dentinox canımhangini kullanıyorsun
neslihan gecmiş olsunnn
bİR SÜRÜ İŞİM VARDI,EŞİME DİYECEKTİM BİRAZ ERKEN GEL BUGÜN,tam tel. i elime aldım,o arıyor,meğer onun da başı ağrıdığı için erken çıkmış işten,normalde erken gelmesi 19:00 du,işe bakın ya!
Ama buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim,başı ağrıdığı için bana yardım eder mi sizce?
Deniz bir de Ebru Şallı yı netten hangi siteden seyredebiliyorsun,ben de ona bakayım bari!
Nefes Aaaaaaaaallll,Veeeeeerrrrrrrrrrrr allllllllllllll Verrrrrrrrrrrrrrrr
gozunaydin esencim
kaca cikiyo atesi artik deniz irfanin
hayırlısıııııııııııı ::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
rahatlkar artık vucudun
.gözünaydın.
ben de dün oldummm.inşallah gider şu şişkinliklerim....
herkse iyi akşamlarr
moralim çok bozuk her geçen gün herşey kötüye gidiyorr ne yapıcam nasıl davranıcam bilemiyorum kızım emmeyide azalttı sadece 5 dk emiyor ve inanın koca gün hiç bir şey ama hiç bierşey yemiyor zorlamıyorum oyun yapmıyorum hiççççç yemiyorr ve inanın sütüm öle çok değil nereye kadar gidecek böle bilemiyorumm çok üzülüyorumm sorun nerde diye kendimi suçluyorummm vicdan azabı çekiyorummm neden böyle oldu diye ne yapmalıyım ne lur yardım edin nasıl davranmalıyımmm
ohh be geçmiş okumadım fazla gelen giden olmamış bugün:))....hasta olanlara geçmiş olsun...biz iyiyiz çok şükür idilin gözüde kayınvalidede daha iyi..Allah iyilikten ayırmasın...
kolay gelsinanam kımse yok herkes yaprak dökumu ızlıyo herhalde bana yarın mısafır gelcekmiş şimd haber verdıler selen uyudu bende bişiler hazırlıcam yarın için(
insanın bazen cekesi gelmıyor tak diyor egede delirtti beni aglıyor meme verıyom sallıyom suu içiriom şurup verdım jel sürüdüm aglıyoo babası anladı bana geldiler aldı kucagına onda daha beter aglayorr kıyamam dişinden agrısı var sanıımmmKerem çıldırdı şu an bende çıldırmak üzereyim yaaa
yedi buçukta yedi yoğurt saat nerdeyse 11 mamasını yemiyo ya ilacınıda içiremiyorum off Allah ımm
canım sen miray'A nasıl bakıyorsun calımıyormusun anlamadım da?Valla Sultan ben de çoğu zamana raöğünleri veremiyorum,onları versem çorbasını muhallebisini yemiyor.
Hatta akşam öğününü atlıyoruz biz,yemiyor kesinlikle.Sabah kahvaltı,öğlen çorba ve akşam yatmadan önce muhallebi,o kadar.Akşam muhallebiden önce bir öğün daha vermem gerek ,ama onu yerse muhalelbiyi yemiyor.2sinden birini seçmem şart,hangisi daha önemli sizce?Akşam 1 kere daha yemek vermek mi,yoksa muhallebi mi?
egede inadınan bazen uyumazzzzz kıpkırmızı oluyor hehe evett sıpa bunlar yaahastalığı geçti gibi ya
ben yatmaadan biri uyurken 2 kere maama veriyodum süt yani
içmiyo ya ilacınıda veremedim içmediği için hala ayakta gözler kıpkırmızı
bu arada mithat yakaladı ferhunde şllğını:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?