2009 Nisan Anneleri

bu arada sizlere akıl verirken ben hala hastalanmadım gerginimmm laelaelaelaelae laelaelaelaelae
bi şi olmaz de mi :bbo: ayyyy 5-6 gün oldu da gerginimmm kafamçokkarıştı

fatoş benim 6 gün geçmişti ayy delirdim valla korkudan ama olduda bitti bile.inş seninde için rahatlar tez zamanda :)

bu arada sizlere akıl verirken ben hala hastalanmadım gerginimmm laelaelaelaelae laelaelaelaelae
bi şi olmaz de mi :bbo: Ayyyy 5-6 gün oldu da gerginimmm kafamçokkarıştı
bende ne oldugumu ne olmadıgımı anlıyom ayıptır solemesı motoru bozduk sanırım yakında doktor yolu gozukecek bana ay usandım kadın dogumlardan 4senedır
sen duzenlı oluyomuydum namem eger oleyse kork bence

herkese merhabalar, Hayırlı cumalarrr
selen e geçmiş olsun şükür ki bir şey yok
bizde sabah kayra ile yatakta öpüyordum onu birden kafasını yatağın kenarına çarptı dudaklar büzüldü ağlamaya başladı kaldırdım öptüm dikkatini dağıttım ağlamadı ama çok korktum,
Aysun canım sağol Kayra biraz daha iyi öksürüğü biraz azaldı ama gece uykusuzluğu devam ,
bende mamayı günde 1 kez sadece yatarken deman maması veriyorum 120-180 cc arası başka vermiyorum aslında elimde olsa hiç vermeyeceğim ama artık doymuyor bo boş emiyor galiba ter içinde kalıyor emerken bebişim,
burda sabah harika bir hava vardı bende Kayra yı sardım parka götürdüm bir baktım parkta bir sürü çocuk var iyiki getirmişim dedim , salıncağa bindikçe mutlu oldu kuzucum gelen geçen çocuklara bakıyor , hatta sallarken nerdeyse uyuyacak tı hava güzel olsada uyku saatlerinde götürsemde orda uyutsam kucağımda sallamaktan kolay

ben diyete başladım kızlar ecrin meme emmiyor zaten sütüm azalmıştı.bende başladım diyete.eşim geldi az önce bisürü diyet ürün almış en azından atıştırmalık olur.ecrin ayağımda uyuyor o da tabağa her çeşitten 2şer 3er koymuş getirmiş canımın içisi :)

eftelyasu, burcu_arda, chveneburi, denizela, EDAAAA, eysan, gulshenidil, namem, nesoc, sev_rey, tugbiş123, yaSelin, zeyno5

zeyno cum kerem nasıl oldu ayağı iyileştimi

sağol sultan teyzesi.şimdi çok iyi.acısı falan yok.izleri duruyo.
bu yaz güneşe çıkması yasak.inşallah 1 sene içinde izleride geçeçek.
allahım beterim korusun yavrularımızı

bende başladım tuğba.tam diyet değil ama artık dikkat ediyorum.boğazımı tutuyorum yani.

kızlar alakasız ama bir şey soracağım bilen varsa çok sevinirim PDF dosyası adobe reader 9 dosyasını open office dosyasına nasıl çevirebilirim bilen varmııı???

aminn kızlar inşallah hastalanırım şişim bir de. malum doktora da gittik diyete de başladık.... ama bu şişlik ve hastalanmamış olmanın gerginliği beni yiyip bitirecek akannehir
neyseee ruhunuzu karatmadan önce bir de iyi haber vereyim size 1,400 gram vermişim kaydirigubbakcemile2 :sm_cool: :teytey: :dance: hastalansam daha da çok olabilirdi sanırım. salıya kadar yolu var. doktora gideceğim bakalım ne olacak :)))

Slm kızlar nasılsınız burda gÜzel hafıf bır kar yaĞıŞı var ama hava Çok soĞuk ya(ya sızlere bıŞey sorucam bana facebooktan kaan emre dıe bırı davet gÖnderıyo sanırım bu Özlem var kk da onun eŞı hadı Özlemı anladımda eŞınde kk dan 23 kıŞı eklı ne alaka???

bu konuya değindiğin iyi oldu bende bir kez sildim tekrar gönderilmiş kimin kim olduğunuda pk bilmiyorum
arkadaşlar benim ismin Mine G. T

oyun oynuyor kaan farmville'de onun için herkesi eklemişti. bende de var şahsen bir zararı yok. ben uzun uzun sohbet bile ediyorum kaan'la hatta eşimde de kayıtlı onlarda görüşüyorlar canım...
ne güzel kar yağıyormuş orada buraya da yollasanıza kar yağışı görmeyi özledim :))

ya yanlış anlaşılmasın bır zararı yoktur tabiyki ama ben şahsen hoşnut değilim sürekli davet göndermesinden(
evet cnm ya burada çok güzel yağıyor istanbulda yokmu henüz

Mine dün Selcen ile görüştüm. Seni söyledim böyle böyle diye.
Gelince görüşürüz ozaman dedik

ya yanlış anlaşılmasın bır zararı yoktur tabiyki ama ben şahsen hoşnut değilim sürekli davet göndermesinden(
evet cnm ya burada çok güzel yağıyor istanbulda yokmu henüz
eğer bu denli rahatsız ediyorsa söyleyeyim ben canım.. anlayışla karşılayacaktır sanırım...

yok hala kar falan adı dolanıyor ama maalesef kendi uğramıyor en son adam akıllı kar 3 yıl önceydi gördüğümüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…