2009 Nisan Anneleri

Biz yapıyoruz ya,okuldakilerle,çeyrek altındı.
Miray ın altınlarından verdim,geri geldi şimdi onlar.Hiç 1 tane bile yapmadım.Zaten altın o zman daha pahalıydı,hadi ucuz olsaydı,yapardım da kar olsun diye.

şimdi ne demek istedin anlamadım urla aşkolsun sana eheheheh:roflol:anladın sen onu:roflol:

Şirvan ölçüyü yarıya indirsen de çocuğun mamasını yemek zorunda olmasan))
Ben de yiyorum valla kalanları.

Hatta küçükkken karşımda bir bebek hepsini yiyemese de kalanı ben yesem diye bakardım ühühühüühhhüüüü

eheheh benımde şubattaa 20 şubattaa bana gelıcek.....

ben kendime bi ep tlfonu ve dişçiye gıdıcem kocişte bıraz cıkma yaparsındemi ddiii düşünmm lazım dedımmm

benimkide 20 şubata sarkar..arkadaşlar çalışıoo anca ayarlıyozz..aslında 15 i amaaa..

benim eşimde arabaya yeni bi radio istiyooo..begenmişş bi taneee..bayanssulusmilebelkiii alırımm dedimm..seviniıoo..halbuki bu para ancak alacaklarıma yeterrrr..

Şirvan Milupa nın kaşık mamaları var canım,kaynamış ılık suyla yapıyorsun.Aptamil yazıyor onlarda,kutu içinde,250 gr lık.

canım aptamili hiç denemedim.. bebelac milipa falan deneidm. yemedi..
aptamilde fiyatlı biraz yeremi yemezmi bilemiyorum yemezse yazıl günah..

ama aklımda da kalmasın diyorum .. ,çoçuğa ucuz mama yediriyorum diye kızıyom kendime..

selen herobayby yıyo mesela sadece mılupa sevmedı bebelac ta ben ondan zorda kalırsam verıyorum ama onuda sadece sutlu meyvelı olanı var onu yıyo dığerlerını sevmıyo

aptamilin sütlü pirinçlisini tavsiye ederim milupanın sütlü pirinçlisinden çok daha güzel bebek sütlü olduğu tadından belli ne reklam yaptım ama :)

poseidon ,gülşen ve denizelayı göremedim nerdeler

bende kereme mama olarak sma veriyodum ya kalmamış mama hiçbiyerde yok milumil aldım almaz olaydım 5 dakika karıştırıyorum ama mama çözünmüyor ya içinde löp löp mamalar kalıyor biberonla içerken biberonu tıkıyo keremde içmeyi bırakıyo 180 içen çocuk 100 cc zorla içiyor
mama veren anneler siz mamalarınızda böyle sorun yaşadınızmı ve hangi mamayı veriosunuz

denız aydına gıdıcektı dıye bılıyorum hafta sonu sultancım
gülşende geçmişi okuyo herhalde altta gözüküyo
ssengun+, bursasu+, ceyo16+, chveneburi+, croxilex, ekim.29+, gulshenidil+, urla+, ŞıRVAN

kız bilhasa yapıyom yemek için

hatta geçen annem yediriyor baranda yiyor.ç.. aa ayeter dedim bana kalmadı..
baran 1-2 kaşık daha aldı bıraktı..
anasında dinlermiş yavrum bemim,

eheheh benımde şubattaa 20 şubattaa bana gelıcek.....

ben kendime bi ep tlfonu ve dişçiye gıdıcem kocişte bıraz cıkma yaparsındemi ddiii düşünmm lazım dedımmm

şirvancım..sana hiç numune gelmedimi..

bana aptamilin numuneleriide geldi..deneyip öyle aldım..kağan aptammil sütlü bisküviliyi çok seviyoo..ondan yapıomm..ama biyere gittiysem yanıma alıyomm..yoksa evde kendim yapıyorumm..tereyağlı filannnn..üzerine de ceviz fındık rendeliyomm süperr oluyooo..

eheheh bende öyleydim:)

Ben anlamdım yaaaa,noldukine sultan ?
burdan yazamam işte sonra kabak benim başıma patlıyo:))gerçi senin anlaman lazımdı konuya hakimdin bugün gördüm :))buluşunca anlatırım

selen herobayby yıyo mesela sadece mılupa sevmedı bebelac ta ben ondan zorda kalırsam verıyorum ama onuda sadece sutlu meyvelı olanı var onu yıyo dığerlerını sevmıyo

kız sen hala burdamısın şşşşşşşşşşşş ne iş bu gece erkenden çekiliyosunuz hihihi yarın pazar ayoolll:))

Bence de Sütlü Pirinçlisiyle başla Şirvan.Sonra diğerlerini denersin yavaş yavaş.Bizimki de Sütlü 5 Meyveli yi yememişti mesela.
Sen ne düşünüyorsun ziyan olacak diye,Baran yemezse yiyen bulunur evde))

ehehe kapak oldu saol canım benim :))

aferşn barana kiloları anası alsın uheheh

bana aptamil geldi diye hatırlıyorum ama her çeşidinden değil sütlü büsküvilisi gerçekten güzel ben bile yerim

kız sen ne yapıyon öle cevizli tereyağlı fındıklı falan kocişine mi kağana mı:roflol::roflol::roflol::roflol:

şey ımmmmmmmm bilmiyorumkismile valla bağırcak zaten az kaldı kaydirigubbakcemile3 e napalım anacım pazar olsa kaç yazar selen sabah 8 ayakta

oluyooo sultann..biz aptamil 3 e geçtik..geçen kutuda aynen dedeğin gibi olduu..hiç bişey anlamadımm..önce mamayı çalkalayıpp sonra süzgeçten geçirip biberona aktarıyordumm..yoksa kağan da çok sinirlenip kıpkırmızı oluyorduu..

ama farkettimki kutuu biraz nem almışş..mutfakta tezgahın üzerine duruyorduu altı azcık ıslanmışş kutuda kartondan yaa ondan oldu heraldeeeee...

yada bizim ev çok sıcak ondann..aman ne bilimmm..ama bu kutuda öle bi sorun yaşşamadımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…