2009 Nisan Anneleri

BEN BUGÜN SEYRETMEDıM AMA,Ferhunde nin yakalanma gibi derdi yok ,öyle değil mi?Malları üstüne geçirmedi mi ki o?Hatta ayrılmak onun işine gelir bu durumda,ben tam takip edemiyorum ama,öyle gibi sanıyorum.

Melek,çalışıyorum ben,öğretmenim,sabahçıyım,öğlen 1 de evdeyim en geç.O zamana kadar da annem bakıyor bizim evde,umarım açıklayıcı olmuşumdur heheheee

yarabbim şükür uyudu yaa
muhallebi yedirdim sanırım sorun biberon kerem son 2 aya kadar chicconun 0 ucuyla içiyodu sonra içememeye başladı anladımki az geliyo yorulup bırakıyo sonra ben onu biraz deldim ii oldu
bi süre sonra yine az gelmeye başladı bu son delişimde elimin ayarı kaçmış lakır lakır süt geliyo çocukta istemiyo içmiyo

içine cicibebe atıp içiriyodum koyulaşıyodu son günlerde onuda reddtmeye başlamıştı
chicconun o ucundan aradım 0 ı değilde 3 ay ve sonrası bi türlü bulamadım ya 4 +falan var ama onun meme boyu küçük içemiyo
geçen heryeri aradım bulamadım nuk bibern 2 de uç aldım yine olmadı yine olmadı off of

ben kaçar byee aralıksızzzzzzz uykulu gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr
amiin

yakalandı kız kocasına kapıda şevket geldi sandiki şevket dedi kapıyı açtı kocası şook orda bitti zaten

hee bugün regl oldum yine hapa başladım inşallah sorun çıkarmaz

oldun oldun eehehehe

amiin

yakalandı kız kocasına kapıda şevket geldi sandiki şevket dedi kapıyı açtı kocası şook orda bitti zaten

hee bugün regl oldum yine hapa başladım inşallah sorun çıkarmaz
ay süperdi sefam olsun ohhhhh

o hapta zor e bi unutsan tamam .... unutmaaaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

daha ben buradayım,daha doğrusu e-okulda,not işlerinde.Evi görseniz harman yeri gibi,her yerde kağıtlar...

kızlar ben geldim...

dün annemlerde misafir vardı. ordaydık.. bugünde bende arkadaşlar vardı.
hatta tanıyosunuz sayılır bugidi54 ailece bize gelmişlerdi.
onlar gitti, baranı uyuttum . mutfagı topladım geldim..

bu hafta sonu mbuluşma yapalım demiştim..

ne oldu. acaba.. ben biraz geçmişe bakınım ..

eşim yarın akşam kazakistana gidiyor.. 1 hafta yok...

bende tek tek sizlerimi dolaşsam acaba :)))

bende daha kaçamadım ya hoşgeldin şirvan...........

ama bu sefer gidiyoummmmmmmmmm

sabah 7 de uyanıgızzz

ege dün gece 1 de yattı yıne 7 de ayaktaydı 9dada yatsa aynı delırcemmmmmmmmmm

kurmalı saat sanki.......

okunacak tam 30 sayfam var.. ikisini beraber takıp edim bari..

bu arada baran 2 gündür ...

ba ba ba ba diyim duruyor..
arada da

a ba a ba a ba diyor...

birde ; altını açınca elini bamyasına değdiriyor.. sonrada gülüyor sıpa...

hoşbuldıkta gitme..

ege kalktığında emme uyumazmı bir daha ...

bizimkide 8- 8:30 gibi kalkıyor..

MELEEEEEEEEEEEEEEK
dAHA BURADA MISIN SEEENNNNNNNN!
Ben bile çıkıyorum,yat artık))
ıyi geceler!!!

bende aynen senin gibi yapıyorum elif...gece muhallebisi daha mantıklı geliyo onu veriyorum bende..
aventin 4 numarasına geçtik daha iyi içiyo umut böyle ..biberon ucunun büyüklüğüde hep standart..bi dene istersen
bu hafta sonu mbuluşma yapalım demiştim..

ne oldu. acaba.. ben biraz geçmişe bakınım ..
evet şirvan geliyorum ben ...taaa kayserilerden...hatta yarın öğlen gibi çıkıcaz heralde...ama umutu getiremiyorum...annem göndermiyo hasta edersiniz oralarda diye...havalar belli olmuyo..inşallah yaza tanıştırırm arkadaşlarıylaopuyorumnanaktan

ehehehe umutta babababa diye tutturuyo gece gündüzz..garibim eşimde bilerek diyo sanıyo deli oluyo sevincinden...altını açıncada bacaklarının arasına sıkıştırıyo bamyasınıkaydirigubbakcemile3

şirvan ben sana özelden cebimi yazıyorum..bi daha net bulamayabilirm..avm olursa daha iyi olur benim için malum bilmiyorum pek oraları...bide maltepeye yakın bi avm olursa süper olur...

ohh neyse uyumuş sonunda yaramazz...
şirvan organize ediyo buluşma işini ama yok şimdi burda..cmts buluşalım demiş geliyorum ben ama oğluşumu getiremiycem tuğba sende varsın dimi ?? sinem ..feride..sultan..ben..

cumartesi günü buluşma olursa ve işim olmazsa bende gelebilirim

hayırlı olsun dişiniz...bizimkide şimdi ayrık gibi görünüyo ama uzayınca düzelir heralde..

muhtarımız gelsede şu işe bi el atsa...

...
buluşma ile ilgili bunlar yazılmış herhalde.. 592 sayfada kaldım baran uyandı..

günaydınn..ferhundeyi duydum sevindim izleyememiştim :)) ela sabah her zaman ki gibi ayağa kalkmıştı bu bu sabah ki fark ellerini bırakıp göbeğini dayıyo ööle duruyo 2 elininde işlemesi lazım ya karıştırırken ondan herhalde :) başta 2 eliyle sıkı sıkı tutar düşecem diye korkardı 2 haftadır tek el geziyo biri boşta şimdi hepsini bırakma çabaları..
aynı yaa dün 10 da yattı 7 de ayaktaydı sabah..normalde 8.30 da yatıyo yine 6.30-7 ayakta..alışmışlar artık değiştiremiyolar :)
[

gunaydınlar kızlar uykusuz bı gecenın ardından offf bu kız delı edıcek benı ya
sultan adı ne hapın ben yasmıne başladım lekelenme yada ara kanama olmadı şükür bu sefer

günaydın.iyi günler herkese.

irfanın ateşi yok ama keyfi kaçık dişlerinden dolayı eski neşesi yok 2 gündür.
ama bugün daha iyi olacak secret yapayım biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…