2009 Nisan Anneleri

günaydın melek bebeklerin güzel anneleriii

vay sıpa oğlum daha zamanı var deseydin hihih:roflol::roflol:

aventte var değişik uçlarıda var bi görsen mamayı bi o biberona bi bu biberona döküp içirmeye çalışıyorum,
gunaydınlar kızlar uykusuz bı gecenın ardından offf bu kız delı edıcek benı ya
sultan adı ne hapın ben yasmıne başladım lekelenme yada ara kanama olmadı şükür bu sefer

Allah a şükür bu gece hiç kalkmadım dün geç saate kadar uyumadı muhallebi vermştim 9da kalktık

canım yasminde yaptı
dün ben sağlık ocağından aldım hapı

bende yeni biberon ucu ve biberon aldım chicco dan
bi tane 0 aylık bi de 4+ aldım
yoğun muhallebiyi 4+dan veriyorum
sütü falan 0 dan. öle değiştirip duruyorum bende biberon uçlarını

günaydınnnnnn
desteklerni ve yardımlarını için çok tşk ederim iyiki varsını sizlerde olmasanız tozuturum
yapacak bişeyim yokki artık dua etmekten başka sabırla her öğün deniyorum ama malesef yemiyor yemiyorrr oyun yapıyorum ama ağzını açmıyor işim epey zor yani

günaydıınnn.
ecrini bugün doktora götürüyorum.günlerdir saat başı uyanması pek hayra alamet değil gibi geliyor.gerçi doktor kararı verilice korktu herlade gece sadece 3 kere uyandı :)
dua edin teyzeleri bişeyi olmasın.
o kadar huysuzki kucağımdan inmek istemiyor uyurken bile kucağımda olmak istiyor artık pilim bitti.

gülşen msnden yazmış telefıon numaramı yazdım sana demiş fakan ne msnden nede burdan numara yazdığı mesaj gelmedi inş.girer nete de görür bu yazdığımı.

buluşma için maltepe demiş çoooook uzak yaa eşim getirecek zaten maltepe diince ne der acabaa eyvahedigeldismile

düzelir inşallah canım en kısa zamanda meleğin yer mamalarını
selıncım dışlerınız hayırlı olsun canım
sultan kız sağlık ocağından nasıl aldın tablet olarak mı verdıler

canım biberonla arası nasıl.

istanbulda haftasonları alışveriş merkezleri çook kalabalık oluyor.geçen gün capitole gidecektim oraya bi vardık felaket otopark sırası var, vazgeçtik eve döndük. eve girince de yasemin ağladı. hep dışarıda gezmek istiyor bizim kız. tam gezenti.

düzelir inşallah canım en kısa zamanda meleğin yer mamalarını
selıncım dışlerınız hayırlı olsun canım
sultan kız sağlık ocağından nasıl aldın tablet olarak mı verdıler

sağlık ocakları aile planlaması uygulaması var ya her ay veriyolar normal 1 aylık tablet işte
veya kondom veriyolar

selin bizimki koyu mama hayatta içmez biberondan

ay bide dün ne oldu bizimki böle sinirli ellerini sıkarak çığlık atıyo babasıda onu taklit eder gibi yapıyo bu babasından daha fazla yapmaya çalışıyo bi o bi babası nasıl bağrıyor babasına boğazı acıyor akıllımın:))

selincim biberon hiç kullanmıyorr malesef doğduğundan beri almıyorrr
gece uyku arasında vermeyi denedim ama diliyle ittirip uyanıyor ve ağlıyorr
gündüz veriyorum ısırıp gülüyorr emmeyi bilmiyor onu
yani kızım bana hiç açık kapı bırakmıyor dün oyunlar oynadım ağzına bir kaşık koydum inanın çıkarmak için diliyle ittirdiii ve çıkardı yani yutmuyo kandırsamdaaa

selam kızlar.....ecrin kuzusunun hiçbirşeyi yoktur evelallah huysuzdur ondan uyanıyordur yada bize özendi herhalde....:)) sultan akşam uyuduğun belli oluyor canım çok pozitif yazıyorsun...ben artık kurduğun cümlelerden uyuyan sultan ile uyumamış sultanı ayırt edebiliyorum:)) çok sevindim senin adına...tüm anneler uyusun.....bende 2 gündür ayakta uyuyorum...normalde beni çok etkilemez uykusuzluk....9.5 aydır geceleri çok az uyumama rağmen gündüz hiç uyumam....gerçi işteyim ama evde oluncada uyumam nedense son 2 gündür çok uykum geliyor...acaba regl olmamla alakası olabilir mi...avare gibiyim....

tadına da mı bakmıyor hiç. mesela bizimkine tatlı bişi ver tadını alırsa havada kapıyor. beğenmezse hayatta ağzını açmıyor. dün babanne pasta ypamış ondan verdik biraz bayıldı

yada uzun makarna yap sen elinle ağzına ver ısırsın öle de mi yemez. bizimki elimizden yemek yemeyi daha çok seviyorda kaşığa karşı bi antipatisi var

eheheh saolasın canım bide eşim kalkmış gitmiş poğça vs. almış çayı koymuş bugün biraz daha geç gitti işe ondan da morali iyi tek başına kahvaltı yapamıyorum

olabilir gülşencim bende 8saat uyudum ama sanki hiç uyumadım gözlerim ağrıyor bir miskinlik popomu kaldırasım yok:))idilciğim nasıl
inşallah ecrinimnde bişeyi yoktur annesi..

yeliz Allah sabır versin yemedi mi çok zor yaa ne desem boş inşallah azmanla alışır meme verme aç bırak bakalım belki yer gerçi denemişsindir

sabah sefanıza bayıldım....idil çok şükür iyi sultancım.....hasta değil ya en güzeli bu....en zoru hastalık gerçekten..onun dışında huysuzlukları çekiliyor öyle yada böyle....

selincim öle tadına bakıyor önüne makarna koyarsam ama sadece bir iki tane yani anlayacağınız çok az sultancım saol canım denedim canım saatlerce aç kaldı sonuç yine yemedi emdiii
kızlar hakkınızı helal edin kaç gündür başınızı ağrıttım ama napıyım bu konuda yardımcım yok tek başınayımm çok bunaldımmm

teşekkür ederiz teyzoşları inşallah sadece huysuzluktan yapıyordur haklısın gülşencim valla hasta olmasında huysuzluğunu çekerim ne yapayım.bir de 2. dişi çıkmadı ona takıyorum kafayı ilk dişi 4 aralıkta çıktı yani o gün fark ettim 2. çıkmadı gitti.bir hafta sonra falan çıkar demişlerdi.

bu arada günlerdir rüyamda ikiz bebek görüp duruyordum nasıl stres oldum ya regl de olmayınca.ama az önce içim rahatladı.eşime bile müjde verdim regl oldum diye :) oh iyi akıl sağlığını kurtarmış olduk diyo deli :) 4 gündür kurmadığım senaryo kalmadıda :))

valla tuğba bende çkkkk uretmiştim seneryo gelmeyınce 2 gun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…