tuğba sende burdasın sanım bugün çarşıya çıktım sana da uğrucaktım telimin şarjı bitmiş arayamadım[/QUe
evet canım şimdi girdım yapma ya uzuldum bak bende butun gün evde pinekledim keşke gelseydin neyse canım ya hafta içi sabahtan gel kahvaltı falan yaparız aksama kadar laflarız:)))
burdayım ya ara ara baktım bugün yazamadım
annemlerdeydim orda kaldım çünkü
acayip kar yağdı öğlen dışarı çıktım alışverişe işlerim vardı keremle ilgilen maması bilmem neyi zaman çabuk geçti
öss formu aldım ama çok karışık yaa yardım gerek banaa
canım oss formumu aldın sınavamı gıreceksın ya formlar dağıtılmaya başladımı??
tuğba sende burdasın sanım bugün çarşıya çıktım sana da uğrucaktım telimin şarjı bitmiş arayamadım[/QUe
evet canım şimdi girdım yapma ya uzuldum bak bende butun gün evde pinekledim keşke gelseydin neyse canım ya hafta içi sabahtan gel kahvaltı falan yaparız aksama kadar laflarız:)))
evet canım sınavsız geçişte varmış benim bölümümün açıköğretim okuyabilirim ancak başka türlü okula git gel yapamam sadece sınavlara
valla gelirim tuğba bu hafta içi olabilir:)
evet canım sınavsız geçişte varmış benim bölümümün açıköğretim okuyabilirim ancak başka türlü okula git gel yapamam sadece sınavlara
valla gelirim tuğba bu hafta içi olabilir:)
tamam canım gel valla sevınırım)))ya acaba ne zamana kadar form dagıtılıyo benım bölümüm 4 yıllık kamu ama onu dondurucam 2 yıllık devam edicem acıkoğretimden o yüzden tekrar sınava giricem ne zamana kadar acaba ben kaçırdımmıki formları??
yok yok hayatımm sade benim ismim o... kimlikte yazan sahip olduğum yıllardır kullandığım))
tamam canım gel valla sevınırım)))ya acaba ne zamana kadar form dagıtılıyo benım bölümüm 4 yıllık kamu ama onu dondurucam 2 yıllık devam edicem acıkoğretimden o yüzden tekrar sınava giricem ne zamana kadar acaba ben kaçırdımmıki formları??
ne zamana kadar olduğunu bilmiyorum tuğbacım necatibeyden aldım bugün şubatta ama kaçında bitiiğini bilmiyorum ahh ahh okulum 3 senem geçti ordaboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?