papatesi haşla ezz..içine maydanoz tuz koyy..yoğurr..sonra ortası delikk oluyoooo..içine yoğurtt..üzerine yağ nane pul biberrr..böyleydiiiii..
ben bu kucuk yuvarlak borcam varya ona gore yapiyom pizza gibi 8dilime boluyorumeysannn..
tuzluu keki nasıl ketçap mayonezlee süsülüyonnn..daha bu sabah yaptımmm..ama olurmu kii..yada benim kekten m, acabaa
eysan.
arkadaşın içinde çokk üzüldümm..çok gençç..yasin okumayı çok isterdim..ama valla başımı kaşıyacak vaktim yokk..çok yavaş okuyorumm..eşimle yeni yeni öğreniyoruzz..eşim öğretiyoo..bi otursam 5 saat sürer..
maşallah ecrine normal grip aşısıdamı 2 doz oluyo onu bilmiyordum??
geçmişi okumadım ama tuğba hamarat hatunlar yazmış okusam mı karar veremedim çünkü açıımmm..
eşim kızartmayı sıcak seviyo yapmak için onu bekliyorum ama geç kalıcam dedi..bende kendime tavuk ızgara yapıcaktım dikkat ediyorum yaa tavuğun son kullanma tarihine daha 3 gün var kokmuş gibi geldi ama yinede şansımı deneyeyim dedim yaptım ama içime sinmed,i attım şimdi açıımmm..kim ne yaptıysa yollasıınn :)))
aydan 50 lira mı hehehe baya çalışıyonuz demek:)):jeyyar::jeyyar::jeyyar:az önce geçmişi okurken sultan yazmıştı sanırım aile planlamısından hap ve kondom veriliğini gördümmm..ama ama bizzz bi sürü para veriyodukk onlaraaaa..ayda 50 lira gidioo vallaaa..
geçen dr a gittim devlet karşılamıoo dediiii..nasıll oluyoo yaaa...klava:
ben sildim onu yaa e sorun sen kimsin dieEymn sanırım.
Ya şu Betul Billür un da sırrı çözülemedi dimi,o kim yahu???
bizim dolap dolu gfret cips git gel yiyom habire:)Ben hayatta evde birşey varsa yemeden duramam valla,o yüzden aburcubur u bile depo yapmıyoruz artık.Bitirmeden rahat etmem yani:-D
kızlar bişey sorcam..facede türbanlı bi deniz var..o kimmm..
hatta fotoğrafta deniz kenarında çekilmişş..
aynen eliff..bi plastik dolabımız var.adını abur cubur dolabı koydukk..her ay doldururdukk..ve bende dibini görene kadar yiyomm..
eşim öyle değil yaa..mesela cips mi yiyoz biraz yer sonra dururr..ama bennn biitirene kadar yerimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?