2009 Nisan Anneleri

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
KK Pro Üye bursasu, aysunsudeNAZ, ceyo16+, chveneburi+, croxilex+, EDAAAA, ekim.29+, gulshenidil, kokteyl, KK Pro Üyessengun+
maşallah bu ne bereket hadi çeneler kuvvet kızlar oooh sefam olsun eheheh kadınlar hamamı:))

hey maşallah akşam bereketi şuraya bak
ssengun+, aysunsudeNAZ, bursasu+, ceyo16+, chveneburi+, croxilex, EDAAAA, ekim.29+, gulshenidil+, kokteyl, ŞıRVAN

kağanda yiyooo babasıdaaaa...benimki bayılıyoo yaa..ben kağanın mamalarını agzıma sürmem..o her muhallebiden bi kaseyi götürürrrr..

kızlar ben muhallebiyi suyla yapıyorum.
sütle yapmayı düşünmüştüm ama ağır gelir mi emin olamamıştım.
aslında sütü zorla içirceğime sütle yapayım muhallebiyi

ayyyy ben çok vicdansızımmm..

eşim içerdee kağanı uyutmaya çalışıyooo..beni de plan yüklüuomm sanıyooo..hakbukii çene çalıyoooomm..kötüyüm ben kötüyümmm...

ben yarı su yarısüt kullanıyorum aysuncummm..tadı güzel oluyooo..

yarın öğlen aşagıda bi komşu var ona inicez komşularla doğum yapmışş ..1 saat oturcazzz..sonra akşama kardeşimin kayınvalidesi yemeğe çağırmışş ona gideecezzz..ben daha banyoya girecem..ve hala oturuyomm..hiç kalkasımmm yokkkk..

aman boşver uyutsun yaa ne güzel işte eheheh

kokteyl hoşgeldin nerelerden geldin muhabbetimize

Şirvan Milupa nın kaşık mamaları var canım,kaynamış ılık suyla yapıyorsun.Aptamil yazıyor onlarda,kutu içinde,250 gr lık.
mi,grosa gidince bir bakınım.. mamalarla ilgili fazla bilgim yok..

selen herobayby yıyo mesela sadece mılupa sevmedı bebelac ta ben ondan zorda kalırsam verıyorum ama onuda sadece sutlu meyvelı olanı var onu yıyo dığerlerını sevmıyo

bebelac sütlü meyveliyş suylamı yapıyosun...

bu söylediğin kaşık mamasımı benimlki biberon almıyor ya...

yok anacım gelmedi.. hepiniz bana mamalarınıdan numune göndersenize :))))

Bence de Sütlü Pirinçlisiyle başla Şirvan.Sonra diğerlerini denersin yavaş yavaş.Bizimki de Sütlü 5 Meyveli yi yememişti mesela.
Sen ne düşünüyorsun ziyan olacak diye,Baran yemezse yiyen bulunur evde))

aptamilinmi şeker...
bu arada doğru söylüyorsun , o yemezse ansı var dimi

üff sultan alemsin valla..

Özelime yaz bari))Bekleyemem ben o kaaaaa
bana da yazın merak ettim muhtarım ya herşeyi öğrenmem lazım.
msn dende yazbilirsiiz.

2*3 ne anlama geliyor.. ayy ne kadar cahilim bu konuda

kızlar ben muhallebiyi suyla yapıyorum.
sütle yapmayı düşünmüştüm ama ağır gelir mi emin olamamıştım.
aslında sütü zorla içirceğime sütle yapayım muhallebiyi
ayy ne bilim ben sırf suyla hiç yapmadım ..
ayşe gibi yarı süt yarı su..

ben yarı su yarısüt kullanıyorum aysuncummm..tadı güzel oluyooo..

bende öyle yapıyom valla

şirvan hani annesütünün besleyiciliği bebek büyüdükçe değişirmişyaa..aptamilde anne sütü örnek alınarak yapıldığıı büyüdükce değişiyooo..3 ten sonrada aptamil junior var..kullanıp kullanmama konusunda kararsızım onuu..eğer inek sütü gaz yapamzsa 1 yaşından sonra inek sütü vercemmmm...

aman şirvan ne eğiticennn kızzz..senin sütün varrr..allah gerek etmesin mamayıııı..sen emzirrr paşayıııı yarasnnnn...

aptammil sütlü bisküviliyi
aptamilin sütlü pirinçlisini
bebelac sutlu meyvelı

bunlar şimdi kaşık mamasımı ...
biberon içmiyoruz ya o yüzden soruyorum.

koca adam ya kaşıkla yiyecek

kağan bi ara aptamil içmeyince 1 kutu bebelac almıştımm..onun bi kutusunu bitirdi..tekrar aptamil aldımm içtii..yani biz aptanilden vazgeçmiyozz sultann..başkada mama denemedimmmm.

Miray ı emzirmeye gittim,bu akşam 8 e gelmeden uyudu,bu gece uzun olacak bizim için,saat başı ayaktayım,nöbetçi sütçüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…