2009 Nisan Anneleri

slmm kızlarrr..nasılsınızz..kuzucuklar nasıll geçmişin hepsini okudumm..ama gizli okumuşumm yaa..belli bi müddet girmeyince misafir olarak giriyosun sanırımm..

offff offf..kızlarr yemeklerrr süperrrr..veee benn açımmm..yine diyett yapıyommm..son 6 kilom gitmeliiii..

eysan yaptığın yoğurtlu patatesi biliommm..bende 1 kez yaptımm..yemekteyizde görmüştümm..tabaktada çokk şıkk duruyoooo...

Eysan ,ben de havucu kavurup en alta havuç,üste patates yayıp tepsiye,senin dediğin gibi yapıyorum,ama ilk dediğin daha da güzel görünür eminim.
evet ustunede maydanoz yapragi koyunca super oluyo ama ben bazen aksamdanda yapiyorum tepsiye dizip strecle sariyom buzdolabina koyuyom yogurdunu misafirim gelmeden koyuyom

denizzz..

kumpirrr aynenn bizde öyle yapıyoz..patates alırken mutlaka bi kaç tane en irisini seçerizzz..fırında pişerrr..sonn hoooopp canımız ne istiyosa koyarızzz..

hatta kağana da yapıomm..bebek kumpiri..tereyağ..kaşarr..bezelye..havuçç..çok sevioo..bize çekmişş...

Her hafta 1 kere kumpir mi,bu fikri çok sevdimmmmmmmmmmm

yaa o gün ne yapıcam derdin yok düşünmüyosun başka yemek :)) ama patatesler dışardaki kadar büyük olmadığı için 2 şer tane yiyoruz..yiyoduk kendimi tutarsam yemem yani :))

kiz ben onu izliyorum ama hic gormedim benim gibimi yaptilar acaba
tuh bak kacirmisim
evet tabakta hos duruyo

ama o patatese şekil vermek zorr oluyoo değilmii eysann..benimkii azcık yamuk yumuk olmuştuuu...

eşim zahmetsiz bol kaşar ve mısırlı yiyo sadece..işim daha da kolay oluyo...
ooh afiyet olsun kağan a bende vereyim bari :))

papatesi haşla ezz..içine maydanoz tuz koyy..yoğurr..sonra ortası delikk oluyoooo..içine yoğurtt..üzerine yağ nane pul biberrr..böyleydiiiii..

aay ne diyorum ben bu gidişle bu gece aç kalıp sabaha kilo vermiş kalkıcam muhabbet var ama icraat yok..neyse yemiyeyim artık bu saatten sonra bari

sizin iş kolaymışş denizz..biz herşeycikli yapıyozzzz..mantar ve zeytin koymuyomm ben benimkinee..eşim hepsini koyuyoooo..ohhh misss..

teşekkür ederiizz teyzesii..ela hanımda yesinn eminimm beğenirrrr..

kizlar bi de fincani yagliyorum bi miktar tavuk gogsu bi dilim muz yada cevizde olur sonra ustune bi daha tavuk gogsu koyuyorum sekil alinca cikarip ters ceviriyorum ustunude susleyince acaip kilas bise oluyo

iyi akşamlar hepinize...........

bugün hiç giremedim bi geçmişe bakayım yemeklerden bahsediyorsunuz sanırım karnım tok canım istemez...........

eysannn..

tuzluu keki nasıl ketçap mayonezlee süsülüyonnn..daha bu sabah yaptımmm..ama olurmu kii..yada benim kekten m, acabaa

kızlarrrr diyetteizzz yaaa..işhatımm kabarıyooo..manyakk benn..boğazımm ağrıyoo halaa ama gözüm mutfaktaaaa..

Deniz doğru valla,ben de ona karar verdim,yemekleri günlere böleceğim,hergüne 1 yemek,bari ne yapayım diye düşünmem.

papatesi haşla ezz..içine maydanoz tuz koyy..yoğurr..sonra ortası delikk oluyoooo..içine yoğurtt..üzerine yağ nane pul biberrr..böyleydiiiii..
evet bende ole yapiyom ama maydanoz koymuyom iyi ezer az kalin tutarsan kenarlarini az egiliyo
evet bayagi ugrastiriyo ama tadi cok hos oluyo bide cin pilavida cok hos oluyo onu biliyonuzmu

bide kızlarr..

annemle babamı yolcuu ettikk..yaklaşık 20 saat yolda olacalarr..dua edinn bişey olmasınn yaa..yollar çok karlııı..ablamın bebeği olduu yaa onun yanına gittilerrr..canlarımm..

ıııı ııı çin pilavını bilmiomm..ama geçen yemekteyizdee ölee bişey vardııı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…