beni atlama canim ben ikisini birlikte tek basima yikiyorum
ben busoruyu sole yanitliyorum genelde
16da nisanlandim
17de evlendim
18de hamile kaldim
19da dogurdum
20de buyuttum
21de hamile kaldim
22de ikiledim
MASALLLAH DIMI BANA
ne zaman tayin?kizlar benim oglanlar grip oldu ama sadeceburunlari akiyo 2gundur ev mendil yuvasina dondu
yikiyacaktimyarin simdi dusunuyorum bi tereddut ettim neyse babamiz ne der bakalim
ben ikisinide hep tek yikarim kuvetlerini dolduruyorum ikisinide otututuruyorum kucugu yikiyom once buyuk oynuyo suda sonra buyugu yikiyom ikisini beraber durulayip cikariyom kucuk odada ufo yakip giydiriyom oleeeeee iste malum lojmanda kuvet olmadigindan bizim ikisininde kendi kuveti var biri azicik kucuk normalden bugunde cok soguk ev benim sansim soguktan yana bakalim batida neresi dusecek ama komik olan soguga alistik sicak bizi carpacak sanirim
kafasını öne dogru egılırse bişeycik olmazzzzzzzzzzamaninnn ne şanslısınız kızlar maşallahh herkes birinin yardımıyla yıkıyor evladını... bense babamız eve geç geldiğinden dolayı banyomuz daha fazla gecikmesin diye yalnız başıma yıkadım....
hatta bir keresinde tıkandı nefes almadı oofff yaşadığım anı hatırladım da tekrardan ömrümün 15-20 yılı gitti o zaman mafoldumben hatorlamak bile fena yaptı beni. allah kimseye yaşatmasın....
bende eklıydi.... sildim cok oldu...Slm kızlar nasılsınız burda gÜzel hafıf bır kar yaĞıŞı var ama hava Çok soĞuk ya(ya sızlere bıŞey sorucam bana facebooktan kaan emre dıe bırı davet gÖnderıyo sanırım bu Özlem var kk da onun eŞı hadı Özlemı anladımda eŞınde kk dan 23 kıŞı eklı ne alaka???
taın mı canımne zaman tayin?
Kafasını öne dogru egılırse bişeycik olmazzzzzzzzzz
bende eklıydi.... Sildim cok oldu...
kızlar merhabalar.sayfa açık ama yazamıyorum sık sık malum uğraşlar.
çok heyecanlıyım özür grubu tayinleri başlamış ben de isticem ama yazabileceğim sadece 2 okul var.
Merhaba!
Ay ben de yeni açtım Yemekteyiz i.İlk dikkatimi çeken mutfak,ne güzelmiş,evlerde ilk dikaktimi çeken mutfak olur.
Dünkü yarışmacı hatun tam bir fiyaskoydu ya,o neydi öyle!!!
Bugün okuldan erken çıktık,Zara ya gittim,geçen bedenini bulamadığım kaşe kabandan buldum başka bir Zara mağazasında,çok sevindim.Pembe kaşe mont,ay çok güzel ya!
Kendime de siyah kaşe kaban aldım,birkaç şey daha seçmiştim,ama denedim,hoş durmadılar:-((
bende cok severim ve buraya 10 senede 1 yagar ne güzelllllllllhayırlısı olsun gülercim
eysan inşallah ıstedğin yere çıkar tayının senınde canım
tuğba hayırlı olsun dıyetın canım
annemi aradım ka yağıyomu dıye hafıf hafıf var dedi ben çok sevıyorum şahsen karı sırf o yuzden anneme gitmek istiyorum :)
kızlar merhabalar.sayfa açık ama yazamıyorum sık sık malum uğraşlar.
çok heyecanlıyım özür grubu tayinleri başlamış ben de isticem ama yazabileceğim sadece 2 okul var.
taın mı canım
marrta dılekce vercez hazıranda bellı olacak gıdıp yerlesmek ızın falan agustosu bulur galıba tabıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
esım gıtmeye karar verıırse samsuna gıdeyımmı kızlar ne dersınız
güle güle giyin ana kızzzMerhaba!
Ay ben de yeni açtım Yemekteyiz i.İlk dikkatimi çeken mutfak,ne güzelmiş,evlerde ilk dikaktimi çeken mutfak olur.
Dünkü yarışmacı hatun tam bir fiyaskoydu ya,o neydi öyle!!!
Bugün okuldan erken çıktık,Zara ya gittim,geçen bedenini bulamadığım kaşe kabandan buldum başka bir Zara mağazasında,çok sevindim.Pembe kaşe mont,ay çok güzel ya!
Kendime de siyah kaşe kaban aldım,birkaç şey daha seçmiştim,ama denedim,hoş durmadılar:-((
allah kavuştursun........selam kızlar
kociş gitti ben yine annemlerdeyim
pazar günü gelecek inş.
kar yağışı olan arkadaşlar bnm yerimede kartopu oynayınnnnnnnnn :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?