maşallah çok güzel darısı keremiğimin başınagünaydın kızlar... bizim kız yürüyor ... 10 gündür 5 6 adım atıyordu simdi kendi kendine ordan oraya gidiyor..
bende kereviz slatasını çok severim dediğin gibi çiğ kerevizi rendeliyorum eviz yyorum bol bol ama büyük parça,yoğurt mayonez süper oluyo dene derimgünaydın
dün o kadar kerevizden bahsesilmişti bizde de pek yenmesiği için hiç üzerime alınmadım. dün eve bi gittim annem salatasını yapmış. çiğden rendeleyip sarımsaklı yoğurtlu mayonezli çok da güzel olmuştu. sevmeyenler bu şekilde rahat yiyebilirler
bende çok vermdim kerem e çorba yapmıştımbu arada kızlar size bişey sorucam eceme ben bir türlü balık sevdiremedim siz nasıl veriyosunuz balığı bugünde zorluycam bakalım belki değişik bir fikir verirsiniz
ortalıgı topladım egeyı uyuttum...
tatlım hazır başlıcam az sonr a rus salatası,kabak ve patlıcan ezmeyi hazırlıcam sonrada yemeklere başlarım.........
ay ege oldugundan beri ilk defa yemege misafır cagırdım allahım yüzümü kara çıkarmaa
annemler kayınvalidemler eltımler görümcemler v.s öle gelen oldu ama ben cagırmadan geldiler gündüz akşama kaldılar ama bunları ben cagırdım heyecan içindeyım ya bişey ters gıderse dieeeeeeeee
inşallah sağolun..günaydın kızlar
maşallah çok güzel darısı keremiğimin başına
bende kereviz slatasını çok severim dediğin gibi çiğ kerevizi rendeliyorum eviz yyorum bol bol ama büyük parça,yoğurt mayonez süper oluyo dene derim
bende çok vermdim kerem e çorba yapmıştım
balığı haşladım suda ,içine 2 küçük oğan 1 kçük patates yarım havuç koydum tatlı biberde koyabilirsin çok lapa değil daha çok çorba kıvamında yaptım yedi maşallh
kolay gelsin canımm
meriçe maşallah. selen de pek hevesli yürümeye. yakında ben de bekliyorum.
urlacım kolay gelsin canım.
kesintisiz uyuyan bebişlere de maşallah. değişmesinler inşallah.
ben de balığı biz kendimize yaptıkça ızgara verdim. yedi maşallah. ama özel daha yapmadım. yapmam lazım aslında
selen daha iyi artık. öksürmüyo uyurken. burun akıntısı da baya azaldı. antibiyotik bitti dün gece. bugün gitçez kontrole. bu soğukta tekrar hasta olmasa bari.
ben de perşembeden beri hastayım boğazım şiş. burnum tıkanık ilaç falan kullanmadım şimdide öksürük başladı. gitsin inşallah hastalıka rtık üzerimizden.
gunaydın kızlar
nagıhancım düzelirsiniz inşallah en kısa zamanda kaynananla canım
esencim maşallah canım yurumeye başlamış
yeliz bilmiyorum bıze pek etkı etmedı demiştim zaten ama size ters tepmiş sanıırım
tuğbacım maşallah eceme bak ne guzel uyutmuş annesını
kızlar benım kızda bı huy başladı ben yerken oda mutlaka bişi yicek yoksa tepeme yıkıyo evı verene kadar
ben balığı haşlıyorum yada fırınd pişiriyorum selen ıkı turlude sevdi
melekçim kolay geldın sanada canım
selamlar kızlar....meriçe maşallah....sanırım 1 aya kadar bizde yürürüz....idil yürüteçte hiç durmuyor hep koltuk kenarlarında gezinmek istiyor...uzun süre tay duruyor ama çok heyecan yapıyor ayakta diye direk koşmak istiyor sanırım:))...tuğba çok sevindim ecemin uyumasına....uyuyacağı varsa her türlü uyurlar endişe etmeyin... bir tanıdığımızın çocuğunun sık verilen ağrı kesiciler yüzünden bağışıklık sistemi çöktü şu an 5 yaşında astım tedavisi görüyor ama ilaçlar çok zor etki ediyor...sanırım bu olaydan o kadar etkilendim ki ne zaman böyle ilaçla ilgili mevzuu duysam hemen söylüyorum yanlış anlamyın sakın....melek becerikli hatunsun evelallah yetişir herşey....ben balığı hep ızgara verdim idile....2 kerede yağsız teflon tavada çinekop pişirdik.....bu arada idil kerevizede yer elmasınada bayılıyor....
maşallah idile maşallah. afiyet olsun.güzel yüzlüm benim.
selen de tay duruyo ama farkedince bi yere tutunmadığını hemen tutunmaya çalışıyo. hem de ne heves esencim. oturtabilene aşkolsun. en az 3 aydır böyle hep ayakta.
seher selen de öyle. aslında bizimle yemeye alışması iyi bişey ama. selen yemek için değil oynamak için istiyo yemeği. veriyorum önüne. ellerini sokup bir güzel oynuyo. pazar zor kahvaltı ettik. bi de çok fena istediğini yaptırıyo ya.sizinkiler de öyle mi. annemlerde uydu alıcıya gidyo mesela yürüteçle. engel koyuyoruz aşıyo. anlatıyorum kızım oynanamaz diye. kafa tutuyo resmen bana. çekiyorum önünden çok bağırıyo. annem de 2 yaşına kadar dediklerini yaptırırlar diyo.
geçmişe baktım azıcık. kayranın fotoğrafını gördüm . maşallah çok zıpır bu bizim bebişler.
selen de alışveriş merkezinde kendi arabasında otururken bağlamadıysam yüzünü bana dönerek ayağa kalkıyo. valla ben yapamam o hareketi.bütün gün konsolun önünden alıyorum hemen sehpaya gidiyo. ondan alıyorum tekrar konsola. yürüyünce yandık yandık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?