saol tatlımm öpüyorum:)slm herkese hayırlı pazarlar iyi tatıller
dogum günün kutlu olsun sultiş
iki günden beri nete gırmedim yeni yaşında ogluşun ve eşinle mutlu yılların olsun cnm benim
haklısınız sanırım burcu sevgi yumoş kızını öp benım yerıme ne güzel eviniz bebek kokuyordur..........
emelcim saol canımgünaydın kıslar...
yakışıklı kerem in güzel annesi... doğum günün kutlu olsun.... biraz geç oldu ama anca girdim
dün temizlik vardı malum taşıncaz diye eşyaları toplamıştım ev sanki yeni tutulcak ev gibi pistiiki teyze ben 12 den 6 ya kadar arı gibi çalıştık anca temizledik... banyo içim e sinmedi ama ramazan olunca incelemeyim dedim.... ama geri kalanı ohhh mis gibi.... ama gece yorgunluktan uyuyamadım resmen...
yarın 7-8 kişi misaifirm var
etli nohut pilav çorba
2çeşit salata
şekerpare tatlısı yapmayı düşünüyorum
canım sen istiyordun ama değil mii..
valla ne olduğumu bende bilmiyorum aslında başta istemiodum sonra kendimi daha kesinleşmeden hamile zannetöeye başladım bu seferde değilsem üzülüerüm modun girdim 3 gün önce test yaptım tek çizgi sat 21 temmuzdu hala yok bişey 2.çizgi belli belirsiz vardı sanki bir kaç gün dha olmazsa kan testi yapcam
hayırlısı olur inşallah.....valla ne olduğumu bende bilmiyorum aslında başta istemiodum sonra kendimi daha kesinleşmeden hamile zannetöeye başladım bu seferde değilsem üzülüerüm modun girdim 3 gün önce test yaptım tek çizgi sat 21 temmuzdu hala yok bişey 2.çizgi belli belirsiz vardı sanki bir kaç gün dha olmazsa kan testi yapcam
güle güle oturun selincim..
bunu da atlattın. yavaş yavaş yerleşirsin artık
yasemin de alışır merak etme.
aynı şeyi arkdasımın oğlu da yapmıştı..
güle güle oturun selincim..
bunu da atlattın. yavaş yavaş yerleşirsin artık
yasemin de alışır merak etme.
aynı şeyi arkdasımın oğlu da yapmıştı..
sağol canım inşallah.
normalde iyi bakın benim odam falan diye gösteriyor herkese cici ev falan diyor ama hoşuna gitmeyen bişi oldu mu başlıyor.
mesela matkap çalıştı mı hiç sevmiyor sesini hemen yapışıyor bana eve gidelim diyor. yada uykusu gelince huysuzlanınca falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?