2009 Nisan Anneleri

Anlatın anlatın....Ben anca tarif alıp yapmayanlardanım ,ama yemek konularından konuşmayı acayip severim heheheheee

Hayırlısıyla varsınlar gidecekelri yere Ayşe,sizin oralar mı karlı,buralarda hiç yok da??

eysan.

arkadaşın içinde çokk üzüldümm..çok gençç..yasin okumayı çok isterdim..ama valla başımı kaşıyacak vaktim yokk..çok yavaş okuyorumm..eşimle yeni yeni öğreniyoruzz..eşim öğretiyoo..bi otursam 5 saat sürer..

papatesi haşla ezz..içine maydanoz tuz koyy..yoğurr..sonra ortası delikk oluyoooo..içine yoğurtt..üzerine yağ nane pul biberrr..böyleydiiiii..

eysannn..

tuzluu keki nasıl ketçap mayonezlee süsülüyonnn..daha bu sabah yaptımmm..ama olurmu kii..yada benim kekten m, acabaa
ben bu kucuk yuvarlak borcam varya ona gore yapiyom pizza gibi 8dilime boluyorum
ucken oluyoya dilimler disina keccap ortasina mayonez sikiyorum zeytinide tursu aliyorum yesil dilimleyim iki uste bi alta koyuyorum konisonda olur siyah zeytin de cok guzel gozukuyo

evet eliff..bizim burdada kar yok ama yaklaşık yarım saatlik yol göksunda kar çok fenaaa..dün giitim aynı yoldan feci kar ve soğukkk....

tama canim olsun zataen bayagi topladik sagolasin

anladım eysannn..bende annemler için yapmıştımm..yolculukta bişeyler atıştırmayıı çok severimm..ağzım hiçç boş kalmazz..annemlerede yaptımm..

gerçi tek yolculuktamı her an yemeyi severimm..allahtan çok kilo almıyomm..

mesela az sonra kalkıpp ne zamandır yapmak istedğim irmik helvası yapacamm..ama sadece 2 çatal alıcamm..

kızlar bişey sorcam..facede türbanlı bi deniz var..o kimmm..

hatta fotoğrafta deniz kenarında çekilmişş..

ben geldim.. şuan kayınvalidemlerden yazıyorum..
baranda yürütecte dolanıyor..
bakım saat 4den bu yana neler yazmışsınız...

Ben hayatta evde birşey varsa yemeden duramam valla,o yüzden aburcubur u bile depo yapmıyoruz artık.Bitirmeden rahat etmem yani:-D

Eymn sanırım.
Ya şu Betul Billür un da sırrı çözülemedi dimi,o kim yahu???

az önce geçmişi okurken sultan yazmıştı sanırım aile planlamısından hap ve kondom veriliğini gördümmm..ama ama bizzz bi sürü para veriyodukk onlaraaaa..ayda 50 lira gidioo vallaaa..

geçen dr a gittim devlet karşılamıoo dediiii..nasıll oluyoo yaaa...klava:

bana daaa açımm dün tiramisu dediniz durdunuz dün akşam eşime gelrken hazır kek al dedim almış ama sade yapmadım bu akşamda kakaolusunu aldım kerem bey izin verirse hem aşkı memnu izliyciim hemde tiramisu yapıcimm

ne yazdıysanız canım hepsinden çekti ya kumpir sevmem karnım aç ya gözümün önünden gitmiyoo:))

cevizli kek e bayılırım hıımmmmmm aman yazmayın daha fazla
patates salatsı nefisssss

aynen eliff..bi plastik dolabımız var.adını abur cubur dolabı koydukk..her ay doldururdukk..ve bende dibini görene kadar yiyomm..

eşim öyle değil yaa..mesela cips mi yiyoz biraz yer sonra dururr..ama bennn biitirene kadar yerimm..

ay herkes burda ama benim esim geldi gitmeliyim sofrayi hazirliyacagim
aeo
yasin okuyan olursa cok sevinirim 1kisi 1tane okuyabiliyor

aydan 50 lira mı hehehe baya çalışıyonuz demek:)):jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Eymn sanırım.
Ya şu Betul Billür un da sırrı çözülemedi dimi,o kim yahu???
ben sildim onu yaa e sorun sen kimsin die

Ben hayatta evde birşey varsa yemeden duramam valla,o yüzden aburcubur u bile depo yapmıyoruz artık.Bitirmeden rahat etmem yani:-D
bizim dolap dolu gfret cips git gel yiyom habire:)

kızlar bişey sorcam..facede türbanlı bi deniz var..o kimmm..

hatta fotoğrafta deniz kenarında çekilmişş..

eymen o

Aynen ben de.benim eşim de..

Sultan tanesi kaça ki,bir hesap çıkaralım hemen:-D

anammm azıcık abimin çifliğiyle ilgilenim dedim ne çok yazmışınız.
valla benim kociş yaşamak için yiyenlerden.çok sevdiği yemek ne derseniz yok öle bişi :) kahvaltıyı bile zor yediriyorum.çoğu zaman kahvaltı etmez bile.benim kocam yiyici değil içici ehehehe çay meyve suyu kola su gibi tüketir.

sultan ne güldüm kız ecrin uyanacaktı eheheheheh :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…