2009 Nisan Anneleri

Elavinya ,olabiliyor böyle yanlış anlaşılmalar,yazarken ses tonumuz ve yüz ifademiz de belli olmadığı için)

Ayşe olabilir canım,ama günü gününü tutmuyor bunların,ben de Miray a sabah, yumurtayı ayrı, peyniri ayrı ,pekmezi ayrı veriyordum.Kaç kere denedim,pekmez ve peynir verdiğimde yüzünü buruşturup ağladı,istemedi.Sadece yumurtya devam ettim,sonra o gezinirken ağzına pekmezle ekmek verdim,o zaman açtı ağzını ve yedi...

naptın kız senn çoçugu yumurta komasına sokucn allah esirgesin
ne yerse yesin
valla ben artık ona ayrı hazırlamıyorum melemen yaptıysam ondan yediyorum peynir zeytin pekmz yiyosak ondan yediriyom özellkle peyniri çok yiyoo böyle yaptıgımz zamn inann çoçuk daha çok yiyoo

yahşi batıyıı izleyenn varmıı????

eşim indiriyoo..gezmeden gelince izliycekmişizzz..pek beğenmedimmm ama sırf o istiyo diee bişey demiomm..

Biz de okuldan baktık ,ama Antalya da falan bulamamıştık,güzel fırsat aslında.Ama daha yakın ir yer olsa daha iyi değil mi,gerçi size yakındır belki?Sonuçta denzi girilmeyecek,önemli olan otelde dinlenmek,değişik yer görmek.Bence yakın bir yere gidlebilir.

Tuğba taksiyle tabi bulunmaz o kadar yol)
Heykelden otobüs geliyor tam buraya kadar.

nagihancım

kağanda bizle kahvaltı yapıoo..ama yumurta beyazı vermiyorumm..hem 1 yaşına kadar yasak hemde bi kaç kez verdim dudaklarının kenarı kızardı..alerji gibi bişey oldu..yumurta çok önemli..protein kaynagıı..eşimde bende mutlaka günde 1 tane yerizz..kağanda öyle alışsın istiyomm..bu aralar peyniri pek yemiyoo..sanırım dişten üstleri çıkarcak pek iştahı yokk..

Niye kızz Ngaihan,ben hergün veriyorum yımırtaaaaaaaaaa
Çok muuuuuuuuuuuuu
Yarasın kuzumaaaaaaaaaaaa

kızlar zeynep 2 gündr çok güsel uyyoo maşşallhhh ama yattıgı yeri degiştrdm yani hani şu başlık kısmı varya o tarafta degilde tam tersi ayak kısmında yatıyoo ve 11 de yatıyosa 5 te kalkıyo mamsını içiyo kendi uyyo

evet eliff bizede uzak bayaa..yaklaşıkk 7 saat filan sanırımm..ama zaten yakın yerlere hep gidyoruzzz..maraş ,kayseri ve malatyaa..deniz yok ki buralardaa..eşiminde deniz göresi geldii..Bursada büyüdüğü için çok bunalıyooo..şimdi hep mahalle aralarında denizi görcem gibi geliyoo diyoo..bursaya gidelim desek yaklaşık 14 saat 2 katı yanii.bilmiomm kararsız..

bgn yemedi dediya bizim önümüze hergün aynı yemegi koysalar artık miğdemz almaz 1 gün ver 1 gün verme veya yumurtayı farklı pişirin bi gün peynirli birgün domatesli birgün patates beyazını koymadan sarısıyla o zamn tiksinmz yoksa bu sefer tamamen bırakır ondan söledim opuyorumnanaktan

aman nazar değmesinn maşallahhh..bende bigün ii uyuyoo diyim..ertesi gün beni canımdan bezzdiriyooo..eşimde öğrendii stratejimiz şuuu..

yemiyooo..uyumuyooo..yürümüyoo..çok ağlıyooo..

her sorana aynen böyle papağan gibi söylüyoo..

çünkü oda gördü çocuk hakkında ne zaman ii bişeyler söylesek ters tepiyoo..

öyle yapıomm nagihancım..mesela dün domates rendeleyip yapmıştımm..ama pesss atmiycemm..mutlaka vermek taraftarıyımm..çok önemli yumurtaa..

öyle yapıomm nagihancım..mesela dün domates rendeleyip yapmıştımm..ama pesss atmiycemm..mutlaka vermek taraftarıyımm..çok önemli yumurtaa..

tamm canm
ya aynen asşlında bende uyyodedigim zamn 1 hafta acısını çekiyom bende hiç uyumuyoo diyom soranaa

özellikle kpssye çalışıp kazananlar.

hangi kitaptan çalıştınızz..önerebileceginiz bi kitap var mı??

eşim bi set getirmiş yargının modüler seti ama ben tek kitap olsun istiyomm..

nasıl çalışmalıyımm..tek kitap mı yoksa ayrı ayrımı??

günde 2 saat çalışmaya karar verdim.

1 saati 4.sınıf dersleri 1 saati kpss..

9 ders varrr offf offf..

cvp bekliyorum kızlarr..şimdi çıkıyorumm..kahve içeriz eşimle..sonrada kağan uyanınca güne gidicezz..akşam görüşürüzzzz byeee..

Aaaaaaaa,GELıN GELıN,haftaya bende buluşma var,bize de gelirsiniz))

Ben de yumurtayı bazen az tereyağda sarısını pişirerek veriyorum,peynirli denemedim,ama yarın deneyeyim.Domatesli yapmıyorum,çünkü domates mevsimi değil..
Kendimiz için bile almıyoruz biz,patlıcan biber,domates,hiçbirini.
Gerçi hiç sebze alıyor musunuz diye bir sorun)
Alıyoruz,çünkü Miray için)
Herşey kızım içinnnnnnnn herşey....

Ay bugün ne saçmaladım ya,utanıyorum kendimden.Tatil çarptı beni))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…