2009 Nisan Anneleri

selam gece kuşları....idilde az önce uyudu bu akşam misafirim vardı...bayanlar topluluğu...malum kayınvalide bende kaldığı için komşularıda bize geldi oturmaya...şimdede aile saadeti yaşıyoruz...kayınvalide ben ve kayınpeder.....babamız yeniyıl yemeğine gitti hala yok.....aysun çorluda çok kar varmış sanırım

aaa saçmalık olurmu canım alerji testleri hayat kurtarır,zaten o besinleri yani allerji yapabilecek besinleri dr kontrolünde test ediyorlar vücuda vererek neye allerjisi olduğu anlaşılıyor yoksa düşün dur nasıl bulunur çek babam çek,zaten çok çelişki olmuş hem allerji testi saçmalık demiş hemde vücudun tanımadığı birşeye allerjisi olmaz demişCADIARZU

geçmiş olsun canım ben elif sena'yı iki kez düşürdüm 3.de babası kafasını çarptırdı çok şiddetli duvarın sivri yerine çok korktum malesef alına bilecek tek önlem takip etmek 1,5 aylıkkende kafasına pişik kremi düşmüştü hepsinde de hastaneye götürdük takip dediler 6 saat takip edin,fışkırır şekilde kusuyorsa getirin 1 saat uyutmayın ve yedirmeyin,uyuduğu zaman arada sarsın kendindemi bakın dedi ben bide takip testi yapıyorum kalem fenerle veya parmağımla..bide darbeden sonra ışığa duyarlılığı artarsa ve durduk yerde ağlarsa da dikkatli olmak gerekliymiş,genel anlamda bildiklerimi anlattım senin kız yumuşak düşmüş dr onuda sormuştu düştüğü yerde halı varmı diye Allah esirgesin

grip aşısını bilmiyorum tuğba.ama domuz gribi olamıyo yumurta alerjisi olanlar.
egzama dönemselde çıkabiliyo.inşallah en kısa zamanda geçer.

grip aşısında da domuz gribi aşısında da vücuda virüslerin yumurtalarını enjekte ediyorlar özelliği aynı oluyor o yüzden yumurtaya allerjisi olanlarda bol miktarda vücuda virus yumurtası verileceği için Allah korusun felç koma hatta daha üzücü sonuçlar olabiliyor,kesinlikle yumurta allerjisi olanlar normal grip aşısı veya domuz gribi aşısı olmamalı...

canım bende yazmıştım sana bebek yağı kullanmasan diye gözünden kaçtı herhalde biz baya oldu bırakalı vücudunda küçük küçük kırmızı pütürtüler oluyordu bırakınca geçti

gece kuşu oldum yaa sinirlerim bozuldu iyice siz bebişlerden uyuyamıyorsunuz ben uykum olmadığından gözlerimin altı mosmor dolaşıyorum tavsiyesi olan varmı uyku düzeni için uyku getiren çay,hap ne olursa...

ilk günaydınn bendenn olsunnnn..

namaza uyandık eşimleee..ohhh çok rahatımmmm..tatil gibisi varmı yaaa..sanki hergün gidiyomuşum gibi tatili iple çektimm valla..ben alışmışım evde oturmaya çok zor geldiii..ama alışıommm..

şimdi yatıomm..kağan paşada uyursa 10 a kadar uyuruzz..

öğlende günüm varrr..üst komşuya çıkacam..

allaha emanet olun sizz ve kuzucuklarrrrrr..opuyorumnanaktan

günaydın çiçekcim çoktandır denkgelmiyoduk hoş ben giremiom artık ondan ansılsınız bakem burda kar yağmasın aman tatil oldu salı günü ank ya gideceğim kızımla uçak iptal olcak diye ödüm kopuoooooo

selam kızlar................

çoook güzel kar var heryerde güzelde bi soğuk...........bugün hiçbiryerede çıkılmaz offffffffffffff e kar yağışını seyrederiz........

kızlarbizm kızlardan 2.bebek bekleyen varmı hiç hamile olan yani kaçırdıysam diye sordum

bu arada hala ceren in dişi yok herkes soruyo uyuz oluom çıkmıyo işte napıyım ya allah allah emeklemioda geri geri sürünüyo hareketli aslında ama yapmıyo çocuk bizim gibi varmı başka

akşam biraz daha geç yatırsanız ...9 a kadar falan uyuyo bizimki gece 10 gibi yatıyoo..
valla benımkinibi gece 1 de yatrdım yıne aynı satte kalktı alışmış bencee...

evet lcw'da cok güzel şeyler oluyorr

farmvilleoyna sultanın edıgı gibi nasıl gecer zaman

zaman bile kalmaz:sm_cool::sm_cool:

[/B][/QUOTE]

ohhhhhhh gezinn valla biz ege dogduktan sonra ne sinema ne gezmek bende istıyorum ühüüüüüü
aynen ya tarlamız var bizim ama kociş der sana orda bamya v.s ekelim desem toplamasın diyor eltıyle gülüyoz onund a var eehehhe

bu arada 10 aylık olmuşuz vayy be şaka gibi kaldı 2 ay doğumgününe
maşalla evet yaaa 2 ay cok kısa bi zaman ne kadar cabuk gecti zaman aslında daha yeni dogum yapmıştık aallaım saglıklıömürler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…