:1hug:iyi geceler
evet yaaa
euruu ehehehehe
evetttttttttttttt
işi ticarete dökütün sultan
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
yapın valla maksat görüşmek....
bende burada komşularla girdim...gelip gıtmek yok delıler istemıyor bazıları bazılarıda calışıyor para döndürüyoruzzz
eheheh benımde şubattaa 20 şubattaa bana gelıcek.....
ben kendime bi ep tlfonu ve dişçiye gıdıcem kocişte bıraz cıkma yaparsındemi ddiii düşünmm lazım dedımmm
valla nasıl dersenız kızlar buluştuğumuzzda konuşuruz paralıda olur parasızda farketmez maksat görüşmek olsun bana her türlüsü uyar gidicem dedim hala burdayım :))))))))
ayşe işin zor valla canım kolaylık versın allah
bende arı mama verıyorum selene alıştı ve ben normal sütle yapıyorum ve özellıkle benım kız ben ne zaman biişi yesem karşıma oturup istiyo felaket bı durum akşam yemeğinde benden önce onun karnını doyuruyoz sonra ben bu gece muz aldım yıyorum ona vermedım kabız oluyo dıye karşıma oturdu açtı ağzını vermedım sınırlendı sıktı kendını bağırıyo
şirvan arı mama ıyı kaşık maması yapımı kolay ama sevmeye bılıyo her bebek
size sorum olacaktı...
aptamilin kaşık maması varmı.. ondan alacam varsa..
sıpa arı mamaya alıştı gibi ben ama pınar 6-12 aylık sütleri varya ondan yarı su yarı sütle yapıyorum.. ,yarısını baran yiyor gerisini de ben..
ziyan olmasın dimi :)))
Şirvan ölçüyü yarıya indirsen de çocuğun mamasını yemek zorunda olmasan))
Ben de yiyorum valla kalanları.
Hatta küçükkken karşımda bir bebek hepsini yiyemese de kalanı ben yesem diye bakardım ühühühüühhhüüüü
eheheh benımde şubattaa 20 şubattaa bana gelıcek.....
ben kendime bi ep tlfonu ve dişçiye gıdıcem kocişte bıraz cıkma yaparsındemi ddiii düşünmm lazım dedımmm
canım aptamili hiç denemedim.. bebelac milipa falan deneidm. yemedi..
aptamilde fiyatlı biraz yeremi yemezmi bilemiyorum yemezse yazıl günah..
ama aklımda da kalmasın diyorum .. ,çoçuğa ucuz mama yediriyorum diye kızıyom kendime..
eheheh bende öyleydim:)Şirvan ölçüyü yarıya indirsen de çocuğun mamasını yemek zorunda olmasan))
Ben de yiyorum valla kalanları.
Hatta küçükkken karşımda bir bebek hepsini yiyemese de kalanı ben yesem diye bakardım ühühühüühhhüüüü
burdan yazamam işte sonra kabak benim başıma patlıyo:))gerçi senin anlaman lazımdı konuya hakimdin bugün gördüm :))buluşunca anlatırımBen anlamdım yaaaa,noldukine sultan ?
selen herobayby yıyo mesela sadece mılupa sevmedı bebelac ta ben ondan zorda kalırsam verıyorum ama onuda sadece sutlu meyvelı olanı var onu yıyo dığerlerını sevmıyo
ehehe kapak oldu saol canım benim :))denız aydına gıdıcektı dıye bılıyorum hafta sonu sultancım
gülşende geçmişi okuyo herhalde altta gözüküyo
ssengun+, bursasu+, ceyo16+, chveneburi+, croxilex, ekim.29+, gulshenidil+, urla+, ŞİRVAN
aferşn barana kiloları anası alsın uhehehkız bilhasa yapıyom yemek için
hatta geçen annem yediriyor baranda yiyor.ç.. aa ayeter dedim bana kalmadı..
baran 1-2 kaşık daha aldı bıraktı..
anasında dinlermiş yavrum bemim,
bana aptamil geldi diye hatırlıyorum ama her çeşidinden değil sütlü büsküvilisi gerçekten güzel ben bile yerimşirvancım..sana hiç numune gelmedimi..
bana aptamilin numuneleriide geldi..deneyip öyle aldım..kağan aptammil sütlü bisküviliyi çok seviyoo..ondan yapıomm..ama biyere gittiysem yanıma alıyomm..yoksa evde kendim yapıyorumm..tereyağlı filannnn..üzerine de ceviz fındık rendeliyomm süperr oluyooo..
eheheh bende öyleydim:)
burdan yazamam işte sonra kabak benim başıma patlıyo:))gerçi senin anlaman lazımdı konuya hakimdin bugün gördüm :))buluşunca anlatırım
kız sen hala burdamısın şşşşşşşşşşşş ne iş bu gece erkenden çekiliyosunuz hihihi yarın pazar ayoolll:))
aptamilin sütlü pirinçlisini tavsiye ederim milupanın sütlü pirinçlisinden çok daha güzel bebek sütlü olduğu tadından belli ne reklam yaptım ama :)
poseidon ,gülşen ve denizelayı göremedim nerdeler
bende kereme mama olarak sma veriyodum ya kalmamış mama hiçbiyerde yok milumil aldım almaz olaydım 5 dakika karıştırıyorum ama mama çözünmüyor ya içinde löp löp mamalar kalıyor biberonla içerken biberonu tıkıyo keremde içmeyi bırakıyo 180 içen çocuk 100 cc zorla içiyor
mama veren anneler siz mamalarınızda böyle sorun yaşadınızmı ve hangi mamayı veriosunuz
kız bilhasa yapıyom yemek için
hatta geçen annem yediriyor baranda yiyor.ç.. aa ayeter dedim bana kalmadı..
baran 1-2 kaşık daha aldı bıraktı..
anasında dinlermiş yavrum bemim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?