ay ecem geçen ay öyleydi sultan delirtiyodu beni ama sıkıntısı varmış yavrumun eminimki bir sıkıntısı vardır keremin yoksa onun iştahı yerindeydi maşallah bu arada ben gecelri muhallebi vermiyorum ya sadece devam maması içiriyorum 2 saat arayla 7 den sonra vermiyorum siz veriyomusunz ağar gelio eceme ya gece sürekli ıkınıyo
amiinben kaçar byee aralıksızzzzzzz uykulu gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr
BEN BUGÜN SEYRETMEDİM AMA,Ferhunde nin yakalanma gibi derdi yok ,öyle değil mi?Malları üstüne geçirmedi mi ki o?Hatta ayrılmak onun işine gelir bu durumda,ben tam takip edemiyorum ama,öyle gibi sanıyorum.
Melek,çalışıyorum ben,öğretmenim,sabahçıyım,öğlen 1 de evdeyim en geç.O zamana kadar da annem bakıyor bizim evde,umarım açıklayıcı olmuşumdur heheheee
oldun oldun eeheheheBEN BUGÜN SEYRETMEDİM AMA,Ferhunde nin yakalanma gibi derdi yok ,öyle değil mi?Malları üstüne geçirmedi mi ki o?Hatta ayrılmak onun işine gelir bu durumda,ben tam takip edemiyorum ama,öyle gibi sanıyorum.
Melek,çalışıyorum ben,öğretmenim,sabahçıyım,öğlen 1 de evdeyim en geç.O zamana kadar da annem bakıyor bizim evde,umarım açıklayıcı olmuşumdur heheheee
ay süperdi sefam olsun ohhhhhamiin
yakalandı kız kocasına kapıda şevket geldi sandiki şevket dedi kapıyı açtı kocası şook orda bitti zaten
hee bugün regl oldum yine hapa başladım inşallah sorun çıkarmaz
bende daha kaçamadım ya hoşgeldin şirvan...........
ama bu sefer gidiyoummmmmmmmmm
sabah 7 de uyanıgızzz
ege dün gece 1 de yattı yıne 7 de ayaktaydı 9dada yatsa aynı delırcemmmmmmmmmm
kurmalı saat sanki.......
bende aynen senin gibi yapıyorum elif...gece muhallebisi daha mantıklı geliyo onu veriyorum bende..Valla Sultan ben de çoğu zamana raöğünleri veremiyorum,onları versem çorbasını muhallebisini yemiyor.
Hatta akşam öğününü atlıyoruz biz,yemiyor kesinlikle.Sabah kahvaltı,öğlen çorba ve akşam yatmadan önce muhallebi,o kadar.Akşam muhallebiden önce bir öğün daha vermem gerek ,ama onu yerse muhalelbiyi yemiyor.2sinden birini seçmem şart,hangisi daha önemli sizce?Akşam 1 kere daha yemek vermek mi,yoksa muhallebi mi?
aventin 4 numarasına geçtik daha iyi içiyo umut böyle ..biberon ucunun büyüklüğüde hep standart..bi dene istersenyarabbim şükür uyudu yaa
muhallebi yedirdim sanırım sorun biberon kerem son 2 aya kadar chicconun 0 ucuyla içiyodu sonra içememeye başladı anladımki az geliyo yorulup bırakıyo sonra ben onu biraz deldim ii oldu
bi süre sonra yine az gelmeye başladı bu son delişimde elimin ayarı kaçmış lakır lakır süt geliyo çocukta istemiyo içmiyo
içine cicibebe atıp içiriyodum koyulaşıyodu son günlerde onuda reddtmeye başlamıştı
chicconun o ucundan aradım 0 ı değilde 3 ay ve sonrası bi türlü bulamadım ya 4 +falan var ama onun meme boyu küçük içemiyo
geçen heryeri aradım bulamadım nuk bibern 2 de uç aldım yine olmadı yine olmadı off of
evet şirvan geliyorum ben ...taaa kayserilerden...hatta yarın öğlen gibi çıkıcaz heralde...ama umutu getiremiyorum...annem göndermiyo hasta edersiniz oralarda diye...havalar belli olmuyo..inşallah yaza tanıştırırm arkadaşlarıylaopuyorumnanaktanbu hafta sonu mbuluşma yapalım demiştim..
ne oldu. acaba.. ben biraz geçmişe bakınım ..
okunacak tam 30 sayfam var.. ikisini beraber takıp edim bari..
bu arada baran 2 gündür ...
ba ba ba ba diyim duruyor..
arada da
a ba a ba a ba diyor...
birde ; altını açınca elini bamyasına değdiriyor.. sonrada gülüyor sıpa...
ohh neyse uyumuş sonunda yaramazz...
şirvan organize ediyo buluşma işini ama yok şimdi burda..cmts buluşalım demiş geliyorum ben ama oğluşumu getiremiycem tuğba sende varsın dimi ?? sinem ..feride..sultan..ben..
cumartesi günü buluşma olursa ve işim olmazsa bende gelebilirim
hayırlı olsun dişiniz...bizimkide şimdi ayrık gibi görünüyo ama uzayınca düzelir heralde..
muhtarımız gelsede şu işe bi el atsa...
aynı yaa dün 10 da yattı 7 de ayaktaydı sabah..normalde 8.30 da yatıyo yine 6.30-7 ayakta..alışmışlar artık değiştiremiyolar :)bende daha kaçamadım ya hoşgeldin şirvan...........
ama bu sefer gidiyoummmmmmmmmm
sabah 7 de uyanıgızzz
ege dün gece 1 de yattı yıne 7 de ayaktaydı 9dada yatsa aynı delırcemmmmmmmmmm
kurmalı saat sanki.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?