2009 Nisan Anneleri

hangini kullanıyorsun

neslihan gecmiş olsunnn
dentinox canım

inş. eder:))bendede ebru şallı ile plates var daha açıpta bakmadım yaw
şimd ona pilates malzemeleri gerek

iyi akşamalr arkadaşlar.bu aralar y,ne topiğimz çok sessiz di mi?bebşlerimiz büyüdükçe boş zamanımız azalıyo.ben de şimdi gülfeme mama yedirmeye çalıştım yatağına koydum geldim yorgunluktan ölüyorum ama maşallah kızıma o o kadar enerji dolu ki.neyse mızrdanıyo ben gideyim.

ha bu arada ben git gide kilo alıyorum.gülfem hala emiyo maşallah.özellikle gece.ben de süt olsun diye bi tatlı bi su .su içmezsem sütüm o gün cidden çok az alıyo.su içebilmem için de tatlıya ihtiyaç duyuyorum.68 oldum.4 kilo fazlam var.

Aynem öyle gülercim
ya bilgisayar öğleden beri açık keremle ilgilen yemek yap iş güç hiç oturamadım

yaprak dökümü başladı
bayadır tv izlemiyodum azıcık bakayım bari.
benden başka da kimse yok.
misafir var bi de ben.

canım seni çok iyi anlıyorum.aç kalınca damı yemiyo acaba,şöle sevebileceği birşey mutlaka vardır onu bulsan en azından bi süre öyle devam edersin.kayra da hasta olduğunda herşeyi kusuyodu tek yediği şey tarhana çorbasıydı inan kahvaltıya bile verdiğimi hatırlarım aç kalmasın diye.inşallah düzelir biran önce

anam kımse yok herkes yaprak dökumu ızlıyo herhalde bana yarın mısafır gelcekmiş şimd haber verdıler selen uyudu bende bişiler hazırlıcam yarın için(

ohh be geçmiş okumadım fazla gelen giden olmamış bugün:))....hasta olanlara geçmiş olsun...biz iyiyiz çok şükür idilin gözüde kayınvalidede daha iyi..Allah iyilikten ayırmasın...

Sevindim iyi olmanıza.

Bugün ne kadar istediysem eşimin erken gelmesini,oldu valla.Allah'tan hızır gibi yetişti,akşam hep o baktı Miray'a,ben de yazılılarımı okudum,şimdi de e-okula gireceğim,ama ilk önce kk yı açtım ,ne var ne yok diye.

Deniz ben de sabah evde yokum ya,eve gelince yapsam ii olur aslında,inş yapabilirim,sağol .

Yaprak Dökümü de kaldı bugün,basket maçı var,eşim onu seyrediyor,ben de bugünlük sesimi çıkarmadım)

Kerem çıldırdı şu an bende çıldırmak üzereyim yaaa
yedi buçukta yedi yoğurt saat nerdeyse 11 mamasını yemiyo ya ilacınıda içiremiyorum off Allah ımm

Valla Sultan ben de çoğu zamana raöğünleri veremiyorum,onları versem çorbasını muhallebisini yemiyor.
Hatta akşam öğününü atlıyoruz biz,yemiyor kesinlikle.Sabah kahvaltı,öğlen çorba ve akşam yatmadan önce muhallebi,o kadar.Akşam muhallebiden önce bir öğün daha vermem gerek ,ama onu yerse muhalelbiyi yemiyor.2sinden birini seçmem şart,hangisi daha önemli sizce?Akşam 1 kere daha yemek vermek mi,yoksa muhallebi mi?

valla sultancım hastalıktan mı yapıyo acaba yoksa ınadından mı selende bazen yapıyo ama ınadından
elifçim gözün aydın yazılılarını okumuşsun bitmiş bence gece muhallebisini ver demekki acıkmıyo mıray ve ıstemıyo canım
dilekçim hoş geldin

hastalığı geçti gibi ya
ben yatmaadan biri uyurken 2 kere maama veriyodum süt yani
içmiyo ya ilacınıda veremedim içmediği için hala ayakta gözler kıpkırmızı

bu arada mithat yakaladı ferhunde şllğını:))

ay ecem geçen ay öyleydi sultan delirtiyodu beni ama sıkıntısı varmış yavrumun eminimki bir sıkıntısı vardır keremin yoksa onun iştahı yerindeydi maşallah bu arada ben gecelri muhallebi vermiyorum ya sadece devam maması içiriyorum 2 saat arayla 7 den sonra vermiyorum siz veriyomusunz ağar gelio eceme ya gece sürekli ıkınıyo

bende kullanmıyorum devam maması tuğba saat 9.30 gıbı muhallebı yıyo selen sonrada sut içiyo

anam kımse yok herkes yaprak dökumu ızlıyo herhalde bana yarın mısafır gelcekmiş şimd haber verdıler selen uyudu bende bişiler hazırlıcam yarın için(
kolay gelsin

Kerem çıldırdı şu an bende çıldırmak üzereyim yaaa
yedi buçukta yedi yoğurt saat nerdeyse 11 mamasını yemiyo ya ilacınıda içiremiyorum off Allah ımm
insanın bazen cekesi gelmıyor tak diyor egede delirtti beni aglıyor meme verıyom sallıyom suu içiriom şurup verdım jel sürüdüm aglıyoo babası anladı bana geldiler aldı kucagına onda daha beter aglayorr kıyamam dişinden agrısı var sanıımmm

sonra uyudu az öneccceeeeeee

canım sen miray'A nasıl bakıyorsun calımıyormusun anlamadım da?

egede inadınan bazen uyumazzzzz kıpkırmızı oluyor hehe evett sıpa bunlar yaa

evet ferunde yajkalandı ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sefam olsun

şu bihterde bi yakalansa kötülere ölümmmmmmmmmmmm

ben kaçar byee aralıksızzzzzzz uykulu gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…