2009 Nisan Anneleri

bende bu gün kerem e lcw den çok güzel bir alt üst eşofman aldım daha önce lcw nin çocuk bölümüne hiç bakmamıştım ne şeker şeyler varmış hepsinden alasım geldi vallahi

hoşbulduk lifim tatile mi girdi okullar ooo haftaya sendeyiz o zaman eheheh

hafta içide olabilir nasıl olsa bursalı kızlar çalışmıyor

bu arada sana önerebilceğim bir site f.book eheh farmville oyna zaman nasıl geçiyo anlamazsın buraya bile uğramazsın..........

tuğba sende burdasın sanım bugün çarşıya çıktım sana da uğrucaktım telimin şarjı bitmiş arayamadım

bende genelde egenin kıyafetlerini ordan alırım.
sultancım bir sorun yok değil mi?
annemlerde kaldım yazınca aklıma geldi???????

naber aysun görüşemiyoruz??? tatlı ege nasıl???

valla sultan süpper yazlık elbise almıştım ben name'ye taa yazın sonunda bu yaz için... büyük indirimini bekliyorum seneye kış için bir şeyler almaya LCW'den...

tuğba sen ne soracaktın bana??

ya ne zmndr sorucam unutuyorum ismin cok uzun geldı bana da :))
acaba dedım ismin yanına bazen sevdıklerı bırının ismini eklerler ya nick yaparken falan nick gibimi kaydettı acaba face dıye dusunuyordum

yok canım eşim dün akşam halı saha maçı etti bide annemler yatacak yer yok gibi yani bende dedim sende annende git kal:)

canım oss formumu aldın sınavamı gıreceksın ya formlar dağıtılmaya başladımı??

canım oss formumu aldın sınavamı gıreceksın ya formlar dağıtılmaya başladımı??

chveneburi nie yazmıyosun yaaaaaa kaydirigubbakcemile
herkese iyi geceler çok yorgunum nedense öpüyorumm

saol sultancım bak beklıyorum bu hafta buyur gel bende kaçıyorum pazartesı gıdıp alayım bende form yarın konsere gıdıcez esımle pazarda ya uludaga cıkıcaz yada sınemaya gıdıcez opuldunuz hepınız bol uykulu geceler olur ınsallah

farmda bahçemi genişlettim de yeni dekoru nasıl yapsam diye uraşıyordum ehehe hayatımda kazma bile tutmuş değilim bikere ananemin bahçesinde kocaman böcek görmüştümde zıplaya zıplaya kaçmıştım ama gel gelelim sanal çiftçi olduk yaşasın bi tıkla hemen yetişen böceksiz bitkiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…