kendime bile vakit ayıramazken eşimle vakit hiç geçiremiyorum ne yalan sölim....bu arada dün sabah kayınvalide bize geldi idile bakmaya nihayet...hep biz götürüyorduk araba ile dahi olsa sıcak yatağından uyuyan çocuğu uyandır,giydir kötüydü...dün sabah eşim aradı siz gelin anne çok soğuk diye...geldiler akşamda bizde kaldılar...sanırım haftaiçi kalacaklar...bizim için kötü ama kızım için çok iyi oldu....:)) eysan koltuk kaplatma bence daha maliyetli....en az 1000 liraya kaplarlar....değmez gibime geliyor...kendi adıma bende koltuklarımdan çok sıkıldım ama idil biraz büyüyüp çizme ve boyama işlemlerinde staj görünce üzerlerinde değiştireceğim...haftasonu kılıflarını söküp yıkadım kol kısımlarınıda sildim çok güzel oldu ama tüm gün üstünde olunca hemen kirleniyorlar...bende haftasonu üzerlerine örtü almaya karar verdim...aynı örtüden yerede kestiricem halıya ev kreş gibi olucak...duvardan duvara:))
ya şu kereviz salatası gercekten çok pratik ve güzelmiş valla ben ilk kez denedim süper oldu:)))
ya şu kereviz salatası gercekten çok pratik ve güzelmiş valla ben ilk kez denedim süper oldu:)))
tuğba eşin ne güzel bir süpriz yapmış öyle aferin vallahi
hangini denediiiiiiiiiin
benim dediğim cevizliyimi
Bir de hep soracağım,unutuyorum?
Oda sıcaklığınız kaç oluyor genelde ve Odanın nemi kaçlarda olmalı,yani % olarak 50 nin üstünde olursa mı iyi,yoksa altında olursa mı???
kEREVİZ SALATASINI rendelemeden önce mi limonlu suda bekletiyorsunuz,rendeledikten sonra da limonla birşey yapıyor musunuz?
anca gider yavaş yavaş..........ctesi kardeşimin nişan alışverişine gideceğiz. meriç yine anneme kalacak:)
kilo kaldi 4,5 kilo regl oldum ama gitmedi bişi..
1- 1,5 kilo farkeder demişlerdii...
eski kıyafetlerm hala olmuyor..
egeye en cazip gelen sey banyoo yankı yapıyoryaaabugün yoğundum giremedimmm
benim kızım laptopu gördümü uçarak emekliyor ona yetişmek için başka hiçbir şey bu kadar cazip gelmiyor
benımde gögüslerım büyüdü emziriyoruz yaa ondan...ah ah göğüsler zaten büyüktü şimdi hiç birşeyin önü kapanmıyor. ben de 9 kilo var. yeni kıyafette almadım yoksa hiç veremem diye aynı şeyleri giyip duruyorum.
ben bilg. müh. yazılım yapıyoruz işte...
ohh iyisin gisiyorsun gezmelereeeeeeslm kızlar bugün anca vakit bulabildim valla evde yemeklik bişey kalmamıştı kayınvalidem geldi çocuğa baktı bende alışverişe gittim kendime elbise falan aldım cumartesi leman sam konserine gidicez esşim bilet almış bana sürpriz yapmış çok sevdiğim için uzun zaman oldu konsere gitmeyeli eşimde artık gezelim biraz dio birbirimize vakit ayıramıyoruz dıo yakınıyo bana haksızda sayılmaz galiba bende kereviz salatası yapıcam ya özendim bakalım nasıl olucak ilk defa yapıcam hepinizi öpuyorum
aahh ahh o zaman nerdeee kocayla film izleyemıyoruz evde tam o gece izleyelim diyoruz uyutalım egeyi o gece inadına uyumuyorkendime bile vakit ayıramazken eşimle vakit hiç geçiremiyorum ne yalan sölim....bu arada dün sabah kayınvalide bize geldi idile bakmaya nihayet...hep biz götürüyorduk araba ile dahi olsa sıcak yatağından uyuyan çocuğu uyandır,giydir kötüydü...dün sabah eşim aradı siz gelin anne çok soğuk diye...geldiler akşamda bizde kaldılar...sanırım haftaiçi kalacaklar...bizim için kötü ama kızım için çok iyi oldu....:)) eysan koltuk kaplatma bence daha maliyetli....en az 1000 liraya kaplarlar....değmez gibime geliyor...kendi adıma bende koltuklarımdan çok sıkıldım ama idil biraz büyüyüp çizme ve boyama işlemlerinde staj görünce üzerlerinde değiştireceğim...haftasonu kılıflarını söküp yıkadım kol kısımlarınıda sildim çok güzel oldu ama tüm gün üstünde olunca hemen kirleniyorlar...bende haftasonu üzerlerine örtü almaya karar verdim...aynı örtüden yerede kestiricem halıya ev kreş gibi olucak...duvardan duvara:))
bizimde üst kattakiler 5 kişi 3 cocuk ama ses cıkarmadım bugune kadar sabırr diyorummmMerhaba!
Sultan demişsin ya karşıdakiler ses yapıyor diye.Bizim de mahallde 2 tane köpek var,biri karşı evin bahçesinde,diğeri de sokağın başında oto yıkamacı var,onların.Büyük köpekler,önceden beni rahatsız etmiyordu,ama şimdi çocukla zor oluoyr,Miray onların havlamasına uyanıyor.Hatta bugün yarım saat önce yatırdım,nasıl uykusu vardı,ama köğeün havlamasından çocuk bir açtı gözünü,hala da uyuyamadı.Bir de şöyle oluyor ,1-2 dk uyuyup uyanınca,sanki uykusuna kanmış gibi açıyor gözünü,eski enerjiye devam,sizde de oluyor mu?
Eysan,burada hemen hemen aynı olur fiyatları,kaplamayla yeninin.Benim tercihim değişik bir model alıp yeni almak olur.Ama bir taraftan da şimdiki koltuklarıma kıyamam atmaya.Ancak çoooook eskidiyse atabilirim.Burada bir arkadaşım,kumaşını başka bir yerden çok ucuz bir fiyata buldu,o da şimdi kaplama yaptıracak,eskilerin iskeleti daha sağlam olduğu için.Yani kumaşı kendin başka bir yerden ucuz denk getirirsen,arada baya bir fark olacaksa kaplat derim.
benımde gecen gün kapının önünde lokma döküldüeysan ben anlamadığım için koltuk kaplama işlerinden yazmadım,elifçimözel mesajınıda aldım sal canım hemen müdahale ettim:))
habirede zilimi çalıyolar sabahtan beri kendi zillerini öğrenemediler keremde uyuyo
oda sıaklığım 22-23 derece %50 nin altına inmiycek nem oranı
kerevizi rendeledikten hemen sonra kararmasın diye limonlu suda bekletiyorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?