2009 Nisan Anneleri

Canım ben de okurdum ama reglim:-((

benimki gönderir mi kız çocuk hasta bana diyoki yaza kadar bi yere çıkmak yok oldu dedim başka?

Sultan ,tmm deseydin eşine Hasta olan Kerem ,sen bak ben gezeyim. arada..

Canım ben de okurdum ama reglim:-((

Sultan ,tmm deseydin eşine Hasta olan Kerem ,sen bak ben gezeyim. arada..

bencede iyi fikir Sultan ama eşin pek memnun kalmaz bu fikirden ben bazen bu tip şeyler söylerimde :))
maşallah ya herkes kuran okumayı biliyor ne kadar güzel bende biliyorum ama pek değil imrendim valla maşallah aslında kendimi ücretsiz izinde bu konuda geliştirmek istiyordum ama tembellik işte diğer zamanlarda işi bahane ediyorumda

benimki gönderir mi kız çocuk hasta bana diyoki yaza kadar bi yere çıkmak yok oldu dedim başka?

oldu canım deseydin................

cocugun temız havaya ihtıyacı var güneş görmeli ..........

kendileri tabi hep dışardaa

benımkide derki hep gezıyorsun nereye gidiyorum beee
anneme,kayınvalideme,agbımlereee

sen gezenti kadın görmemişsin diyorumm

merhaba kızlar mısafırler gıttı bu gunude atlattım çok şkür

gÖZÜNAYDIN sEHER,BENıM DE pzt GÜNÜM VAR BENDE,sabahtan da olkulda olacağım,Pazardan haleltmem lazım bütün işlerimi.

inşallah hallederın canım sorunsuz valla geleyım yardıma ıstersen :) anıden gelcez dedıler çok zor oldu gece hazırlık gunduz ıkram falan sağolsun seloşunda kudurukluğu üstündeydi

banada yarın akşam arkadaşlar gelecekmiş....bu akşamdan ya kurabiye yada kek yapıcam..çaya geliceklermiş çünkü......

Sağolasın Seher.
Gülşen bence de yeter akşam çay için gelecekler için bir kek.ama biz geçen akşam gittiğimiz evde yalan olmasın ama,en az 7-8 çeşit yiyecek vardı,tatlılar, börek,sarma mercimek köftesi,hepsi de uğraşlı şeylerdi,bir gün de bize geleceklermiş aynı grup,ben o kadar yapamam valla!Napiiiim benim çocuğum var,bahane de hazır))

ben zaten hiç kanepeye otuttrmuyorum durmuyo aşaga dogru kayı veriyo hep yerdeyz daha bir yerlerden tutunarak gidiyozz ama zor oluyoo zaten düştügünde hop ettin diyom hiç aglamıyoo düşe kalka büyüyecekler

ay canm çok üzüldüm gerçekten valla yemiyosa artık onn keyfini beklicn ne zamn isterse kendi yiyicek kilosuda ii benceee

şirvan seni çok ii anlıyorum canm allah kolaylık versinn
[]

ii akşamlar bu arada zeynep uyyo bende yemek yapıyorum birde buraya bakıyım dedim zeynebe şapka ördüm kızlar dün başld bugn bitti uyansın resimini çeker eklerim

slm kızlar oldum yorgunluktan ya yarın günüm var 14 kişiyiz tiramusu tatlısı yaptım patetesli börek poğaça yarında patates salatası yapıcam birde bende kalıcaklar uzaktan gelio kızlar ne yapıcam valla bilmem:))pazarda amcamınoğlunun nişanı var offf bu hafta geçsin valla 1 hafta yatıcam:)

Tuğba eline sağlık,yine de sen bilirsin,ama patates böreği yapmışsın ya,patates salatası yerine başka bir şey de yapabilirsin,makarna salatası mesela)

Ben de herkış bir atkı örerdim,ama bu sene kaldı.O da atkısından değil de,elimde oyalanmaya iş olsun.E en kolayı da o,ne kesmesi ne arttırması var,2 ters 2 düz)Ama onun da zorluğu kış bitene kadar örüyorum,ondan sonra da yaz geliyor zaten))

Ben de pazardan böreğimi saracağım,okuldan gelince hemen fırına koyarım,sıcak sıcak yenir.Keki tatlıyı da akşamdan yaparım.Bir de hazır mantı alacağım,burada ev yemekleri yapan biryer var,mantısı güzel oluyormuş.

bende pasta yapmaya bayılırım hatta şuanda profiterol fırında ,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…