2009 Nisan Anneleri

tunaydin kizlar
butun gece kabuslar orum durdum bilinc altim birakmamdi beni uyudum mu dayaki mi yedim anlamadim
aksam konustuklarimi gece hep gordum
neyse hasta bebelere rabbim acil sifalar versin insallah

kilolar beni de deli ediyor ama nedense veremiyorum yemeyim diyorum bu seferde sutum aninda azaliyor e rehe baska biseyleride pek yemediginden kisamiyorum ben

keremin doktoru bu gidişimizde de tahlil istemedi.1 yaşında isteyecekmiş.

demiri veremiyorum hepsini tükürüyo dedim.vermeye çalış dedi.1 yasında tahlil sonucu düşük çıkarsa 6 ay daha kullanacaksın dedi.

denizcim haftanın 3 günü gidiyorum spora.
diğer günler canım isterse yapıyorum başlarda çok yapıyordumda şimdilerde boşladım cd leri.
ama sen evdesin cd lerde yapmak yeterli bence sana 30-45 dak ayırsan yeter.
bide yürüyüş yap bol bol.

Arkadaşlar merhaba
Dün çok korktum onu sizinle paylaşmak istiyorum.
Dün kayra biraz rahatsızdı şurup vermek istedim. Babasının kucağında o tuttu bende vermeye çalıştım ama Kayra içmek istemedi. Ben de zorladım biraz. Birden çocuk nefes alamadı, dudağı falan morarmaya başladı ama bizde bir panik. sırtına falan vurduk derken normale döndü. Hala anlatırken o anı yaşıyorum. Bi süre midesi bulandı ve çok ağladı tabi bende beraber. Sanırım genzine kaçtı. Ama bizi de çok korkuttu

gecmis olsun canim insan kendisi sebep olunca daha bi etkileniyo
neyse simdi nasil bebisimiz

ıyi canım teşekkür ederim.
Zaten çok ağladığı için hemen uyudu.

cnmm geçmiş olsun yaa nasıl panik olduğunu tahmin edebiliyorum..bi keresindede umutun genzine kaçmıştı şurup..Allah korusun bebişlerimizi...:Saruboceq:

merhaba kızlar ........geçmiş olsun dilekleriniz çok sağolun fazla giremiyorum gerçekten hiç iyi değilim kullandığım ilaçlar içimi bayıyor çok yorgunum nefes alıp vermem çok zor oluyor astımım alevlenince böyle oluncada çok yorgun hissediyorum kendimi inşallah en kısa zamanda toparlarım ........hasta olunca tek iyi olan şey iştahım sıfır oluyor ama iyi olmam lazım yusuf hiç durmıyor

nesoc canım sanada çok geçmiş olsun yusufada şurup içirirken hep öyle oluyor ödüm kopuyor allahım esirgesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…