kızlar birde dr kalerifer peteklerinn üzerine ıslak bez koymamanı söledii bende buhar makinası gibi bişey alıyım dedim çogu kişi önermiyoo şu su ısıtıcılar varya onu yattıgı odada ara ara kaynat diyolar veya petkelerin yanına asılan bişey varmş içine su konuluyomş kendi yavaş yavaş buhar veriyomşş sizce napıyım veyaa tasla su mu koyum
yarın biz size gelıyoruz yatıya ozamanyok kız regliyim.. gerçi son zamanlar ama.. büyük buluşmaya yarına saklıyoruz artık...
ben düşünüyorum....2012 veya 2013 yaparım bir tane...
evet işte o sıcak tutuyorr oda istemez arada gıydır ve kilotlu çorapla yatırma canım 2 pijamayla yatır bende senın gıbı yapıyordum yapmıyorum artıkatv deydi bende bakamadım yaa
klotlu çorap daha sıcak tutuyo gibi geliyo bana
çıkarıyorum ara sıra çok hoşuna gidiyor,
bende de var o peteğe konulan plastiklerden ama çoğu boş:))
bana da daha erken geliyo tsbi kazayla olmazsa kerem 5 yaşındayken falan olabilir
ama hayatta herşey plaladığımız gibi olmuyo malesef
evet ya gördüm reklamını inşalla izlerım bendeeeKızlar,yarın Kanal D de Doktorum programında Sabiha Paktuna Keskin var,Tuvalet Eğitimi ile ilgili olacakmış program.Benim o saatte dersim var,seyredemeyeceğim:-((
Bence izleyin,o kadının anlatımını çok beğeniyorum ben.
evet ya nasıl bi bela o kadın.............ferhunde şevketin inşaatı yakıyooooooo
sadece ali rıza var içerde aamanınnn
şekerim dişiniz hayırlı olsun. darısı da başımıza olsun inşallahh... çene düşüklüğüne gelince kime çekmiş acaba kaydirigubbakcemile3 benim kız bana çekti de çenesi bi dakka durmuyor :roflol: :roflol: :roflol:yusuf artık çok net bir şekilde baba dede ve benim adımı ebbuuuu diye söylüyor çok çenesi düşük oldu
ben de aynı seninki gibi yapıyorum şirvan. anneme kalsa bir iki kat daha çorap giydirecek ama şimdilik idare ediyoruz :)))ben barana iki bady nin üstüne kalın esofman , tek kat çorapgiydiriyorum ..
uykudan kalktığında yelek ve çorap patikler varya onlardan giydiriyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?