2009 Nisan Anneleri

offff bu gece eşi yokmuş gelmesi 12 bulurmuş kaldıkmı selenle baş başa gene ((((((

Bu arada kedi dili bisküviyle yaptığınız tiramisu tarifi varsa bana yazarsanız çok sevinirim,ama kendi yaptığınız ve güzel olan,daha önce bir tariften yapmıştım da olmamıştı:-((

ceyo merhaba sana tiramusu tarifi vereyim.
keki için: 4 yumurta
1.5 su bardağı şeker
2 su bardağı un
1 çorba kaşığı kakao
1 kabartma tozu
1 vanilya
1 su bardağı sıvı yağ
1 bardak süt

keki pişird,kten sonra 1 bardak sütü nescafe ile karıştır ve keki sıcakken bu karışımla ıslat.

kreması için:

3 su bardağı süt
2 fincan un
3 fincan şeker karıştırarak pişir.piştikten sonra içine 50 gr margarin ve 1 paket labne peyniri yada krem şanti ekle.kremayıkekin üstüne sür.kremanın üstünü de tamamen kaplıycak şek,lde kakao serp.

sık sık yaparım.lezzetli oluyor.tavsiye ederim.bu arada bende ingilizce öğretmeniyim.bende şu anda kitapları girmele meşgulum.

bugün gülfeme kemik suyuyla yayla çorbası yaptım.yer diye bi hevesle ağzına vurmadı.çok üzüldüm ya.
saat 1 den beri de uyumadı.öldüm yorgunluktan ya.

NAGıHAN nerelerde arkadşalr göremedim bugün?

neysem size iyi akşamlar.

merhaba hepinize.....bugün doktora gittik ben rahatsızım akciğer grafisi çektirdim ciğerlerim iyi değilmiş bayağı bir ilaç tedavisi olucam ilaçlarımın hepsi streoidli davul gibi şişerim artık.............

bugün yüzümü güldüren yusuf maşallah deyin kilo 11.815 boy 80 cm olmuş maşallah subhanallah iyi bakmışsın dedi doktor hareketlerini beğendi çok akıllı olacak yusuf bey dedi böyle işte........

ebalperen,tşk ederim,kaydettim,keki iyi kabartacağıma güvenememiyoruma ama yine de deneyeceğim,sağol.
Aaa,demek ıngilizce Öğretmenisin,ben bu sene 6 ve 8 lere giriyorum,sen?
Bizim okulda pek kimse kitapları girmiyor,ama ben aldım listeleri öğrencilerden ve girdim.Ama son yazılıyı daha yarın yapacağım,son ana kaldı:-((

Esra maşallah Yusuf'a bir de yemediğinden şikayet ediyorsun,maşallah yaramış yedikleri.Boyu da çok uzun.

Son düzenleme:
MAŞALLAH YUSUFA VALLA yemiyo diyodun bi de yese :)) cnm boyu uzun yaa sana daha zayıf gibi geliyo sanırım maşallah boyuna da..

kızlar gerçekten yemek konusunda bayağı çektim asla abartmıyorum şu iştah şuruplarını verdiğimden beri bide üstüne fazla düşmediğimden sanırım çok daha iyi birde artık yediği şeyleri daha iyi çözdüm sevmediği şeyleri zorlamıyorum o da benim stresimden etkileniyordu sanırım relax olunca iş çözüldü çoook şükür.........

bir tas çorbayla günü kapattığım çok oldu ki siz sabah kahvaltısı meyve yoğurt yedirdiğiniz dönemlerdi o çorbayla günü kappatığımız dönem........

Maşallah EsraCım yusuf ne kadar güzel kilo almış sanırım bizde hiiç kilo almayanlardan olucaz şubat başı gibi gidicez bizde boyunada maşallah nazar değmesin hep böyle gitsin inş.

maşallah Yusuf a canım sanada geçmiş olsun

oof yaa film izliycektim ama eşim laptopla çalışcakmış izleyemiyorum tv de bişii yok zaten ee laptop u da alıyo..öteki bilg. gidip sandalyede oturamıcam şimdi..ela uyudu ama bana hala rahat yok..zaten burnuda tıkalı uyku da yok bu gece ne yapayım ben şimdi :)

benımde selen hala uyumadı huysuzlanıyo eşimde yok tutsun off yoruldum bu gun belkı uyur dıye yıkadım bakalım ama oynuyo hala benımle yatsada fılm ızlesem eşim gelene kadar:)

tamam cnm saolun keremin iyi olmasına sevindim maşallah

Tüh ya,Deniz çok aksi bir durum oluşmuş,eşin öbüründe çalışsa olmaaa mı?

Ya benim evde film izlemek hiç ilgimi çekmiyor,hele de bilgisayarın başında küçücük ekranın başına oturup . Aslında özeniyorum siz böyle dedikçe,ama çok sıkılıyorum,hiç kendimi filme de veremem ..

valla elıfcım sınema fılmlerı denk gelıyo genelde eşime getırıyo e sınemayada gıdemeyınce evde herkes uyuyunca ışıkları kapatıp seyretmesı ıyı oluyo şahsen ben bmyle sevıyorum ama öburturlu bışı anlamıyorum selen uyanıksa falan

elif ben hamileyken lierak die bir krem kullandım ve ne çatlağım oldu ne sarkmam ablamda kullandı ondada aynı şekilde olmadı hemde o 2 doğum yaptı o kremin çatlak sonrasıda varmış ben çok memnun kaldım kullanan arkadaşlarımda

Tuğbacım benim de çatlağım yok,sarkma da pek yok,biraz sporla daha da sıkılaşabilir tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…