Canım ben de okurdum ama reglim:-((kanser bi arkadasim icin yarin oglene kadar 1tane yasin okuyabilecek olan varmi
okuyacak olanlar cevap yazzarsa sevinirim ben yarin oglen burdan sayiyi toplayacagim
dualarinizi bekliyoruz
okuyandan da okumayandanda allah razi olsun
arkadasim 23yasinda ve daha 1senelik evli
okuyanlari yazdim allah simdiiden razi olsun
benimki gönderir mi kız çocuk hasta bana diyoki yaza kadar bi yere çıkmak yok oldu dedim başka?
Canım ben de okurdum ama reglim:-((
Sultan ,tmm deseydin eşine Hasta olan Kerem ,sen bak ben gezeyim. arada..
benimki gönderir mi kız çocuk hasta bana diyoki yaza kadar bi yere çıkmak yok oldu dedim başka?
ben zaten hiç kanepeye otuttrmuyorum durmuyo aşaga dogru kayı veriyo hep yerdeyz daha bir yerlerden tutunarak gidiyozz ama zor oluyoo zaten düştügünde hop ettin diyom hiç aglamıyoo düşe kalka büyüyeceklertv8 Video - EBRU ŞALLI İLE PİLATES 36
burda gördüm cnm ama hiç netten yapmadım kaçırırsam iyi alternatif..
bizde ööleydik ama çok şükür kendisi kalktığı gibi geri de oturuyo artık benden oturtmamı istemiyo..ama ben hiç müdahale etmedim indirmedim kendi düşe kalka indi hızlıca öğrendi yoksa haklısın çok zor,3 hafta yanında oturdum resmen düşüyo ya da inemiyo yere diye..
ay canm çok üzüldüm gerçekten valla yemiyosa artık onn keyfini beklicn ne zamn isterse kendi yiyicek kilosuda ii benceeeherkse iyi akşamlarr
moralim çok bozuk her geçen gün herşey kötüye gidiyorr ne yapıcam nasıl davranıcam bilemiyorum kızım emmeyide azalttı sadece 5 dk emiyor ve inanın koca gün hiç bir şey ama hiç bierşey yemiyor zorlamıyorum oyun yapmıyorum hiççççç yemiyorr ve inanın sütüm öle çok değil nereye kadar gidecek böle bilemiyorumm çok üzülüyorumm sorun nerde diye kendimi suçluyorummm vicdan azabı çekiyorummm neden böyle oldu diye ne yapmalıyım ne lur yardım edin nasıl davranmalıyımmm
şirvan seni çok ii anlıyorum canm allah kolaylık versinnya ne yapsam bilemedim.
bu akşam evdemi kalsam kayınvalidemleremi gitsem
bir yanım git diyor , bir yanım gitme diyor.. kararsız kaldım..
akşam olunca arabaya başlarlar ne yapıyorsun diye..
annemler sabahtan aradı ne yapcan gelcenmi diye..
onlara öbur tarafa gidecem dedim. ...
üfff hiç sevmioyorum şu muhabbeti,, eşim yok iş bahanesi ile geziyor ben arada kalıyorum ,orda burda sürünüyorum,allah için iki tarafta da iş miş yaptığım yok ama .. evim gibi olmuyor...
hAMARAT HATUNSUN VALLA!İyi günlerde giysin kuzucuk.
Tuğba eline sağlık,yine de sen bilirsin,ama patates böreği yapmışsın ya,patates salatası yerine başka bir şey de yapabilirsin,makarna salatası mesela)
Sağolasın Seher.
Gülşen bence de yeter akşam çay için gelecekler için bir kek.ama biz geçen akşam gittiğimiz evde yalan olmasın ama,en az 7-8 çeşit yiyecek vardı,tatlılar, börek,sarma mercimek köftesi,hepsi de uğraşlı şeylerdi,bir gün de bize geleceklermiş aynı grup,ben o kadar yapamam valla!Napiiiim benim çocuğum var,bahane de hazır))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?