2009 Nisan Anneleri

ortalıgı topladım egeyı uyuttum...
tatlım hazır başlıcam az sonr a rus salatası,kabak ve patlıcan ezmeyi hazırlıcam sonrada yemeklere başlarım.........

ay ege oldugundan beri ilk defa yemege misafır cagırdım allahım yüzümü kara çıkarmaa

annemler kayınvalidemler eltımler görümcemler v.s öle gelen oldu ama ben cagırmadan geldiler gündüz akşama kaldılar ama bunları ben cagırdım heyecan içindeyım ya bişey ters gıderse dieeeeeeeee

günaydın kızlar

günaydın kızlar... bizim kız yürüyor ... 10 gündür 5 6 adım atıyordu simdi kendi kendine ordan oraya gidiyor..
maşallah çok güzel darısı keremiğimin başına

bende kereviz slatasını çok severim dediğin gibi çiğ kerevizi rendeliyorum eviz yyorum bol bol ama büyük parça,yoğurt mayonez süper oluyo dene derim

bu arada kızlar size bişey sorucam eceme ben bir türlü balık sevdiremedim siz nasıl veriyosunuz balığı bugünde zorluycam bakalım belki değişik bir fikir verirsiniz
bende çok vermdim kerem e çorba yapmıştım
balığı haşladım suda ,içine 2 küçük oğan 1 kçük patates yarım havuç koydum tatlı biberde koyabilirsin çok lapa değil daha çok çorba kıvamında yaptım yedi maşallh

kolay gelsin canımm

meriçe maşallah. selen de pek hevesli yürümeye. yakında ben de bekliyorum.
urlacım kolay gelsin canım.
kesintisiz uyuyan bebişlere de maşallah. değişmesinler inşallah.
ben de balığı biz kendimize yaptıkça ızgara verdim. yedi maşallah. ama özel daha yapmadım. yapmam lazım aslında
selen daha iyi artık. öksürmüyo uyurken. burun akıntısı da baya azaldı. antibiyotik bitti dün gece. bugün gitçez kontrole. bu soğukta tekrar hasta olmasa bari.
ben de perşembeden beri hastayım boğazım şiş. burnum tıkanık ilaç falan kullanmadım şimdide öksürük başladı. gitsin inşallah hastalıka rtık üzerimizden.

gunaydın kızlar
nagıhancım düzelirsiniz inşallah en kısa zamanda kaynananla canım
esencim maşallah canım yurumeye başlamış
yeliz bilmiyorum bıze pek etkı etmedı demiştim zaten ama size ters tepmiş sanıırım
tuğbacım maşallah eceme bak ne guzel uyutmuş annesını
kızlar benım kızda bı huy başladı ben yerken oda mutlaka bişi yicek yoksa tepeme yıkıyo evı verene kadar
ben balığı haşlıyorum yada fırınd pişiriyorum selen ıkı turlude sevdi
melekçim kolay geldın sanada canım

inşallah sağolun..

hevesliyse yakında yürür..
çünkü meriç te hevesliydi sürekli yürümek istiyordu oturmak istemiyor du
hehe...
bazen virajları alamıyor ama yakında onu da öğrenir...zemuszemus

selamlar kızlar....meriçe maşallah....sanırım 1 aya kadar bizde yürürüz....idil yürüteçte hiç durmuyor hep koltuk kenarlarında gezinmek istiyor...uzun süre tay duruyor ama çok heyecan yapıyor ayakta diye direk koşmak istiyor sanırım:))...tuğba çok sevindim ecemin uyumasına....uyuyacağı varsa her türlü uyurlar endişe etmeyin... bir tanıdığımızın çocuğunun sık verilen ağrı kesiciler yüzünden bağışıklık sistemi çöktü şu an 5 yaşında astım tedavisi görüyor ama ilaçlar çok zor etki ediyor...sanırım bu olaydan o kadar etkilendim ki ne zaman böyle ilaçla ilgili mevzuu duysam hemen söylüyorum yanlış anlamyın sakın....melek becerikli hatunsun evelallah yetişir herşey....ben balığı hep ızgara verdim idile....2 kerede yağsız teflon tavada çinekop pişirdik.....bu arada idil kerevizede yer elmasınada bayılıyor....

geçmişe baktım azıcık. kayranın fotoğrafını gördüm . maşallah çok zıpır bu bizim bebişler.
selen de alışveriş merkezinde kendi arabasında otururken bağlamadıysam yüzünü bana dönerek ayağa kalkıyo. valla ben yapamam o hareketi.bütün gün konsolun önünden alıyorum hemen sehpaya gidiyo. ondan alıyorum tekrar konsola. yürüyünce yandık yandık.

sağol canım..

maşallah idile maşallah. afiyet olsun.güzel yüzlüm benim.
selen de tay duruyo ama farkedince bi yere tutunmadığını hemen tutunmaya çalışıyo. hem de ne heves esencim. oturtabilene aşkolsun. en az 3 aydır böyle hep ayakta.
seher selen de öyle. aslında bizimle yemeye alışması iyi bişey ama. selen yemek için değil oynamak için istiyo yemeği. veriyorum önüne. ellerini sokup bir güzel oynuyo. pazar zor kahvaltı ettik. bi de çok fena istediğini yaptırıyo ya.sizinkiler de öyle mi. annemlerde uydu alıcıya gidyo mesela yürüteçle. engel koyuyoruz aşıyo. anlatıyorum kızım oynanamaz diye. kafa tutuyo resmen bana. çekiyorum önünden çok bağırıyo. annem de 2 yaşına kadar dediklerini yaptırırlar diyo.

bizimki de öyleydi hkoşturmak istiyordu... hoşlanıyordu yürücem diyee... bencede siz de yürürsünüz yakında...masallah

çok saolun kızlar bakalım balık çorbası yapıcam ecem ınsallah yer evet gülşen sanıyorum haklısın bende bundan sonra daha dikkatli olucam kızılacak birşey yokki tabiyki hepimiz bilgilerimizi duyduklarımızı paylaşıcaz

valla bunların ısımlerıde benzedığı gıbı huyuda benzıyo aliye :) dedini yaptırıyo zilli ama yemekle oynamıyo yıyo maşallah babası akşam cips yıcek kızım sana verılmez o dıyo nasıl sınırlenıp baprıyo gıttı bı ona bı salatalık verdı o cipsi rahat yedi selende salatalığğı bıtınce gene gıdıyo babasına versın dıye

önelikle geçmiş olsun tatlım
benim oğlanda aynen öyle elinden aldımmı birşeyi kıyameti koparıyor kendini yereatıyo heheh
çok tatlı oldular ya

ne desem anlıyo maşallah

geçen battaniyesinin üzerinde tavşan vardı parmakla bana gösterdi bende gösterdi bak oğlum tavşan varmış bu gözü bu burnu falan diye bi kaç kez tekrar etti,k
neyse ben kalktım işim vardı gizlie baktım ne yapıyor diye benim yaptığım yapmaya çalışıyor tavşanın gözüne burnuna dokunuyor bide işaret parmağıyla alıştı
tekrar ediyor kendine edu edu falan dio tavşanı gösterip:))

Öncelikle geçmiş olsun canımmm
Aynen dediğin gibi Kayra da çok hareketli.

merhabalar.
arkadaşlar artık uykusuzluktan tamamen iptal olmuş durumdayım.dün gece acaba doymuyormu diye saat 1 de devam sütü verdik 90 cc içti sonra 2 saat uyudu ve 3 ten sonra sürekli ben yatırıdm o ağladı ..ne zaman düzelecek ya.sabaha kadar değil kesintisiz 4 saat uyusun ona da razıyım.

yürüyen yemek yiyen sabaha kadar uyuyan konuşan tüm bebişlerimize maşallah.
gülfem de artık ayakta ellerini bırakrak duruyo ama adımlamıyor.aslında yerler soğuk diye hep kucağımda taşıdım yoksa şimdiye yürürdü.ben yürüdüğümde 9 aylık bile değilmişim.kızkardeşimin kızı da 9 aylıkkken yürüdü.şimdi, 14 aylık koşuyo.

kerem e meyvesini yedirdim
bir kaç günden beri 1 muzu eziyorum 2portakal sıkıyorum birazını muza katıyorum kalanıda bardakla içiriyorum tadı da güzel oluyo tavsiye ederim

gülercim uykusuzluk çok kötü bişey en kısa zamanda kesintisiz uyursun inşallah
bazen bana 8 saat bil yetmiyor şükürlr olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…