evet ustunede maydanoz yapragi koyunca super oluyo ama ben bazen aksamdanda yapiyorum tepsiye dizip strecle sariyom buzdolabina koyuyom yogurdunu misafirim gelmeden koyuyomEysan ,ben de havucu kavurup en alta havuç,üste patates yayıp tepsiye,senin dediğin gibi yapıyorum,ama ilk dediğin daha da güzel görünür eminim.
Her hafta 1 kere kumpir mi,bu fikri çok sevdimmmmmmmmmmm
offff offf..kızlarr yemeklerrr süperrrr..veee benn açımmm..yine diyett yapıyommm..son 6 kilom gitmeliiii..
eysan yaptığın yoğurtlu patatesi biliommm..bende 1 kez yaptımm..yemekteyizde görmüştümm..tabaktada çokk şıkk duruyoooo...
denizzz..
kumpirrr aynenn bizde öyle yapıyoz..patates alırken mutlaka bi kaç tane en irisini seçerizzz..fırında pişerrr..sonn hoooopp canımız ne istiyosa koyarızzz..
hatta kağana da yapıomm..bebek kumpiri..tereyağ..kaşarr..bezelye..havuçç..çok sevioo..bize çekmişş...
evet bende ole yapiyom ama maydanoz koymuyom iyi ezer az kalin tutarsan kenarlarini az egiliyopapatesi haşla ezz..içine maydanoz tuz koyy..yoğurr..sonra ortası delikk oluyoooo..içine yoğurtt..üzerine yağ nane pul biberrr..böyleydiiiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?