canm benmde parmagımda var kullanmadıgım içilaç kalmadı aa geçmedi siz ne kullanıyosnz birde onu deneyimmm belki bendede işe yarrhayır sulu falan değil hani soğuktan cildimiz kururya öyle ama kırmızı.vücudunda değişik yerlerde çıkıyor krem sürüyorum geçiyo
battaniye halı falan bişey yapmıyo ecrine idilcim elinde yüüznde falan olmadı hiç vücuduna da çıplakken değmedi hiç onlar.yumurta az yediriyorum haftada bir kez daha sık yedirirken daha çok oluyordu sanki alakası varmıdır acaba onu sormayı unuttum dr.a
saol canmm birde buu deneyimmmnagihan doğadan form çay var onu tavsiye ederim kayınpederimin eşi hep o dertten muzdaripti evde vardı o çaydan götürdüm içmiş valla teşekkür etmek için aradı :) ama doğadan marka al başka form çaylar var onlar fasa fiso
ewtcanm bu aralarr bende kuru kayısı yiyorummselamlar kızlar.....ben milupaya güvenmiyorum ama idil milupa milumil içiyor ne yazık ki....gerçi aralıklı veriyordum sütle dönüşümlü olarak....bencede en güvenilir hipp ve ardından similac....nagihan benimde kabızlık problemim sezaryan sonrası başladı...bana en büyük mirasıdır doğumun...bundan 3 ay önce tuvalete ağlayarak gidiyordum...düzenli olarak incir ve kayısı kurusu tükettim....inan 2 hafta sonunda çok rahattım...tavsiye ederim...idil uyudu 1 saat önce umarım uyur.....çünkü dün sabaha karşı 4.30 da yattı ve ben geberiyorum uyku için....hadi herkese bolllllllllllllllll uykular
çok geçmişolsn canmm yaaagunaydınlar gecmişi okudum maşallah mıhabbet ıyıymış akşam kızlar az önce selen kotluktan düştü ilk defa yerde halı ve polar vardı düştüğü yerde çok yuksek değil ama nasıl korktum şişme falan olmadı kafasında hafıf yerdekı poların surttuğu yer kızartmış napıcam ben ya yarım saat oldu yaklaşık azıcık bı kustu su gıbı sarı onun harıcı bışıyı yok gene tırmanıyo ortalığa yamazlığa devam kahvaltısınıda ettı offffffffffff ya offffffffffffff
sizede çok geçmiş olsnnkıslar günaydın bende geçen azrayı severken kafası yanlışlıkla kolutğun koluna çarptı artık nasıl bi sevmekseeçok korkdum ama cadı işdee.ya ben 15-20 gündür takip edemedim yürüyen bebişler hangilerii varmıı? bizimki emeklemiyor bilee
güle güle kullanın canm analı kızlııMerhaba!
Ay ben de yeni açtım Yemekteyiz i.İlk dikkatimi çeken mutfak,ne güzelmiş,evlerde ilk dikaktimi çeken mutfak olur.
Dünkü yarışmacı hatun tam bir fiyaskoydu ya,o neydi öyle!!!
Bugün okuldan erken çıktık,Zara ya gittim,geçen bedenini bulamadığım kaşe kabandan buldum başka bir Zara mağazasında,çok sevindim.Pembe kaşe mont,ay çok güzel ya!
Kendime de siyah kaşe kaban aldım,birkaç şey daha seçmiştim,ama denedim,hoş durmadılar:-((
canm en son 12 şubatta bitiyoootamam canım gel valla sevınırım)))ya acaba ne zamana kadar form dagıtılıyo benım bölümüm 4 yıllık kamu ama onu dondurucam 2 yıllık devam edicem acıkoğretimden o yüzden tekrar sınava giricem ne zamana kadar acaba ben kaçırdımmıki formları??
maşşallhh idileebu arada 10 aylık olmuşuz vayy be şaka gibi kaldı 2 ay doğumgününe
ege artık coraplarını cıkartıyor bi asılıyor en gıydırıyorum o cıkartıyor bide işaret parmagını kaldırım ne istedıgını gösterıyor kucaktayken....
ben cıkıyoum byeeee
sıpaya bakkkk maşşallhhhh
bende bu gün kerem e lcw den çok güzel bir alt üst eşofman aldım daha önce lcw nin çocuk bölümüne hiç bakmamıştım ne şeker şeyler varmış hepsinden alasım geldi vallahi
hoşbulduk lifim tatile mi girdi okullar ooo haftaya sendeyiz o zaman eheheh
hafta içide olabilir nasıl olsa bursalı kızlar çalışmıyor
bu arada sana önerebilceğim bir site f.book eheh farmville oyna zaman nasıl geçiyo anlamazsın buraya bile uğramazsın..........
İndirimler hemen başladığıında gidilmeli bence,sonunu bekleyince de hiçbirşeyi bulamıyorsun bu sefer.Bana LCW çok fazla renkli geliyor,renk cümbüşü resmen,çok hoşuma gitmiyor kız şeyleri,ama erkek kıyafetleri daha güzel.naber aysun görüşemiyoruz??? tatlı ege nasıl???
valla sultan süpper yazlık elbise almıştım ben name'ye taa yazın sonunda bu yaz için... büyük indirimini bekliyorum seneye kış için bir şeyler almaya LCW'den...
tuğba sen ne soracaktın bana??
Aynen canım,dişimiz yok emeklememiz de,ama dediğin gibi sürüneren yuvarlanarak ve de geri emekleyerek istediğimize ulaşıyoruz.Bizim de hareketli,tepinip duruyor.bu arada hala ceren in dişi yok herkes soruyo uyuz oluom çıkmıyo işte napıyım ya allah allah emeklemioda geri geri sürünüyo hareketli aslında ama yapmıyo çocuk bizim gibi varmı başka
yok canım
Sağol Nagihancım.
Bu arada dün ne oldu,malum tatile girdik,annem de gelmeyecek ya bize,annem diyor ki,bak kızımı bana getirin,yüzüne bir baktım ki,ağlıyor,sabah da ona bakarak hep ağlamış,ayrılacaklar diye,bend e ağladım tabi...
Sağol Nagihancım.
Bu arada dün ne oldu,malum tatile girdik,annem de gelmeyecek ya bize,annem diyor ki,bak kızımı bana getirin,yüzüne bir baktım ki,ağlıyor,sabah da ona bakarak hep ağlamış,ayrılacaklar diye,bend e ağladım tabi...
Yok ,Sultan,farmville almayayım, o zaman da hiç çıkamam)
Ama diğer fikrini pek sevdim,haftaya bana gelin en iyisi,Tuğba ona çağırınca ben sesimi çıkarmadım bir daha,ama nasılsa bana birgün geleceksiniz,o 15 tatilde olsun heheheheee
Hatta sen haftaya Tuğba ya kahvaltıya git,öğlene de bana gelin,nasssııı fikir)
İndirimler hemen başladığıında gidilmeli bence,sonunu bekleyince de hiçbirşeyi bulamıyorsun bu sefer.Bana LCW çok fazla renkli geliyor,renk cümbüşü resmen,çok hoşuma gitmiyor kız şeyleri,ama erkek kıyafetleri daha güzel.
Aynen canım,dişimiz yok emeklememiz de,ama dediğin gibi sürüneren yuvarlanarak ve de geri emekleyerek istediğimize ulaşıyoruz.Bizim de hareketli,tepinip duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?