vay sıpa oğlum daha zamanı var deseydin hihih:roflol::roflol:okunacak tam 30 sayfam var.. ikisini beraber takıp edim bari..
bu arada baran 2 gündür ...
ba ba ba ba diyim duruyor..
arada da
a ba a ba a ba diyor...
birde ; altını açınca elini bamyasına değdiriyor.. sonrada gülüyor sıpa...
aventte var değişik uçlarıda var bi görsen mamayı bi o biberona bi bu biberona döküp içirmeye çalışıyorum,bende aynen senin gibi yapıyorum elif...gece muhallebisi daha mantıklı geliyo onu veriyorum bende..
aventin 4 numarasına geçtik daha iyi içiyo umut böyle ..biberon ucunun büyüklüğüde hep standart..bi dene istersen
evet şirvan geliyorum ben ...taaa kayserilerden...hatta yarın öğlen gibi çıkıcaz heralde...ama umutu getiremiyorum...annem göndermiyo hasta edersiniz oralarda diye...havalar belli olmuyo..inşallah yaza tanıştırırm arkadaşlarıylaopuyorumnanaktan
ehehehe umutta babababa diye tutturuyo gece gündüzz..garibim eşimde bilerek diyo sanıyo deli oluyo sevincinden...altını açıncada bacaklarının arasına sıkıştırıyo bamyasınıkaydirigubbakcemile3
gunaydınlar kızlar uykusuz bı gecenın ardından offf bu kız delı edıcek benı ya
sultan adı ne hapın ben yasmıne başladım lekelenme yada ara kanama olmadı şükür bu sefer
günaydınnnnnn
desteklerni ve yardımlarını için çok tşk ederim iyiki varsını sizlerde olmasanız tozuturum
yapacak bişeyim yokki artık dua etmekten başka sabırla her öğün deniyorum ama malesef yemiyor yemiyorrr oyun yapıyorum ama ağzını açmıyor işim epey zor yani
düzelir inşallah canım en kısa zamanda meleğin yer mamalarını
selıncım dışlerınız hayırlı olsun canım
sultan kız sağlık ocağından nasıl aldın tablet olarak mı verdıler
sabah emmmsede uyumuyorrrrhoşbuldıkta gitme..
ege kalktığında emme uyumazmı bir daha ...
bizimkide 8- 8:30 gibi kalkıyor..
ehehheheMELEEEEEEEEEEEEEEK
dAHA BURADA MISIN SEEENNNNNNNN!
Ben bile çıkıyorum,yat artık))
İyi geceler!!!
selincim biberon hiç kullanmıyorr malesef doğduğundan beri almıyorrr
gece uyku arasında vermeyi denedim ama diliyle ittirip uyanıyor ve ağlıyorr
gündüz veriyorum ısırıp gülüyorr emmeyi bilmiyor onu
yani kızım bana hiç açık kapı bırakmıyor dün oyunlar oynadım ağzına bir kaşık koydum inanın çıkarmak için diliyle ittirdiii ve çıkardı yani yutmuyo kandırsamdaaa
selam kızlar.....ecrin kuzusunun hiçbirşeyi yoktur evelallah huysuzdur ondan uyanıyordur yada bize özendi herhalde....:)) sultan akşam uyuduğun belli oluyor canım çok pozitif yazıyorsun...ben artık kurduğun cümlelerden uyuyan sultan ile uyumamış sultanı ayırt edebiliyorum:)) çok sevindim senin adına...tüm anneler uyusun.....bende 2 gündür ayakta uyuyorum...normalde beni çok etkilemez uykusuzluk....9.5 aydır geceleri çok az uyumama rağmen gündüz hiç uyumam....gerçi işteyim ama evde oluncada uyumam nedense son 2 gündür çok uykum geliyor...acaba regl olmamla alakası olabilir mi...avare gibiyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?