2009 Nisan Anneleri

tuğbacım ben ilk kez sürmüştüm ertesi gün baktım kızarmış..2 gün sonra geçti tekrar sürünce ve kızarınca ondan olduğuna emin oldum bıraktım.ben sebamedin yağını kullanıyorum ama o yıkadıktan sonra ıslakken sürülüyo ve bi kez daha su tutuluyo..onda hiç bi sorun yaşamadım..

ben annemle yıkıyorum meriç hanımı....
ayağa kalkıyo.. bişiler yapıyo işte 2sn durmuyo oturmuyoo.
tek başıma şuan yıkayamam gibi geliyo..

ayakkabılarını giydirmiş babası şimdi...
ellemek istiyomuş..
sevmiş yürümeye devam yanii.
bocalar mı dedim ama..
biraz bakmış ayakkabısına sonra devam..

6.30 damı kalktı? hep bölemi yoksa bugünmü böyle ? eee tabiki normalmiş uyuması beyefendinin.

nemlendirici krem kullanıyorumcanım.nıveanın.

ben cildimden çok çektiğim için gitmediğim doktor kalmadı.şimdiki dermatoloğum çok iyi bi prof.kerem için ona arayıp sorduğumda kesinlikle kullanma demişti.
bi de bebe yağının vıcık vıcık kullanılmaması gerekiyomuş.banyodan hemen sonra nemli vücuda çok az uygulanması lazımmış.yani bebekte sorun yaratmasa bile cildi gereksiz kuruturmuş.

ama keremde kızarıklık.kaşıntı falan yaptı.egzamasını arttırdı oyüzden kullanma dedi.

sağol denızcım
benım selende yıkanınca uyumuyo artık hemen uykusu gelene kadar devam gene oynamaya
valla burada heryer uçuyo ruzgardan balkonun panjurları ınıktı kendı kendı patttttt diye açıldı amma korktum valla

aynen seher burası da ööle şimşek sırtına..elektrip gidip geliyoo..
yarın da aydın ya da izmir e gidelim diyoruz bu havada nasıl olcak bakalım ya annemi ya kayınvalidemi görücem yani :)
yemek yapmam lazım yaa hiç istemiyorum ne yapsam ki puuff..

valla ben tek başıma yıkıyorum selenı 1 aylıktan berı ama artık daha hareketlı zıpır bende dolduruyorum kuvetı oyuncaklarını koyuyorum o oynuyo ben onu yıkıyorum yoksa durmuyo kıpır kıpır
benımde cıldım hassas selenınde ben fondöten pudra kullanamam hemen kabarır suratım ( doktoru selene sebamed önerdi onu kullandık ama gecen j... b...y almış babası onu kullanmaya başladık şimidilik bişey yapmadı

laptop masamı tutmuş nasıl sallıyo ya üstünde ne var ne yok devirdi bu çocuk kendi kendine yürüteçsiz yürüdüğü zaman ben ne yapacam ya

semabed mi aldırsam aslında en baştan hep sebamed kullanmak lazımdı.j. b. bad time kullanıyordum sözde rahatlatıp uykuya dalmasına yardım edermiş pehhh :)

hayırlı cumalar kızlarrr..

babamız cumaya gittii..onu bekliomm kahvaltı yapcızzz..

kağana menemen yaptımm..çok az yedii..1 domatesi rendeledim 1 de yumurta sarısıı azcık yağğ..tadı çok güzeldi niye yemediki..labne verdim onuda yemediii..

selamlar kızlar...işler yoğun ancak geldim....tuğbacım uyku dileklerin saol hayatım.....1.5 yaşında düzene girer lafını kendimce 5 e uzattım...artık ne zaman düzelirse bana sürpriz olsun....5 yaşına kadar izin veriyorum ona Allahım ne kadar iyiyim...:)) inşallah tez zamanda düzelirler en büyük dileğim...ben akşam 2 de eşime bıraktım idili onlar 4 te yatmış....kolay kolay vermem eşime hatta 10 aylık olacak nerdeyse 3-4 kere ancak olmuştur ama artık pilim bitiyor ne yapayım çaresiz bırakıyorum....Allah razıolsun ondan akşam uyudum en azından 3-4 saat.......herkese hayırlı cumalar bu arada...Rabbim cümlemizi korusun,kollasın,gözetsin....

geçmişi ukudumdaa..
tugbacım çok geçmiş olsunn yaa..minicikk bebektee ne egzamasıı..çok üzüldüm içim bi tuhaff olduu..nasıl kaşınıyoo kimbilirr..

denize kesinliklee katılıyorumm..

bebe yağıı kağandada kızarıklık yaptıı..dalinn ve j.baby bed time denedimm..kızardıı özellklee koltuk altıı ve karın bölgesii..bu aralarr sürmüyorumm..

kızlar bide eysan yazmış dün..erkek bebeklerin anne babayla yatması ii değil diee..

gerçektende öyleymiş..eşim geçen gün ünlü bi pedagog un konfreansına gitti..ve çok etkilenmiş..anlattığı şeylerden..durup durup bişey söylüyoduu..

dr..kesinliklee bebeğinizi ortanıza alıp yatırmayın..eşcinsellğe eğilimleri % 70 oarnında fazlaz oluyormuşş.

kızlarr eşim geldidee.

bime kocaman kamyonnn gelmişş içindede büyük parça legolarr 10 tll..çokk güzelll..almışş kağanaa..

bide tamir aletleri gelmişşş..3.90 ykr çok güzellerrr..bunu açmıycaz azcık daha büyüsün ölee oynarr..

ama kamyonn süperrr..kaydirigubbakcemile2

escinsellik yonunden habarim yoktu vallaha iyi degil sapkinliga sebep oluyormus diye biliyordum ama sapkinliginda cesitleri var tabi ALLAH KORUSUN
yaaa ben mecburum aslinda evimin durumu musaait degil sonra buyugu ayirsam kucuk kalsa buyuk uzuluyo kiskaniyo
napcam bilemedim taine kadar yolu yok bole idare edecegiz mecburen o zaman tam 4yasinda olcak hemen ayiririm insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…