tuğbacım kadir tuğcu o alerji testlerine saçmalık diyo.çocugun tanımadıgı bi şeye alerjisi olmazmış.ben ona sormuştumda yumurta ver dedi.
ama ben kendi doktorumada çok güveniyorum.son gidişimizde sorduğumda 1 yaşına kadar bekle dedi.
yani benimde kafam karışık.hangisi doğru acaba?
sonuçta kereme yumurtalı iğneyi batırdıklarında o bölge kabarmıştı.yani tepki göstemişti vucudu.
gunaydınlar gecmişi okudum maşallah mıhabbet ıyıymış akşam kızlar az önce selen kotluktan düştü ilk defa yerde halı ve polar vardı düştüğü yerde çok yuksek değil ama nasıl korktum şişme falan olmadı kafasında hafıf yerdekı poların surttuğu yer kızartmış napıcam ben ya yarım saat oldu yaklaşık azıcık bı kustu su gıbı sarı onun harıcı bışıyı yok gene tırmanıyo ortalığa yamazlığa devam kahvaltısınıda ettı offffffffffff ya offffffffffffff
grip aşısını bilmiyorum tuğba.ama domuz gribi olamıyo yumurta alerjisi olanlar.
egzama dönemselde çıkabiliyo.inşallah en kısa zamanda geçer.
bebek yağı mııı yaa bizim bebek yağı bitmişti geçenlerde aldırmayıda unuttum o ara olmadı kızarıklık.geçen forum istdan aldım 2 yıkamadır sürüyorum ve yine kızardı valla aklıma gelmedi değil de ihtimal vermedim demek kereme yasakladılar ne kullanıyorsuunuz peki ela ve kereme bebek yağı yerine
valla benımkinibi gece 1 de yatrdım yıne aynı satte kalktı alışmış bencee...akşam biraz daha geç yatırsanız ...9 a kadar falan uyuyo bizimki gece 10 gibi yatıyoo..
evet lcw'da cok güzel şeyler oluyorrbende bu gün kerem e lcw den çok güzel bir alt üst eşofman aldım daha önce lcw nin çocuk bölümüne hiç bakmamıştım ne şeker şeyler varmış hepsinden alasım geldi vallahi
hoşbulduk lifim tatile mi girdi okullar ooo haftaya sendeyiz o zaman eheheh
hafta içide olabilir nasıl olsa bursalı kızlar çalışmıyor
bu arada sana önerebilceğim bir site f.book eheh farmville oyna zaman nasıl geçiyo anlamazsın buraya bile uğramazsın..........
ohhhhhhh gezinn valla biz ege dogduktan sonra ne sinema ne gezmek bende istıyorum ühüüüüüüsaol sultancım bak beklıyorum bu hafta buyur gel bende kaçıyorum pazartesı gıdıp alayım bende form yarın konsere gıdıcez esımle pazarda ya uludaga cıkıcaz yada sınemaya gıdıcez opuldunuz hepınız bol uykulu geceler olur ınsallah
aynen ya tarlamız var bizim ama kociş der sana orda bamya v.s ekelim desem toplamasın diyor eltıyle gülüyoz onund a var eehehhefarmda bahçemi genişlettim de yeni dekoru nasıl yapsam diye uraşıyordum ehehe hayatımda kazma bile tutmuş değilim bikere ananemin bahçesinde kocaman böcek görmüştümde zıplaya zıplaya kaçmıştım ama gel gelelim sanal çiftçi olduk yaşasın bi tıkla hemen yetişen böceksiz bitkiler :)
maşalla evet yaaa 2 ay cok kısa bi zaman ne kadar cabuk gecti zaman aslında daha yeni dogum yapmıştık aallaım saglıklıömürler nasip etsinbu arada 10 aylık olmuşuz vayy be şaka gibi kaldı 2 ay doğumgününe
aaa saçmalık olurmu canım alerji testleri hayat kurtarır,zaten o besinleri yani allerji yapabilecek besinleri dr kontrolünde test ediyorlar vücuda vererek neye allerjisi olduğu anlaşılıyor yoksa düşün dur nasıl bulunur çek babam çek,zaten çok çelişki olmuş hem allerji testi saçmalık demiş hemde vücudun tanımadığı birşeye allerjisi olmaz demişCADIARZU[/QUOTEevet canım benım eltımın oglu astım bronşit izmirde tek doktoru var alerjik bronşitin tek deıgım cocugu muayeneden cıkarken ii edıyor kollarına şr sürü alerji testi uygulanıyor hangisi kabarırsav.ss
allahım korusun
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN
biz 1 saat sonra falan gidiyoz kaynannaya havada soguk babamı aradım o götürcekkk
bu arada hala ceren in dişi yok herkes soruyo uyuz oluom çıkmıyo işte napıyım ya allah allah emeklemioda geri geri sürünüyo hareketli aslında ama yapmıyo çocuk bizim gibi varmı başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?