 ye ama ilaç vermedim ince yatırdım..sabaha yoktu ateşi inaşşahh çıkmaz yine..
günaydın.
dün ilk defa irfanın ateşi çıktı..
38,7 yi gördük...
ateş düşürücü ılık havlularla yarım saatte düşürdük.
sonra sabah 4 de tekrar çıktı gene aynı işlemlerle gene düştü.
niye acaba kızlar ya??
diştenmiki?
doktora gitmedik düştü diye.
keyfide yerindeydi.
bu arada ya kızlar siz kuru kaysıyı nasıl veriyosunuz bebişlere ya??
herkese merhaba;
malum bugün salı ve ben evdeyim kızımla ilgileniyorum. hiçbir yere bakamıyorum. hepsi açık ama masa başında duramıyorum :))
kızlar geçmişe bakamadım sultan'dan haber var mı???
@ chveneburi : hayatım sakin ol biraz. ayrıca adetin olmasını salayan her şey eğerki hamilelik varsa düşük yaptırır demektir! aman haa yapmayın öyle şeyler! sağlıkla ilgili ciddi sorunlar ortaya çıkartabilir.
ecrinde hep ağlıyo geceleri saat başı bazen yarım saatte bir.uykuya hasret kaldım yarın doktora götürsem mi diye düşünüyorum idrar yolları enfeksyonu falan olur allah korusun.hep ağlayarak uyanıyo çünküelif ne yapçan cnım sen life land da beraber gidelim bariii
fiyatları uygundu vallahi sen bi git konuşamaya,
tuğbacım kuru kayısıyı haşlayıp verebilirsiniz suyunuda içir
selin dişiniz hayırlı olsun
gülşencim merak ettik babanne idile bu kadar dayanabildi kadıncağız...işin şakası da çok geçmiş olsun acil şifalar
ecrinin annesi tuğbacımm o rüya değil kabu kabus:))
burdayım canım anca girebildim ateş düştü çok şükür ama dün gece hiç uyuyamadık hep ağladı yavrum
saatlerimiz uycakmı bakalım haftada kaç gün ahngi saatlerde gitmeyi düşünüyosun
ya sen niye gidiosunnki ben onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?