Ben de pazardan böreğimi saracağım,okuldan gelince hemen fırına koyarım,sıcak sıcak yenir.Keki tatlıyı da akşamdan yaparım.Bir de hazır mantı alacağım,burada ev yemekleri yapan biryer var,mantısı güzel oluyormuş.
ii akşamlar bu arada zeynep uyyo bende yemek yapıyorum birde buraya bakıyım dedim zeynebe şapka ördüm kızlar dün başld bugn bitti uyansın resimini çeker eklerim
canim karismk gini olmasinda manti yerine zeytin yagli sardirsan bence menune daha yakisir
yada etsiz cig koftede alabilirsin tabakta cok hos gozukuyo
allah senii ama olsn canm onu bilmeyende varrrBen de herkış bir atkı örerdim,ama bu sene kaldı.O da atkısından değil de,elimde oyalanmaya iş olsun.E en kolayı da o,ne kesmesi ne arttırması var,2 ters 2 düz)Ama onun da zorluğu kış bitene kadar örüyorum,ondan sonra da yaz geliyor zaten ))
maşallah bende kendim başlayamam hep annem başlardı şimdi oda burda yok en son Kayra doğmadan 2 süveter örmüştüm
benim genel menumYoo,niye karışmak olsun canım,burada fikir alalım diye yazıyoruz zaten.Mantının yanına sarma da yapayım o zaman)
Mantıdan vazgeçemedim)))
benim genel menum
tuzlu kek keccap mayonez ve zeytinle susluyom
yogurtlu patates
salata malzeme neyse evde ona gore atiyom kafadan
biskuvulu yada muzlu tavuk gogsu
islak kek yada elmali kurabiye
bu genelde yaptigim bi menu arada farkli seylerde yapiyorum tabi
Menü nefisss..
Yoğurtlu patates nasıl,haşlayıp yoğurtla mı karıştırıyorsun?
Patates deyince kremalı patates de olur mu ki,ya da kolay patates kumpir yapıyordum ben bir ara,aaa aklıma geldi şimdi,ama olur mu ki,öğlen için.
iki cesit yapiyorum eger vaktim varsa hasliyorum salca nane pul biber kavuruyorum ezip sogumadam cevizden buyuk alip ortasini acarak sekil veriyorum soguyunca iclerine sarmisakli yogurt doldurup nane sivi yag dokuyorumMenü nefisss..
Yoğurtlu patates nasıl,haşlayıp yoğurtla mı karıştırıyorsun?
Patates deyince kremalı patates de olur mu ki,ya da kolay patates kumpir yapıyordum ben bir ara,aaa aklıma geldi şimdi,ama olur mu ki,öğlen için.
supermisEvet haşlayıp,sütle eziyorum,içine kumpir malzemeleri,en üste kaşar,sonra fırına .....Yani bunlar hep karışık,ve tepsiye yayılıyor hmmmmmmmm
masallah kizimizaiyi akşamlar hamarat hatunlar.iyiki karnım tok bakmışım insanın canı ister :)
ecrini doktora götürdük pc ve bütün sayfaları açık bırakmışım.geldiğimizden beri çığlıl çığlığa ağlıyor.grip aşısı 2.dozu yaptı dr. sanırım o rahatsız etti.fitil verdim uyuyor şimdi.gelelim kontorl sonuçlarına
en son 29 ekimde gitmiştik 8230kg dı 9350 kg olmuş.az mı almış dedim hayır hatta 9.5 aylık bebiş kilosunda dedi.73cm olmuş.huysuzluğu diştenmiş.1 diş çıktı diğeri çıkmadı dedim gayet normal dedi.hangi dişin ne zaman geleceği belli olmazmış.hepsi arka arkaya geldiğide olurmuş böyle yavaş yavaş çıkanıda.
ecrinin olduğu normal grip aşısıydı.domuz gribi aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz dedim medaynın abarttığı gibi değil normal aşılardan farkı yok dedi domuz gribi aşısının içindekiler diğer aşılarda da var dedi.seneye normal grip aşısına domuz gribi aşısıda ekleyeceklermiş.zaten bir çok çocuk hafif derecede atlattı bu gribi dedi.
multivitamin çok kabız yaptı ve kakası simsiyah oluyor dedim.şurup demir ihtiva ettiği için normalmiş bu.vücut demiri çok zor emermiş bir kaşık demir içince mesela%10 demir varsa bundan sadece %1ini alır gerisini kakayla atar dedi.bitkisel bi demir ilacı verdi bunu dene kabz yapmazsa buna devam ederiz dedi.
ecrin doktorunu unutmuş yabancıladı ama yardımcısı kübra ablasını unutmamış hemen kucağına gitti :)
geldiğimizden beride uraşıyoruz hanımefendiyle.işte böyle..
hahaha elif çok güldüm cnm ama güldüğüme bakma bende sendenim anca atkı :)))Ben de herkış bir atkı örerdim,ama bu sene kaldı.O da atkısından değil de,elimde oyalanmaya iş olsun.E en kolayı da o,ne kesmesi ne arttırması var,2 ters 2 düz)Ama onun da zorluğu kış bitene kadar örüyorum,ondan sonra da yaz geliyor zaten ))
kumpiri patatesi haşlayıp mı yapıyorsun fırındamı bende denemek istiyorum abyılırım kumpire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?