2009 Nisan Anneleri

kendime bile vakit ayıramazken eşimle vakit hiç geçiremiyorum ne yalan sölim....bu arada dün sabah kayınvalide bize geldi idile bakmaya nihayet...hep biz götürüyorduk araba ile dahi olsa sıcak yatağından uyuyan çocuğu uyandır,giydir kötüydü...dün sabah eşim aradı siz gelin anne çok soğuk diye...geldiler akşamda bizde kaldılar...sanırım haftaiçi kalacaklar...bizim için kötü ama kızım için çok iyi oldu....:)) eysan koltuk kaplatma bence daha maliyetli....en az 1000 liraya kaplarlar....değmez gibime geliyor...kendi adıma bende koltuklarımdan çok sıkıldım ama idil biraz büyüyüp çizme ve boyama işlemlerinde staj görünce üzerlerinde değiştireceğim...haftasonu kılıflarını söküp yıkadım kol kısımlarınıda sildim çok güzel oldu ama tüm gün üstünde olunca hemen kirleniyorlar...bende haftasonu üzerlerine örtü almaya karar verdim...aynı örtüden yerede kestiricem halıya ev kreş gibi olucak...duvardan duvara:))

kreş gibimi güzelmiş :))):roflol:

Merhaba!
Sultan demişsin ya karşıdakiler ses yapıyor diye.Bizim de mahallde 2 tane köpek var,biri karşı evin bahçesinde,diğeri de sokağın başında oto yıkamacı var,onların.Büyük köpekler,önceden beni rahatsız etmiyordu,ama şimdi çocukla zor oluoyr,Miray onların havlamasına uyanıyor.Hatta bugün yarım saat önce yatırdım,nasıl uykusu vardı,ama köğeün havlamasından çocuk bir açtı gözünü,hala da uyuyamadı.Bir de şöyle oluyor ,1-2 dk uyuyup uyanınca,sanki uykusuna kanmış gibi açıyor gözünü,eski enerjiye devam,sizde de oluyor mu?

Eysan,burada hemen hemen aynı olur fiyatları,kaplamayla yeninin.Benim tercihim değişik bir model alıp yeni almak olur.Ama bir taraftan da şimdiki koltuklarıma kıyamam atmaya.Ancak çoooook eskidiyse atabilirim.Burada bir arkadaşım,kumaşını başka bir yerden çok ucuz bir fiyata buldu,o da şimdi kaplama yaptıracak,eskilerin iskeleti daha sağlam olduğu için.Yani kumaşı kendin başka bir yerden ucuz denk getirirsen,arada baya bir fark olacaksa kaplat derim.

eysan ben anlamadığım için koltuk kaplama işlerinden yazmadım,elifçimözel mesajınıda aldım sal canım hemen müdahale ettim:))

habirede zilimi çalıyolar sabahtan beri kendi zillerini öğrenemediler keremde uyuyo

kolyuk kaplatma konusunda bi arkadaşım kollarını deri kumaşını kadife gibi kaplatmıştı çok pahalıya malolmuştu diye hatırlıyorum eyşan.

bu arada ben de emziriyorum bahanesiyle kilo alanlardanım.inanır mısınız doğumdan sonra ben 58 kiloya kdar düşmüştüm.normal kilom 65.ama şimdi 68 kilo olmuşum.çok canım sıkılıyo.bi de ben kiloyu sadece kalçadan alıyorum.:çok üzgünüm:

ya şu kereviz salatası gercekten çok pratik ve güzelmiş valla ben ilk kez denedim süper oldu:)))

kEREVıZ SALATASINI rendelemeden önce mi limonlu suda bekletiyorsunuz,rendeledikten sonra da limonla birşey yapıyor musunuz?

Bir de hep soracağım,unutuyorum?
Oda sıcaklığınız kaç oluyor genelde ve Odanın nemi kaçlarda olmalı,yani % olarak 50 nin üstünde olursa mı iyi,yoksa altında olursa mı???

tuğba eşin ne güzel bir süpriz yapmış öyle aferin vallahi

hangini denediiiiiiiiiin

benim dediğim cevizliyimi

valla bende şaşardım sultan uzun zamandan beri böyle sürprizler yapmıyodu ama çok sevindim valla:)))ben yoğurt mayonez ez limon ve zeytinyağı koydum bir tabağa ve onları güzelce karıştırdım üzerine kereviz ve havuç rendelleyip karıştırdım üstünüde nane ile süsledim güzel bir tat çıktı ortaya:))

Bir de hep soracağım,unutuyorum?
Oda sıcaklığınız kaç oluyor genelde ve Odanın nemi kaçlarda olmalı,yani % olarak 50 nin üstünde olursa mı iyi,yoksa altında olursa mı???

bildiğim kadarıyla oda sıcaklığı 22 ideal ama nemi bilmiyorum ,

Kayra da bir kaç gündür dudakları kuruyor gece ağzında bir şey varmış gibi yağıyor acaba buhar mak. mi çalıştırmalıyım

Sağol Tuğbacım,ben de deneyeceğim onu da ,ne zaman bilmiyorum.Belki bu tatil bendeki rehaveti miskinliği de alır götürür kendiyle birlikte

oda sıaklığım 22-23 derece %50 nin altına inmiycek nem oranı

kerevizi rendeledikten hemen sonra kararmasın diye limonlu suda bekletiyorun

Sağol Sultancım,birkaç yerde değişik şeyler okudum da nette,ondan ben de ikilemde kaldım.
Bizim ev gündüz 20-21,gece sabaha karşı da 19 derece oluyor.

bizim oda sıcaklığı 23-24 .nemi bilmiyorum ama gece buhar makinesini çalıştırıyorum.

ctesi kardeşimin nişan alışverişine gideceğiz. meriç yine anneme kalacak:)
kilo kaldi 4,5 kilo regl oldum ama gitmedi bişi..
1- 1,5 kilo farkeder demişlerdii...
eski kıyafetlerm hala olmuyor..
anca gider yavaş yavaş..........

bugün yoğundum giremedimmm
benim kızım laptopu gördümü uçarak emekliyor ona yetişmek için başka hiçbir şey bu kadar cazip gelmiyor
egeye en cazip gelen sey banyoo yankı yapıyoryaaa

hep oraya gıtmek istıyor

agladımı oraya götürüyoz cıglık atıyor gülüyoırrr

benımde gögüslerım büyüdü emziriyoruz yaa ondan...

gidecek zamanlaaaaaa

ohh iyisin gisiyorsun gezmelereeeeee

aahh ahh o zaman nerdeee kocayla film izleyemıyoruz evde tam o gece izleyelim diyoruz uyutalım egeyi o gece inadına uyumuyor

sinemeayı konseri v.s mzel geceleri geçtimmm

bizimde üst kattakiler 5 kişi 3 cocuk ama ses cıkarmadım bugune kadar sabırr diyorummm

evet yaa

memede tam uyuyor bi bakıom gzöler açılmış kalkıyoo ıhh ıhhh diyo başlıyor oynamayaaaa

benımde gecen gün kapının önünde lokma döküldü

bizim burası 3 katlı ama yoldan 2 kat müstakil dduruyor

alttaki amcalar döktürdüüü

zil calar su versene şuna (şişe)

zil çalarr tabak ver sanada verelim....

zil çalar üyük tepsi varmı gelin....

onada sabır dedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…