2009 Nisan Anneleri

kizlar dogum gunumede az kaldi 23oluyorum ayy yasim buyusun cok istiyorum genelde tersi olurama

25den sonrasın söylemek canın istemez canım merak etme ben 27 yaşındayım ama hep 25 diyesim geliyo :)

negüsel işte yaş büyüdükçe sorumluluklar her geçen gün artıyo...

bence domatesi mevsiminde yedirin..

25den sonrasın söylemek canın istemez canım merak etme ben 27 yaşındayım ama hep 25 diyesim geliyo :)
o gunler gelsin dusunurum simdi buyuyesim var 2 cocukla 22deyince insanlar bi garip bakiyolar artik sinir oluyorum dogrusu

ben kucukkende sorumlulugum coktu belki bende tersi olurda buyudukce azalir he ne dersiniz
bence de hersey mevsiminde ama karsta cok zor bende bazen kural disina cikiyorum

inşallah öyle olur canım. benim de sorumluluğum çoktu.. ama hiçbir zaman azalmıyo artıyor nedense..

melek tek başına mı yıkıyorsun..
EVET 1 <AYKLIKTAN BERI TEK BAŞIMA ŞİMDİLERDE LİF KUlaNMIyorum oturtuyom küvete bi kaç oyuncak aglamıyor allahtan sevıyorr

bana SORDUn sanırım kalkış saatlerini genelde 6,30 7 hep böle pazarıömız bile yokkk

min canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

benım kociş bi gece uyuttu oda nasıl olduysa uyudu memede uyuyor ya ege kocaya satma gibi bi şansım yok

kocişle yatta uyuyup kalmışlardııı 5 aylıktı

baktım sitesine kız bebeklere mutfak oyun seti pilli süpürge var güzellll

anaokul ögretmenligi okulundanbiliyorum bebekler 1 yaşından sonra cinselligi kavrayabiliyorlarmış

canım mesajını aldım....................

X

selamm kızlarr ...özledim hepinizi...ist.dan döneli bi kaç gün oldu bi mrb diyemedim...özledim hepinizi..
gittik geldik kimseyle görüşeedim istanbulda....yaza inşallah umutuda getiricem o zaman.....
biraz geçmişi okuyum ben..

melek meriç yıkarken ayağa kalkıyor.. tası çekiyor oyuncaklarını alıyor bir iki bakıp atıyo..
bu kız benim var yaaa...
havalar ısısnsın ben de kendim yıkamaya başlarım inşallah.

bende tek başıma sadece 1 kez yıkadımm..ama çok stres olmuştumm..sırılsıklam terlemiştim..ogünden sonrada yıkamadımm..eşile yıkıyoz..zaten eşim bayılıyoo banyo yaptırmayaaa..

3 günde 1 filan yıkıyozz..evimm çokk sıcakk.yıkamazsam kokuyooo sıpaaa..hele banyoo sauna gibi..

maşallah meriçeee..yürüyor ne güzelll..

küvette oyuncak çok işe yarıyor evet ama..ben vermiyorumm..çünkü suyun içine şampuan sabun filan karışıoo..eşim oyalıooo geneldee..zaten her banyoda kırmızı balığıı 10 kere söylerizz..ağlamsınn diee..

kizlar benim oglanlar grip oldu ama sadeceburunlari akiyo 2gundur ev mendil yuvasina dondu
yikiyacaktimyarin simdi dusunuyorum bi tereddut ettim neyse babamiz ne der bakalim
ben ikisinide hep tek yikarim kuvetlerini dolduruyorum ikisinide otututuruyorum kucugu yikiyom once buyuk oynuyo suda sonra buyugu yikiyom ikisini beraber durulayip cikariyom kucuk odada ufo yakip giydiriyom oleeeeee iste malum lojmanda kuvet olmadigindan bizim ikisininde kendi kuveti var biri azicik kucuk normalden bugunde cok soguk ev benim sansim soguktan yana bakalim batida neresi dusecek ama komik olan soguga alistik sicak bizi carpacak sanirim

sağol canım...

geçmiş olsun.

bizde eşimle yıkıyoruz ecrin sultanı babası su döküyo ben yıkıyorum.ama banyo soğuk salonda ufoyu yakıyorum küvetinin etrafına büyük havlu seriyorum yıkıyoruz.hiç ağlamıyor yıkanırken

amaninnn ne şanslısınız kızlar maşallahh herkes birinin yardımıyla yıkıyor evladını... bense babamız eve geç geldiğinden dolayı banyomuz daha fazla gecikmesin diye yalnız başıma yıkadım....
hatta bir keresinde tıkandı nefes almadı oofff yaşadığım anı hatırladım da tekrardan ömrümün 15-20 yılı gitti o zaman mafoldumben hatorlamak bile fena yaptı beni. allah kimseye yaşatmasın....

canım sen kaç yaşında evlendin..2 çocuk maşallah..
Allah uzun ömür vesin..

bende genelde tek yıkıyorum geceye bırakmıyorum banyosunu pek bırakırsamda eşimle yıkıyoruz

beni atlama canim ben ikisini birlikte tek basima yikiyorum
canım sen kaç yaşında evlendin..2 çocuk maşallah..
Allah uzun ömür vesin..
ben busoruyu sole yanitliyorum genelde
16da nisanlandim
17de evlendim
18de hamile kaldim
19da dogurdum
20de buyuttum
21de hamile kaldim
22de ikiledim
MASALLLAH DIMI BANA

@ eysan : seni atlamadım hayatım. birileriyle yıkayabilen yalnız olmak zorunda kalmayan diğer arkadaşlarımıza dedim :))
bu arada harbiden maşallahh sana... bu ne hız hayatım :)))

ben 33 yaşındayım senden 11 yaş büyük daha tek çocuktayız :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…