2009 Nisan Anneleri

ege artık coraplarını cıkartıyor bi asılıyor en gıydırıyorum o cıkartıyor bide işaret parmagını kaldırım ne istedıgını gösterıyor kucaktayken....

ben cıkıyoum byeeee

doğum günü için pasta bakıyorum şu şeker hamurundan olan sanat eseri gibi pastalar ne kadar pahalı 20 kişilik 180 ytl ama çok güzel yapıp gönderiyolarr

canm benmde parmagımda var kullanmadıgım içilaç kalmadı aa geçmedi siz ne kullanıyosnz birde onu deneyimmm belki bendede işe yarr

saol canmm birde buu deneyimmm

ewtcanm bu aralarr bende kuru kayısı yiyorumm

çok geçmişolsn canmm yaaa

sizede çok geçmiş olsnn

güle güle kullanın canm analı kızlıı

Yok ,Sultan,farmville almayayım, o zaman da hiç çıkamam)
Ama diğer fikrini pek sevdim,haftaya bana gelin en iyisi,Tuğba ona çağırınca ben sesimi çıkarmadım bir daha,ama nasılsa bana birgün geleceksiniz,o 15 tatilde olsun heheheheee
Hatta sen haftaya Tuğba ya kahvaltıya git,öğlene de bana gelin,nasssııı fikir)

İndirimler hemen başladığıında gidilmeli bence,sonunu bekleyince de hiçbirşeyi bulamıyorsun bu sefer.Bana LCW çok fazla renkli geliyor,renk cümbüşü resmen,çok hoşuma gitmiyor kız şeyleri,ama erkek kıyafetleri daha güzel.

bu arada hala ceren in dişi yok herkes soruyo uyuz oluom çıkmıyo işte napıyım ya allah allah emeklemioda geri geri sürünüyo hareketli aslında ama yapmıyo çocuk bizim gibi varmı başka
Aynen canım,dişimiz yok emeklememiz de,ama dediğin gibi sürüneren yuvarlanarak ve de geri emekleyerek istediğimize ulaşıyoruz.Bizim de hareketli,tepinip duruyor.

Sağol Nagihancım.

Bu arada dün ne oldu,malum tatile girdik,annem de gelmeyecek ya bize,annem diyor ki,bak kızımı bana getirin,yüzüne bir baktım ki,ağlıyor,sabah da ona bakarak hep ağlamış,ayrılacaklar diye,bend e ağladım tabi...

slm kızlarrr..

kağanla babası içerde oynuyoo..ama nasıl bi oyunn..babası kaç geliomm dedikçee kanepeden tutup nasıl kaçıooo..koşar gibiiii..yavrumm yaaa..babaya ayrı bi sevgisi varrr..

canm annenle aynı şehirde degilmisinz offf çok zor yaa
bende eşime diyorum beni gönder 1 hafta çok ihtiyacım var diyee ama göndermiyo otobüste rezil olurum diye ank direk denizliye uçakta yok önce ist sonra denizli ama merkez degil denizlinn bi ilçesi oooo

lcw nin kıyafetleri ni bende pek beğenmiomm elif..hepsi birbirine benzioo..genelde çok renklii ve çizgilii...hep aynı türr kıyafetlerrr..

amageçen gün kağana lcw den bi boxer aldımm çok tatlı bişeyy..

Nagihan,annem 10 dk lık uzaklıkta oturuyor,hergün bize gelip gidiyor ya)

kızlar benm sıpann annesi ben degilim sanırım bende dogurmadım onu babaanneye düşkünz ondan bana gelmiyoo
ablama anne diyo gidiyo yaaa deli olcak benm kucagımda oturrken ablama anne diyoo ona gidiyoo acaba kızından kıskanıyo olabilir mii kaydirigubbakcemile3

evet galiba ona demiştir dimmi yok diye yoksa niye öle desinki yanlış anladığım için özür urla

hıımmmm anlaşıldıııı bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

paşaya bu sabahta cevizli yumurta yaptım yine yemedii..sanırım yumurtadan sıkıldı bu çocuk..haftada 5 kez yiyoo..2 gün vermiomm sadecee o günlerdede çorbasına katıyodum..biraz ara versem ii olacak..hiç yemez sonra değilmi..

kızlar benm ekledigim resimler videolar neden anasayfada gözükmüyo paylaş diyom ama sadecebenm profilde göküyo

valla bence iyi fikir en azından taksiyle gelmiş olmam yanımda bilen birisi olur:)))))

elif meb in antalya ve alanyada ayarladığı oteller varmışş..5 gün 200 tl çok gitmez istiyozz ama yollar kapalıysa die korkuyoruzzz..çok ihtiyacım varya şöyle bi kaç gün kafa dinlemeyee..kağanı bırakamamda o kadar uzun süreee..daha hiç ayrı yatmadımmm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…