mi,grosa gidince bir bakınım.. mamalarla ilgili fazla bilgim yok..Şirvan Milupa nın kaşık mamaları var canım,kaynamış ılık suyla yapıyorsun.Aptamil yazıyor onlarda,kutu içinde,250 gr lık.
selen herobayby yıyo mesela sadece mılupa sevmedı bebelac ta ben ondan zorda kalırsam verıyorum ama onuda sadece sutlu meyvelı olanı var onu yıyo dığerlerını sevmıyo
aptamilin sütlü pirinçlisini tavsiye ederim milupanın sütlü pirinçlisinden çok daha güzel bebek sütlü olduğu tadından belli ne reklam yaptım ama :)
poseidon ,gülşen ve denizelayı göremedim nerdeler
bende kereme mama olarak sma veriyodum ya kalmamış mama hiçbiyerde yok milumil aldım almaz olaydım 5 dakika karıştırıyorum ama mama çözünmüyor ya içinde löp löp mamalar kalıyor biberonla içerken biberonu tıkıyo keremde içmeyi bırakıyo 180 içen çocuk 100 cc zorla içiyor
mama veren anneler siz mamalarınızda böyle sorun yaşadınızmı ve hangi mamayı veriosunuz
yok anacım gelmedi.. hepiniz bana mamalarınıdan numune göndersenize :))))şirvancım..sana hiç numune gelmedimi..
bana aptamilin numuneleriide geldi..deneyip öyle aldım..kağan aptammil sütlü bisküviliyi çok seviyoo..ondan yapıomm..ama biyere gittiysem yanıma alıyomm..yoksa evde kendim yapıyorumm..tereyağlı filannnn..üzerine de ceviz fındık rendeliyomm süperr oluyooo..
Bence de Sütlü Pirinçlisiyle başla Şirvan.Sonra diğerlerini denersin yavaş yavaş.Bizimki de Sütlü 5 Meyveli yi yememişti mesela.
Sen ne düşünüyorsun ziyan olacak diye,Baran yemezse yiyen bulunur evde))
üff sultan alemsin valla..ehehe kapak oldu saol canım benim :))
aferşn barana kiloları anası alsın uheheh
bana aptamil geldi diye hatırlıyorum ama her çeşidinden değil sütlü büsküvilisi gerçekten güzel ben bile yerim
kız sen ne yapıyon öle cevizli tereyağlı fındıklı falan kocişine mi kağana mı:roflol::roflol::roflol::roflol:
bana da yazın merak ettim muhtarım ya herşeyi öğrenmem lazım.Özelime yaz bari))Bekleyemem ben o kaaaaa
oluyooo sultann..biz aptamil 3 e geçtik..geçen kutuda aynen dedeğin gibi olduu..hiç bişey anlamadımm..önce mamayı çalkalayıpp sonra süzgeçten geçirip biberona aktarıyordumm..yoksa kağan da çok sinirlenip kıpkırmızı oluyorduu..
ama farkettimki kutuu biraz nem almışş..mutfakta tezgahın üzerine duruyorduu altı azcık ıslanmışş kutuda kartondan yaa ondan oldu heraldeeeee...
yada bizim ev çok sıcak ondann..aman ne bilimmm..ama bu kutuda öle bi sorun yaşşamadımmm..
ayy ne bilim ben sırf suyla hiç yapmadım ..kızlar ben muhallebiyi suyla yapıyorum.
sütle yapmayı düşünmüştüm ama ağır gelir mi emin olamamıştım.
aslında sütü zorla içirceğime sütle yapayım muhallebiyi
ben yarı su yarısüt kullanıyorum aysuncummm..tadı güzel oluyooo..
mama veren anneler hangi mamayı tavsiye ediyorsunuz milumil dışında
aman boşver uyutsun yaa ne güzel işte eheheh
kokteyl hoşgeldin nerelerden geldin muhabbetimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?