2009 Nisan Anneleri

Sizin evler çok sıcakmış .Ben bu sıcaklıkta Miraya
içine bir kolsuz body,
üstünde 1 uzun kollu penye,
altında da 2 tane alt eşofman(biri ince penye)
ve 1 çorap ,bazen patik
oluyor.
Uyandığında da yelek giydiriyorum.

urla, bursasu+, ceyo16, chveneburi, eftelyasu, jeandark, megul, tugbiş123

Ben Arzum un nemölçerini almıştım,tesadüfen Wenice den birşey alırken kasada duruyordu,indirim de varmış,12 TL ye mi ne almıştım.Odanın sıcaklığını da ölçüyor,üstünde saati de var.

ya bende altına kısa kollu çıtçıtlı üstüne 2 tane uzunollu penye altına külotlu çorap pijaması ve orapları dediğingibi kalkınca da yelek giydiriyorum

ya bunu yazarken atv haber açıktı bebek mamalarında da gdo varmış hükümet izin vermiş ayrıntıları birazdan dedi haberiniz olsun

Sultan,kandille ilgili bir topik kilitlemişsin ya,ben de ilk girince dedim,hayırdır bugğn kandil miydi))
Hangi kanalda?Ben görmedim???

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, eysan, sev_rey, tugbiş123

kilotlu corap giydirme canım cok sıcak olur hadi sen yat dedı doktor bana kilotlu çoraplaaa

heleki erkek cocukları sıcagı sevmezmişş....

ben 2 alt giydirıyorummmm

ege uyumuyor bugun yıne yaa off uyudu yarım saat bile degıl uyandııı

evimiz buz gibi olmuş..

kombiyi kapatıp gitmiştik...

şimdi kompi yanıyor,, bir taraftanda ufo yanıyor...

inş. baran hasta olmaz...

Bir de hep soracağım,unutuyorum?
Oda sıcaklığınız kaç oluyor genelde ve Odanın nemi kaçlarda olmalı,yani % olarak 50 nin üstünde olursa mı iyi,yoksa altında olursa mı???
canm oda sıcaklıgı gündz 22 23 gece yatarken 20 olcakmşş

bende zeynebe uzun kollu zıbın üstüne 2 tane badi giydiriyorum
altına bi kilotluçorap bi penye eşofman çorap birde patikk

kızlar birde dr kalerifer peteklerinn üzerine ıslak bez koymamanı söledii bende buhar makinası gibi bişey alıyım dedim çogu kişi önermiyoo şu su ısıtıcılar varya onu yattıgı odada ara ara kaynat diyolar veya petkelerin yanına asılan bişey varmş içine su konuluyomş kendi yavaş yavaş buhar veriyomşş sizce napıyım veyaa tasla su mu koyum

ben sonunda evime geldi....

kocişte geldi....

hoşgeldinn ohh kocişinde gelmiş gece güzel olucak desene................gamyoncuiremsugamyoncuiremsu:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

şaka tabide

ege durmuyorr aglıyor banada gelıyor ben kaçayım byeeeeeeeeee

kızlar 2008 nisan annelrinden bi kaç kişi hamile 2010 da 2.kez anne olcaklar bizde mi öle olcaz acaba allah kısmet ederse 2012 de 2. isteyen var mıı

hoşgeldinn ohh kocişinde gelmiş gece güzel olucak desene................gamyoncuiremsugamyoncuiremsu:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

şaka tabide

ege durmuyorr aglıyor banada gelıyor ben kaçayım byeeeeeeeeee

yok kız regliyim.. gerçi son zamanlar ama.. büyük buluşmaya yarına saklıyoruz artık...

kızlar 2008 nisan annelrinden bi kaç kişi hamile 2010 da 2.kez anne olcaklar bizde mi öle olcaz acaba allah kısmet ederse 2012 de 2. isteyen var mıı

ben düşünüyorum....2012 veya 2013 yaparım bir tane...

ben selende anca zaman bulabıldım maşallah zıpır artık durmuyo bu gun 3 adım attı kendı başına bı sevındım :)
bende selene evde 1 baddı bı kalın pnye uzerıne yelek altınada iki pijama bırı ınce 2 çorap giydriyorum evın sıcaklığıda 21 yada 22 derece nemde %50
ben en az selen 3 yaşına gırene kadar düşünmüyorum ıkıncıyı erken daha benım için o tarıh

Sultan,kandille ilgili bir topik kilitlemişsin ya,ben de ilk girince dedim,hayırdır bugğn kandil miydi))
Hangi kanalda?Ben görmedim???
atv deydi bende bakamadım yaa

kilotlu corap giydirme canım cok sıcak olur hadi sen yat dedı doktor bana kilotlu çoraplaaa

heleki erkek cocukları sıcagı sevmezmişş....

ben 2 alt giydirıyorummmm
klotlu çorap daha sıcak tutuyo gibi geliyo bana
çıkarıyorum ara sıra çok hoşuna gidiyor,

bende de var o peteğe konulan plastiklerden ama çoğu boş:))

bana da daha erken geliyo tsbi kazayla olmazsa kerem 5 yaşındayken falan olabilir

ama hayatta herşey plaladığımız gibi olmuyo malesef

iyi akşamlar hanımlar selam verip kaçayım dedim. öğleden sonra girebilmiştim ama çatt elektrik gitti kaldım ortada :)))
neysee nasılsınız?? malum geçmiş falan bakamadım :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…