geçmiş olsun canım ya...ve Allah sabır versin..uykusuzluğa dayanmak çok zor...oof yaa film izliycektim ama eşim laptopla çalışcakmış izleyemiyorumtv de bişii yok zaten ee laptop u da alıyo..öteki bilg. gidip sandalyede oturamıcam şimdi..ela uyudu ama bana hala rahat yok..zaten burnuda tıkalı uyku da yok bu gece ne yapayım ben şimdi :)
tu tu maşallah yusuf bey e:)merhaba hepinize.....bugün doktora gittik ben rahatsızım akciğer grafisi çektirdim ciğerlerim iyi değilmiş bayağı bir ilaç tedavisi olucam ilaçlarımın hepsi streoidli davul gibi şişerim artık.............
bugün yüzümü güldüren yusuf maşallah deyin kilo 11.815 boy 80 cm olmuş maşallah subhanallah iyi bakmışsın dedi doktor hareketlerini beğendi çok akıllı olacak yusuf bey dedi böyle işte........
ben kullandım ama bana hiç fayda etmedi yaaelif ben hamileyken lierak die bir krem kullandım ve ne çatlağım oldu ne sarkmam ablamda kullandı ondada aynı şekilde olmadı hemde o 2 doğum yaptı o kremin çatlak sonrasıda varmış ben çok memnun kaldım kullanan arkadaşlarımda
benimdeeeeYa benim evde film izlemek hiç ilgimi çekmiyor,hele de bilgisayarın başında küçücük ekranın başına oturup . Aslında özeniyorum siz böyle dedikçe,ama çok sıkılıyorum,hiç kendimi filme de veremem ..
maşallah yusufa 41 kere hemdekızlar gerçekten yemek konusunda bayağı çektim asla abartmıyorum şu iştah şuruplarını verdiğimden beri bide üstüne fazla düşmediğimden sanırım çok daha iyi birde artık yediği şeyleri daha iyi çözdüm sevmediği şeyleri zorlamıyorum o da benim stresimden etkileniyordu sanırım relax olunca iş çözüldü çoook şükür.........
bir tas çorbayla günü kapattığım çok oldu ki siz sabah kahvaltısı meyve yoğurt yedirdiğiniz dönemlerdi o çorbayla günü kappatığımız dönem........
Esra maşallah Yusuf'a bir de yemediğinden şikayet ediyorsun,maşallah yaramış yedikleri.Boyu da çok uzun.
öldüm bittim ya nasıl huysz ecrin şimdi uyudu.ne yapsam memnun olmuyor.tuvalete gitsem peşimden katılıyo ağlarkengülşencim msnden yazmışsın ama şimdi popom yer buldu valla.şimdi gördüm.
gerçekten çok kolay ve şiddetle tavsiye ediyorum süper oluyo..yemeye doyamıyosun..canım nasıl çekti vallahi
kolaymışta kim gitçek labne peynir almaya yarın :)
ohh neyse uyumuş sonunda yaramazz...
şirvan organize ediyo buluşma işini ama yok şimdi burda..cmts buluşalım demiş geliyorum ben ama oğluşumu getiremiycem tuğba sende varsın dimi ?? sinem ..feride..sultan..ben..
yok cnm maalesef kullandığı program laptopta..Tüh ya,Deniz çok aksi bir durum oluşmuş,eşin öbüründe çalışsa olmaaa mı?
film cd değil de o yüzden laptop u tv ye bağlıcaktık yoksa bende ,izlemem minicik ekrandan bi de oku yok olmaz :))Ya benim evde film izlemek hiç ilgimi çekmiyor,hele de bilgisayarın başında küçücük ekranın başına oturup . Aslında özeniyorum siz böyle dedikçe,ama çok sıkılıyorum,hiç kendimi filme de veremem ..
aynen bende arada vizyondakileri izliyorum ,napalım bizim seherle bebeğimize bakanımız yok biz sinemaya gidemiyoz ühühühü :)) seher bu pazar gidecek sanırım sonunda inşallah :))valla elıfcım sınema fılmlerı denk gelıyo genelde eşime getırıyo e sınemayada gıdemeyınce evde herkes uyuyunca ışıkları kapatıp seyretmesı ıyı oluyo şahsen ben bmyle sevıyorum ama öburturlu bışı anlamıyorum selen uyanıksa falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?