- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
merhaba hepinize.....bugün doktora gittik ben rahatsızım akciğer grafisi çektirdim ciğerlerim iyi değilmiş bayağı bir ilaç tedavisi olucam ilaçlarımın hepsi streoidli davul gibi şişerim artık.............
bugün yüzümü güldüren yusuf maşallah deyin kilo 11.815 boy 80 cm olmuş maşallah subhanallah iyi bakmışsın dedi doktor hareketlerini beğendi çok akıllı olacak yusuf bey dedi böyle işte........
off bi alıntılarıma yorum ekleyemedim internet gidip gidip geliyo noolduysaa?? aklımdakileri yazıyım bari..
sultan..tuğba123..seher..irfanın annesi deniz..elanın annesi deniz..gülşen..bebişlerinize geçmiş olsun bi an önce atlatırlar inşallah..atladığım varsa kusura bakmayın..
yeni dişlerde hayırlı olsun..bizimde üstten 2 tane birden çıktı..
spor salonuna gitmeyi bende çok istiyorum ama çok ihmalim bi an önce başlasam artık iyi olur..
elif tiramisuyu kek şeklinde yapıcaksan bende süper bi tarif var her yiyen tarifini istiyo..istersen yazarım
öldüm bittim ya nasıl huysz ecrin şimdi uyudu.ne yapsam memnun olmuyor.tuvalete gitsem peşimden katılıyo ağlarkengülşencim msnden yazmışsın ama şimdi popom yer buldu valla.şimdi gördüm.
günaydin kızlar... ilk regli mi oldum rahatladım bugün....sonunda...
neyseki çok konuşmamızsın akşam:))
irfanın ateşi sabaha karşı 3 de gene yükseldi ilaç verdim düşürdüm.
diş jeli sürün dedi doktor.
diş jeli sürerken dişleri nasıl alev alev yanıyordur.yazık yavrum yaa
merhaba hepinize.....bugün doktora gittik ben rahatsızım akciğer grafisi çektirdim ciğerlerim iyi değilmiş bayağı bir ilaç tedavisi olucam ilaçlarımın hepsi streoidli davul gibi şişerim artık.............
bugün yüzümü güldüren yusuf maşallah deyin kilo 11.815 boy 80 cm olmuş maşallah subhanallah iyi bakmışsın dedi doktor hareketlerini beğendi çok akıllı olacak yusuf bey dedi böyle işte........
nee bendemi nereye istanbul a mı
kız kerem hasta eşim yollarmı hiç
ama burdakİ arkadŞlar zaten zayıflar 50 lİ rakamdalar.
sİzİn benİm kadar uĞraŞmanıza gerek yok yanİ.
hayırlı olsun dişiniz...bizimkide şimdi ayrık gibi görünüyo ama uzayınca düzelir heralde..bu arada üstten ikinci dişte göründü
hergün bi diş haberi veriyorum :)
üstten iki dişin ucu göründü ama çok ayrıklar ben anlayamadım
muhtarımız gelsede şu işe bi el atsa...cumartesi günü buluşma olursa ve işim olmazsa bende gelebilirim
günaydin kızlar... ilk regli mi oldum rahatladım bugün....sonunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?