2009 Nisan Anneleri

geçmiş olsun canım ya...ve Allah sabır versin..uykusuzluğa dayanmak çok zor...

tu tu maşallah yusuf bey e:)

off bi alıntılarıma yorum ekleyemedim internet gidip gidip geliyo noolduysaa?? aklımdakileri yazıyım bari..
sultan..tuğba123..seher..irfanın annesi deniz..elanın annesi deniz..gülşen..bebişlerinize geçmiş olsun bi an önce atlatırlar inşallah..atladığım varsa kusura bakmayın..
yeni dişlerde hayırlı olsun..bizimde üstten 2 tane birden çıktı..
spor salonuna gitmeyi bende çok istiyorum ama çok ihmalim bi an önce başlasam artık iyi olur..
elif tiramisuyu kek şeklinde yapıcaksan bende süper bi tarif var her yiyen tarifini istiyo..istersen yazarım

öldüm bittim ya nasıl huysz ecrin şimdi uyudu.ne yapsam memnun olmuyor.tuvalete gitsem peşimden katılıyo ağlarken gülşencim msnden yazmışsın ama şimdi popom yer buldu valla.şimdi gördüm.

Gülşen yazarsan buradan bakarım canım sonra.Ben de çıkıyıroum,herkese ii geceler!!!

bu gece pek kımse yok eşimde yok bende çıkıyorum ıyı geceler

ben kullandım ama bana hiç fayda etmedi yaa

benimdeeee

maşallah yusufa 41 kere hemde

Esra maşallah Yusuf'a bir de yemediğinden şikayet ediyorsun,maşallah yaramış yedikleri.Boyu da çok uzun.

anlaşıldı hehreehe

keremde hala uyumadı ya 8de azıcık muhallebi yedi
sütünü verdim içmedi yaa napçam ben

keki
6 yumurta
5 fincan (kahve fincanı) şeker
6 fincan un
1 çay kaşığı karbonata yarım limon sık
1 pk vanilya
büyük fırın tepsisini yağla dök..
pişince ılıkken 2 kupa süte 2 tatlı kaşığı nescafe karıştır dök..(2 fincana bağlı kalmıyorum hiç bi yeri kuru kalmıyacak kadar ıslatıyorum fazla ıslanmışı daha güzel oluyo)

kreması
4 su bar.süt
6 çorba kaşığı un
6 kaşık şeker
erit kaynat ılıyınca 1 pk labne peynirle mikserle..
kekin üzerine sür..en üzerini tamamen süzgeçten geçmiş kakao ile kapla
ben genelde akşamdan yapıyorum 1 gece buzdolabında bekliyo sütünü daha iyi çekiyo..

tiramisumuz servise hazır ...afiyet olsun...

öldüm bittim ya nasıl huysz ecrin şimdi uyudu.ne yapsam memnun olmuyor.tuvalete gitsem peşimden katılıyo ağlarken gülşencim msnden yazmışsın ama şimdi popom yer buldu valla.şimdi gördüm.

ohh neyse uyumuş sonunda yaramazz...
şirvan organize ediyo buluşma işini ama yok şimdi burda..cmts buluşalım demiş geliyorum ben ama oğluşumu getiremiycem tuğba sende varsın dimi ?? sinem ..feride..sultan..ben..

ohh neyse uyumuş sonunda yaramazz...
şirvan organize ediyo buluşma işini ama yok şimdi burda..cmts buluşalım demiş geliyorum ben ama oğluşumu getiremiycem tuğba sende varsın dimi ?? sinem ..feride..sultan..ben..

nee bendemi nereye istanbul a mı
kız kerem hasta eşim yollarmı hiç

günaydıınnn..çok karanlık gerçi hiç aydınlanmamış nerdeyse..yumurtamız kaynıyo kahvaltı yapıcaz ela yla :)
bu arada spor muhabbeti olmuş ,ben bi gayret pztsi başladım ebru şallıyla :) spor salonuna gidemem ela yla çünkü..bugün 3. günüm karın kaslarım acaip ağrıyo 2 güne geçer umarım ve devamını getiririm herkes 2 haftada vücudunda çok değişiklik old. söylüyo umarım doğrudur..hem sabah 10 da yapamazsan nette o günün programını veriyo,kaçırmıyosun..bi de yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum 5-6 öğün yiyip çok su içiyorum ama çikolata kabusum yaa dayanamıyorum onu yiyince de diyet falan kalmıyo tabi ama 2 gunde bol su icerek odemimi atmisim sanirim 1 kilo umarim artik yag yakarim

Tüh ya,Deniz çok aksi bir durum oluşmuş,eşin öbüründe çalışsa olmaaa mı?
yok cnm maalesef kullandığı program laptopta..
film cd değil de o yüzden laptop u tv ye bağlıcaktık yoksa bende ,izlemem minicik ekrandan bi de oku yok olmaz :))
aynen bende arada vizyondakileri izliyorum ,napalım bizim seherle bebeğimize bakanımız yok biz sinemaya gidemiyoz ühühühü :)) seher bu pazar gidecek sanırım sonunda inşallah :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…