2009 Nisan Anneleri

Ben de tas koyuyordum,o dediğin peteğe takılan şeylerden görmemiştim hiç,tastaki su sürekli bitiyor.Geçenlerde Migros ta gördüm,1TL idi tanesi,aldım onlardan.İçindeki su bitiyor.
Buhar makinası almadım ben,hassas bir çocuk olmasını istemiyorum pek.Nasıl alışırsa öyle gidiyor çünkü,inş gerenk duymayız.

Sultan ben seyrettim,bir prof.çıktı,o yasa kalkmadan hiç mama yedirmeyin dedi:-((
Aslında hepsinde var diye birşey yok,ama gdo ludur diye belirtmedikleri için hepsini aynı düşünüyoruz,biraz da tepki olsun diye sanırım,hiç almayın dedi.

Ferhunde nin elbisesinde bacak ve göğüs yırtmacı neydi anacımmmmmmm

iyi akşamlar kızlar.......siteye giremiyorum yusuf çok huysuzlaştı...........

bu akşam çok mutluyum oğlum diş çıkardı 22.25 te çenemi ısırırken farkettim.................bu sabah ilk defa kakasını lazımlığa yaptı saatlerini bildiğim için oturttum önce istemedi sonra alıştı ve kakasını yaptı artık hergün oturtacağım...........internetimiz kablolu onun için laptopımı her yerde kullanamıyorum eşim kablosuzun yusufa zarar vereceğinden almadık cuma günü evimize geldik 2 günde zor yerleştim eve bütün evi anneme taşımışım annemde burda ama cuma günü gidecek yusuf ağlama krizlerine iriyor dişe bağlıyorum inşallah zararsız atlatırız......

yusuf artık çok net bir şekilde baba dede ve benim adımı ebbuuuu diye söylüyor çok çenesi düşük oldu

Kızlar,yarın Kanal D de Doktorum programında Sabiha Paktuna Keskin var,Tuvalet Eğitimi ile ilgili olacakmış program.Benim o saatte dersim var,seyredemeyeceğim:-((
Bence izleyin,o kadının anlatımını çok beğeniyorum ben.

yok kız regliyim.. gerçi son zamanlar ama.. büyük buluşmaya yarına saklıyoruz artık...

ben düşünüyorum....2012 veya 2013 yaparım bir tane...
yarın biz size gelıyoruz yatıya ozaman

aman 2 sene sonra düşünüyorsun maşallah sanaaaaaaaaaaa

evet işte o sıcak tutuyorr oda istemez arada gıydır ve kilotlu çorapla yatırma canım 2 pijamayla yatır bende senın gıbı yapıyordum yapmıyorum artık

egenın altını alırken yatmadan önce soba yalıom içersi iyi tabi sıcaklıgı cıtlı badıyle bırakıom coraplarıda cıkarıozz aman deymeyın keyfime nasıl mutlu nasıl mutlu kahhkaylaaa

evet ya gördüm reklamını inşalla izlerım bendeee

ferhunde şevketin inşaatı yakıyooooooo
sadece ali rıza var içerde aamanınnn
evet ya nasıl bi bela o kadın.............

iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
iii gecelr kızlarr
yusufun dişi hayırlı olsnn (boshayallersmile )
bende 2 3 sene ye kadr düşünüyorum ama büyük ihtimalle okulu bitirince o zamna kadr kazayla olmazsa

Iiii gecelerrr
bollll uyjilarrrrr
gecmis olsun dileklerinizeeeee cok resekkurlerrrrrr

yusufaa masllaaahhhhhhhhhh

melek sen melekmisinnnnn Ama hamarat meleekkkkkkk. .icini kasi nazar degmesin::))))))

demir efendi alisti ya banyo yapnadan uyumazzzz her gece bizimle yikaniyooo odayaxelrktrikli icakta takip giydiriyoruzzz

eysan koltuk icin bi fiktim pek yok AMA arada cok maliyet farki yoksa yenisi
derim bennnnnn

Gulsen kaynananin geldigineeecsevindimmmmmm:)))))

sultan bence biraz sabirli ol nede olsa komsu ilk gunden kotu olmamak lazim yuzyuze bakilacak AMA cok zorlarlarsada ilk gunden goster kendini olmadi kilitlersinnnn topik gibi::))))))

kocaman opuyorummmmmm
aeo
bolllll uykularrrrrrr

ben barana iki bady nin üstüne kalın esofman , tek kat çorapgiydiriyorum ..
uykudan kalktığında yelek ve çorap patikler varya onlardan giydiriyorum...

günaydın...

ilk günaydın muhtardan gelmiş..

kocan dönmedimi kız şirvan...
göçebe hayat devammı yoksa?

meriç akşam ordan oraya gidiyo bir düştü yüzü koltuğun kenarına çarpti yetişemedim. Alah korusun okadar korktum ki boynu ters geldi kırılabilirdi Allah korusun...

yusuf artık çok net bir şekilde baba dede ve benim adımı ebbuuuu diye söylüyor çok çenesi düşük oldu
şekerim dişiniz hayırlı olsun. darısı da başımıza olsun inşallahh... çene düşüklüğüne gelince kime çekmiş acaba kaydirigubbakcemile3 benim kız bana çekti de çenesi bi dakka durmuyor :roflol: :roflol: :roflol:
ben barana iki bady nin üstüne kalın esofman , tek kat çorapgiydiriyorum ..
uykudan kalktığında yelek ve çorap patikler varya onlardan giydiriyorum...
ben de aynı seninki gibi yapıyorum şirvan. anneme kalsa bir iki kat daha çorap giydirecek ama şimdilik idare ediyoruz :)))

bu arada herkese günaydın... elektriğin azizliğine uğramazsak burdayız bugün ama bakalım! zemuszemus zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…