2009 Nisan Anneleri

bilgilendirdiğin için saol canım .. şimdi ben 3 numarayı mı alım...

Son düzenleme:
evet canım kaşık mamasıııı..ama ölçüyü daha sulu yaparak biberonlada verilebilirmişş.. ben kaşıkla veriomm..öyle kolaya kaçmak oluyoo..herşeyi biberonla vermekk..bu kez çocuk hiç bişey yemiyooo..sadece emme refleksi gelişiooo..çiğneme yutma gibi şeyleri öğrenemiyooo..

Sultan pek misafirperver gördüm bu gece seni,ama kaçırmışsın bak)

aman şirvan ne eğiticennn kızzz..senin sütün varrr..allah gerek etmesin mamayıııı..sen emzirrr paşayıııı yarasnnnn...

senin sütün var değince aklıma geldi..
geçen kayınvalidemlerde akşam oturuyoruz..
kahve yapacakmış..

süt olsaydı dedi.. sütlü kahve yaprdık..

biraz bekle sağıp gelim dedim.. kadın ilk önce çakmadı sonra anladı gülmeye başladı...

rica ederm ni dimekkkkk..

süün azaldımı şirvannn.??

baranda 9 ayı doldurcak aptamil 3 olurrrr...

bizimki almıyor ki biberonu .. .... heves edip bir sürü bieberon varç. artık iklinciye kaldırıcam .. hiç kulalnılmadı ki sadece denedik o kadar

ayyy şakası bile korkunççç..ben geçen gün sütümün tadına baktımm midem bulandıı yaa..kağan bi ara reddetti niee emmiyo tadımı değiştii diee baktıımm..ıyyyy...

ama nolmuşş biliyomusunn..bi savaş zamanıymışş..şimdi tam hatırlamıyomm..bi damla su yokmuşş..askerin biri susuluktan ölmek üzeerymiş..emziren bi kadın askeri emzirmiş..ölümden kurtarmışş..beni çok etkilemişti duyuncaa..rabbim nelere kadirrr..ben olsam öyle bişey yaparmıydım bilmyomm amaa...

rica ederm ni dimekkkkk..

süün azaldımı şirvannn.??

baranda 9 ayı doldurcak aptamil 3 olurrrr...

azalma acısından değil..( tabii eskisi gibi değil ama )
işe gidimce annem versin diye soruyorum....

bu arada söylemesi ayıpp ama söylicem .. siz benim kardeşimsiniz artık. .
,yabancılarda okumasın azcık...

geçen eşimle birlikte oluyoduk.. tabiii adam 1 hafta yoktuya..
göğüslerimide doğumdan berş ellemez baranın onlar der..

ama benim göğüslerden süt akıyor... ,sizde de olan varmı öyle...
arada sıkısınca aktı herhalde....

bizdede öylee..evde bi sürü biberon ve emzik var..ama benim sıpa ikisndede wee tercih ediooo..nuby ninkini 32 tl ye almıştıkk..paşam beğenmedii..akışı yavaş geldiiii..şimdi luk lukk weeden içiyoo..

allah kimseyi mecbur bırakmasın ....

milumil diye mamada mı var.. milupa deği dimi...

ayy valla çok cahilmişim ben .,biran önce kendimi eğitmem lazım bu konnuda
canımcım milupa markasının milumil maması iştahsı bebekler için oluyo çeşit çeşit var

aptammil sütlü bisküviliyi
aptamilin sütlü pirinçlisini
bebelac sutlu meyvelı

bunlar şimdi kaşık mamasımı ...
biberon içmiyoruz ya o yüzden soruyorum.

koca adam ya kaşıkla yiyecek
aman yesinde maşallah bizimkide öyle kaşıkla yemeyi seviyor

kağan bi ara aptamil içmeyince 1 kutu bebelac almıştımm..onun bi kutusunu bitirdi..tekrar aptamil aldımm içtii..yani biz aptanilden vazgeçmiyozz sultann..başkada mama denemedimmmm.
saol tatlım bende doğduğundan beri hep milupa ptamille takviye yapıyodum doktorumuz değişince mamayıda değiştirdi sma kullan daha iyi dedi bizde ona geçtik
yarın aptamil alcam inşallah oda pütr pütür olmaz

Miray ı emzirmeye gittim,bu akşam 8 e gelmeden uyudu,bu gece uzun olacak bizim için,saat başı ayaktayım,nöbetçi sütçüüüüüüüüü
kız bende diyorum nereye gitti bu faceden o kadar yazdım
görmedinmi çıkmışın

Sultan pek misafirperver gördüm bu gece seni,ama kaçırmışsın bak)
ee öle olması gerekiyo canım mecbur eheh

pis seni hihihihi

şirvan msnim çok ağır açılıyo face e gel bu arada tarlana bakmıyomusun hiç en son girdiğimde patlıcanların çürümüştüüü

maşallahhhh şirvannn..daha akacak kadar varsa canım bence sağğğ..bildiğim kadarıyla makinende varr..sağ dolaba at annen versinn..

hayırlı olsunnn..8 nisan 2009 ...darısı çıkmayan bi kaç bebenin ağzınaaa..hehheeee.

muhabbetiniz bol olsun hanımlar.ecrinle uraşırken kalabalığı kaçırdım sanırım yinede fena değil sayı.9 da yıkadım 10 doğru tahıllı kaşık maması yedirdim iyi geceler çayı içti oh dedim uyur nerdeee aptamil içmeden uyumaz bizim hanım dedim biraz yediklerini eritsin bari bu saate kadar oynadık cinn gibiydi zaten şimdi sütünü içti uyudu şükür

3 ay önce kaynım evlenmişti ya.. ,, eltim şimdi hamile ,, hemde korundukları halde...
,kıznda yeni ataması olmuştu... sözleşmeli olarak geçen hafta işe başladı..

kayınpedere haberi ben söyledim... hadi gözün aydın bir tane daha torun geliyor diye...
adamcağız benden zannetti.. hayırlı olsun diyor bana...
yok dedim benden değil.... diğerinden .. inanmadı.. erken diye...ama sevindi..

kaza kurşunu işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…