2009 Nisan Anneleri

umutu yıkadık..mis gibi giydirdim..
gece tahılını az yemişti yatırmadan önce su yerine içebiliceği soğuklukta süt içiriyim dedim..
kustuu her tarafı battı yeni giydirmiştim mis gibi...eşek sıpa...bide gülüyo...
tekrar kıyafet değiştik...su içti yattı...
ha bide kızlar ne zamandır söylüycem unutuyorum..marks&spencerdan termaform içlik aldım epey oldu alalı kullanıyoruz çok iyi tavsiye ederim..sürekli yerlerde bunları giydiriyorum altına ohh sıcacık oluyo..

ohh elif tatile girdiniz...bol bol uyu inşallah...
hava sıcaklığı -6 dereceye düşücekmiş yakında...dışarıda çıkılmaz bu soğukta...

sAĞOL gÜLŞENCıM.
Miray da tatile girse keşke,sabahın nurunda ayakta)

umutun üst dişleri iyice görünmeye başladı..ama arası ayrık..öylemi olucak yoksa büyüdükçe birleşirmi dişleri acaba ??

Bn de çıkayım bari,öylesine dolanıyorum kaç saatir nette.Ya önerebileceğizin bir site var mı,takip etmek için.Bebekle ilgili olabilir,ya da herhangi birşeyle ilgili.

10 da da yatsa yine erken kalkıyor canım.ılk başlarda ben özellikle 8-8:30 gibi yatırmaya çalışyırdum ama şimdi ,kendi işaret vermedikçe 10 dan önce yatırmıyorum,ama bazen çok uykusu geliyor ve dayanamıyor,erken yatıyor o zaman da.

elifçim mirayın kabanı hayırlı olsunnn...nasıl yakışır sarı kuzuyaa yaaa...
hayal edebiliyorumm..minicik pembe kaşe kaban...opuyorumnanaktan

Tşk ederim canım,18-24 aylık aldım,daha doğrusu o beden vardı sadece.Seneye olur inş.Ama çok sevimli gerçekten.

iyi geceler kızlar,yusufun dişleri münasebetiyle hiç giremiyorum çünkü saniye bensiz durmuyor alttan iki diş birden çıktı çok mızmız sürekli kucak istiyor iş güç allah denk getire herkes iyiydir umarım geçmişede bakamıyorum içerde benimki kıyameti koparıyor bi bakayım

Esra ilk dişleri miysi Yusuf un da?Hayırlı olsun,demek çok canı yanıyor yavrumm.

Tşk ederim canım,18-24 aylık aldım,daha doğrusu o beden vardı sadece.Seneye olur inş.Ama çok sevimli gerçekten.

evet bu sene tam olurda seneye olmazmı acaba..bide yürüyünce daha güzel taşıycaklar giysilerini...
başka zaralardan transfer istesen bi büyük bedenini

Bursa da 2 tane Zara var,birinde yoktu zaten.Şehir dışına da sordurmadım.
Bir de Zara 0-24 ,sonra 2 + çalışıyor herhalde.Seneye için (2-3) yaşlar vardı,2 ayrı 3 ayrı yok yani.Onlar da gözüme büyük geldi.Seneye Martın sonunda daha 2 yaşında olacak çünkü.Aslında bir sonraki sene için almak da riskli,bebeğin gelişimi ne olacak bilmiyoruz.Ama ben modeli çok beğendiğim için aldım,Ekim Kasım da başlarım giydirmeye ben de))

18-24 seneye için tam beden aslında ya,olur herhalde...

burdayım ya ara ara baktım bugün yazamadım
annemlerdeydim orda kaldım çünkü
acayip kar yağdı öğlen dışarı çıktım alışverişe işlerim vardı keremle ilgilen maması bilmem neyi zaman çabuk geçti

öss formu aldım ama çok karışık yaa yardım gerek banaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…