o gunler gelsin dusunurum simdi buyuyesim var 2 cocukla 22deyince insanlar bi garip bakiyolar artik sinir oluyorum dogrusu25den sonrasın söylemek canın istemez canım merak etme ben 27 yaşındayım ama hep 25 diyesim geliyo :)
ben kucukkende sorumlulugum coktu belki bende tersi olurda buyudukce azalir he ne dersiniznegüsel işte yaş büyüdükçe sorumluluklar her geçen gün artıyo...
bence domatesi mevsiminde yedirin..
EVET 1 <AYKLIKTAN BERI TEK BAŞIMA ŞİMDİLERDE LİF KUlaNMIyorum oturtuyom küvete bi kaç oyuncak aglamıyor allahtan sevıyorrmelek tek başına mı yıkıyorsun..
bana SORDUn sanırım kalkış saatlerini genelde 6,30 7 hep böle pazarıömız bile yokkk6.30 damı kalktı? hep bölemi yoksa bugünmü böyle ? eee tabiki normalmiş uyuması beyefendinin.
nemlendirici krem kullanıyorumcanım.nıveanın.
ben cildimden çok çektiğim için gitmediğim doktor kalmadı.şimdiki dermatoloğum çok iyi bi prof.kerem için ona arayıp sorduğumda kesinlikle kullanma demişti.
bi de bebe yağının vıcık vıcık kullanılmaması gerekiyomuş.banyodan hemen sonra nemli vücuda çok az uygulanması lazımmış.yani bebekte sorun yaratmasa bile cildi gereksiz kuruturmuş.
ama keremde kızarıklık.kaşıntı falan yaptı.egzamasını arttırdı oyüzden kullanma dedi.
min canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnselamlar kızlar...işler yoğun ancak geldim....tuğbacım uyku dileklerin saol hayatım.....1.5 yaşında düzene girer lafını kendimce 5 e uzattım...artık ne zaman düzelirse bana sürpriz olsun....5 yaşına kadar izin veriyorum ona Allahım ne kadar iyiyim...:)) inşallah tez zamanda düzelirler en büyük dileğim...ben akşam 2 de eşime bıraktım idili onlar 4 te yatmış....kolay kolay vermem eşime hatta 10 aylık olacak nerdeyse 3-4 kere ancak olmuştur ama artık pilim bitiyor ne yapayım çaresiz bırakıyorum....Allah razıolsun ondan akşam uyudum en azından 3-4 saat.......herkese hayırlı cumalar bu arada...Rabbim cümlemizi korusun,kollasın,gözetsin....
baktım sitesine kız bebeklere mutfak oyun seti pilli süpürge var güzellllkızlarr eşim geldidee.
bime kocaman kamyonnn gelmişş içindede büyük parça legolarr 10 tll..çokk güzelll..almışş kağanaa..
bide tamir aletleri gelmişşş..3.90 ykr çok güzellerrr..bunu açmıycaz azcık daha büyüsün ölee oynarr..
ama kamyonn süperrr..kaydirigubbakcemile2
anaokul ögretmenligi okulundanbiliyorum bebekler 1 yaşından sonra cinselligi kavrayabiliyorlarmışescinsellik yonunden habarim yoktu vallaha iyi degil sapkinliga sebep oluyormus diye biliyordum ama sapkinliginda cesitleri var tabi ALLAH KORUSUN
yaaa ben mecburum aslinda evimin durumu musaait degil sonra buyugu ayirsam kucuk kalsa buyuk uzuluyo kiskaniyo
napcam bilemedim taine kadar yolu yok bole idare edecegiz mecburen o zaman tam 4yasinda olcak hemen ayiririm insallah
canım mesajını aldım....................negüsel işte yaş büyüdükçe sorumluluklar her geçen gün artıyo...
bence domatesi mevsiminde yedirin..
maşallah meriçeee..yürüyor ne güzelll..
küvette oyuncak çok işe yarıyor evet ama..ben vermiyorumm..çünkü suyun içine şampuan sabun filan karışıoo..eşim oyalıooo geneldee..zaten her banyoda kırmızı balığıı 10 kere söylerizz..ağlamsınn diee..
kizlar benim oglanlar grip oldu ama sadeceburunlari akiyo 2gundur ev mendil yuvasina dondu
yikiyacaktimyarin simdi dusunuyorum bi tereddut ettim neyse babamiz ne der bakalim
ben ikisinide hep tek yikarim kuvetlerini dolduruyorum ikisinide otututuruyorum kucugu yikiyom once buyuk oynuyo suda sonra buyugu yikiyom ikisini beraber durulayip cikariyom kucuk odada ufo yakip giydiriyom oleeeeee iste malum lojmanda kuvet olmadigindan bizim ikisininde kendi kuveti var biri azicik kucuk normalden bugunde cok soguk ev benim sansim soguktan yana bakalim batida neresi dusecek ama komik olan soguga alistik sicak bizi carpacak sanirim
kizlar benim oglanlar grip oldu ama sadeceburunlari akiyo 2gundur ev mendil yuvasina dondu
yikiyacaktimyarin simdi dusunuyorum bi tereddut ettim neyse babamiz ne der bakalim
ben ikisinide hep tek yikarim kuvetlerini dolduruyorum ikisinide otututuruyorum kucugu yikiyom once buyuk oynuyo suda sonra buyugu yikiyom ikisini beraber durulayip cikariyom kucuk odada ufo yakip giydiriyom oleeeeee iste malum lojmanda kuvet olmadigindan bizim ikisininde kendi kuveti var biri azicik kucuk normalden bugunde cok soguk ev benim sansim soguktan yana bakalim batida neresi dusecek ama komik olan soguga alistik sicak bizi carpacak sanirim
beni atlama canim ben ikisini birlikte tek basima yikiyorumamaninnn ne şanslısınız kızlar maşallahh herkes birinin yardımıyla yıkıyor evladını... bense babamız eve geç geldiğinden dolayı banyomuz daha fazla gecikmesin diye yalnız başıma yıkadım....
hatta bir keresinde tıkandı nefes almadı oofff yaşadığım anı hatırladım da tekrardan ömrümün 15-20 yılı gitti o zaman mafoldumben hatorlamak bile fena yaptı beni. allah kimseye yaşatmasın....
ben busoruyu sole yanitliyorum geneldecanım sen kaç yaşında evlendin..2 çocuk maşallah..
Allah uzun ömür vesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?