şirvan hani annesütünün besleyiciliği bebek büyüdükçe değişirmişyaa..aptamilde anne sütü örnek alınarak yapıldığıı büyüdükce değişiyooo..3 ten sonrada aptamil junior var..kullanıp kullanmama konusunda kararsızım onuu..eğer inek sütü gaz yapamzsa 1 yaşından sonra inek sütü vercemmmm...
aman şirvan ne eğiticennn kızzz..senin sütün varrr..allah gerek etmesin mamayıııı..sen emzirrr paşayıııı yarasnnnn...
evet canım kaşık mamasıııı..ama ölçüyü daha sulu yaparak biberonlada verilebilirmişş.. ben kaşıkla veriomm..öyle kolaya kaçmak oluyoo..herşeyi biberonla vermekk..bu kez çocuk hiç bişey yemiyooo..sadece emme refleksi gelişiooo..çiğneme yutma gibi şeyleri öğrenemiyooo..
rica ederm ni dimekkkkk..
süün azaldımı şirvannn.??
baranda 9 ayı doldurcak aptamil 3 olurrrr...
ayyy şakası bile korkunççç..ben geçen gün sütümün tadına baktımm midem bulandıı yaa..kağan bi ara reddetti niee emmiyo tadımı değiştii diee baktıımm..ıyyyy...
ama nolmuşş biliyomusunn..bi savaş zamanıymışş..şimdi tam hatırlamıyomm..bi damla su yokmuşş..askerin biri susuluktan ölmek üzeerymiş..emziren bi kadın askeri emzirmiş..ölümden kurtarmışş..beni çok etkilemişti duyuncaa..rabbim nelere kadirrr..ben olsam öyle bişey yaparmıydım bilmyomm amaa...
canımcım milupa markasının milumil maması iştahsı bebekler için oluyo çeşit çeşit varmilumil diye mamada mı var.. milupa deği dimi...
ayy valla çok cahilmişim ben .,biran önce kendimi eğitmem lazım bu konnuda
aman yesinde maşallah bizimkide öyle kaşıkla yemeyi seviyoraptammil sütlü bisküviliyi
aptamilin sütlü pirinçlisini
bebelac sutlu meyvelı
bunlar şimdi kaşık mamasımı ...
biberon içmiyoruz ya o yüzden soruyorum.
koca adam ya kaşıkla yiyecek
saol tatlım bende doğduğundan beri hep milupa ptamille takviye yapıyodum doktorumuz değişince mamayıda değiştirdi sma kullan daha iyi dedi bizde ona geçtikkağan bi ara aptamil içmeyince 1 kutu bebelac almıştımm..onun bi kutusunu bitirdi..tekrar aptamil aldımm içtii..yani biz aptanilden vazgeçmiyozz sultann..başkada mama denemedimmmm.
kız bende diyorum nereye gitti bu faceden o kadar yazdımMiray ı emzirmeye gittim,bu akşam 8 e gelmeden uyudu,bu gece uzun olacak bizim için,saat başı ayaktayım,nöbetçi sütçüüüüüüüüü
ee öle olması gerekiyo canım mecbur ehehSultan pek misafirperver gördüm bu gece seni,ama kaçırmışsın bak)
pis seni hihihihisenin sütün var değince aklıma geldi..
geçen kayınvalidemlerde akşam oturuyoruz..
kahve yapacakmış..
süt olsaydı dedi.. sütlü kahve yaprdık..
biraz bekle sağıp gelim dedim.. kadın ilk önce çakmadı sonra anladı gülmeye başladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?