canım sen varyaaabirde bu kadar yememesine rağman yerinde durmuyor artık baya baya yürüyor evde istediği her yere yürüyerek gidiyorr eee kilo milo alamıyor tabiii
kaşıga karşı bişeyı yok ama elinle yemeyi egede sevıyorrryada uzun makarna yap sen elinle ağzına ver ısırsın öle de mi yemez. bizimki elimizden yemek yemeyi daha çok seviyorda kaşığa karşı bi antipatisi var
ee ben dün gece dua ettım ya canım dualarımız daim olsunnnnnngünaydın melek bebeklerin güzel anneleriii
vay sıpa oğlum daha zamanı var deseydin hihih:roflol::roflol:
aventte var değişik uçlarıda var bi görsen mamayı bi o biberona bi bu biberona döküp içirmeye çalışıyorum,
Allah a şükür bu gece hiç kalkmadım dün geç saate kadar uyumadı muhallebi vermştim 9da kalktık
canım yasminde yaptı
dün ben sağlık ocağından aldım hapı
allah kavuşturusnnnnnnnnnnnnnkociş gittii....
1 hafta yok....
günaydıınnn.
Ecrini bugün doktora götürüyorum.günlerdir saat başı uyanması pek hayra alamet değil gibi geliyor.gerçi doktor kararı verilice korktu herlade gece sadece 3 kere uyandı :)
dua edin teyzeleri bişeyi olmasın.
O kadar huysuzki kucağımdan inmek istemiyor uyurken bile kucağımda olmak istiyor artık pilim bitti.
Gülşen msnden yazmış telefıon numaramı yazdım sana demiş fakan ne msnden nede burdan numara yazdığı mesaj gelmedi inş.girer nete de görür bu yazdığımı.
Buluşma için maltepe demiş çoooook uzak yaa eşim getirecek zaten maltepe diince ne der acabaa eyvahedigeldismile
istanbulda haftasonları alışveriş merkezleri çook kalabalık oluyor.geçen gün capitole gidecektim oraya bi vardık felaket otopark sırası var, vazgeçtik eve döndük. Eve girince de yasemin ağladı. Hep dışarıda gezmek istiyor bizim kız. Tam gezenti.
allah kavuştursun şirvancımmm
saolun kızlarallah kavuşturusnnnnnnnnnnnnn
kilosuna gelince biz 8 aylık 2700 doğduk hastaneden 2500 çıktık şimdiki kilosu 9500 boyu 74 cm ort yaniii ama 6 aylık kilosu 8'i geçikti iyimi sizceee
herhalde iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikilosuna gelince biz 8 aylık 2700 doğduk hastaneden 2500 çıktık şimdiki kilosu 9500 boyu 74 cm ort yaniii ama 6 aylık kilosu 8'i geçikti iyimi sizceee
bende geleyimmi canım tevdiş ederım hem......... ehehehhehehKızlar ne dİyorsunuz bana gelme İŞİne ;
ama bakın Şİmdİden sÖylİyİm..evİmİn pİslİĞİne bakılmayacak...
Öyle Çok hamarat deĞİlİmdİr.ama aÇta bırakmam sİzlerİ...
ben egeye tabaga makarna koyuyorum yürütecının önüne koyuyoz tabagı geze dolaşa rahat rahat yıyır bi tv ye bakar bi yanıma gelırrrbence iyi canım..sen fazla kendine dert etmeye başladın bence ..
Sen ilk önce bir relax ol bakalım...
Baranda öğlenleri sadece çorba içiyor o kadar .. Oda tuzsuz falan değil..
Biz nasıl yiyorsak öğle...
Salçalı falan
ELİNLE YEDİRMYE ÇALIŞ..... MESELA BEN YEMEKLERİN SUYUNA EKMEK BANDIRIYORUM BİRAZDA YEMEKTEN PARMAĞIMLA EZİYORUM VERİYORUM.
PARMAKLARIMLA...
kanser bi arkadasim icin yarin oglene kadar 1tane yasin okuyabilecek olan varmi
okuyacak olanlar cevap yazzarsa sevinirim ben yarin oglen burdan sayiyi toplayacagim
dualarinizi bekliyoruz
okuyandan da okumayandanda allah razi olsun
arkadasim 23yasinda ve daha 1senelik evli
erkenden gelde temizlik yok.. Ne varki bacıyız şurda.. Yardım etmiş olursun . Hem senin için zor olmasa gerek.. Alışıksın ne de olsa...herhalde iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bide en gördüm yani hani göz canlandırması yapsam neysee
yürüme videosunda gayet iyiydi.........
şirvanın dedıgı gibi relax ol..........
Bende geleyimmi canım tevdiş ederım hem......... Ehehehheheh
ben egeye tabaga makarna koyuyorum yürütecının önüne koyuyoz tabagı geze dolaşa rahat rahat yıyır bi tv ye bakar bi yanıma gelırrr
kanser bi arkadasim icin yarin oglene kadar 1tane yasin okuyabilecek olan varmi
okuyacak olanlar cevap yazzarsa sevinirim ben yarin oglen burdan sayiyi toplayacagim
dualarinizi bekliyoruz
okuyandan da okumayandanda allah razi olsun
arkadasim 23yasinda ve daha 1senelik evli
ahh keşke gelsemdeeeerkenden gelde temizlik yok.. Ne varki bacıyız şurda.. Yardım etmiş olursun . Hem senin için zor olmasa gerek.. Alışıksın ne de olsa...
--- tabağı yürütecemi koyuyorsun ... Etrafa dökmuyormu..
Pardon sen devamlı temizlik yaptığın için .. Etrafta kirlenmez dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?