2009 Nisan Anneleri

kaydirigubbakcemile3

bu arada 10 aylık olmuşuz vayy be şaka gibi kaldı 2 ay doğumgününe
aynen öylee yaaa nasıl geçti habersizzz....
bu arada idilin resminden çok tırstım wallaeyvahedigeldismile
doğum günü için pasta bakıyorum şu şeker hamurundan olan sanat eseri gibi pastalar ne kadar pahalı 20 kişilik 180 ytl ama çok güzel yapıp gönderiyolarr
size bi güzellik yaparız uygun fiyatlı bişi belki...bu arada biz bu işe giriyoruz annemle...
istanbulda ders aldım bi kaç saat ...şeker hamuruyla ilgili..
artık size tükanımızdan yazarım..

benimkide hastanede karıştımı acaba...merak ediyorum..hayır bize çok benziyo ama anneannesiyle teyzesine dedesine daha düşkün mikrobik..

Ok ben okudum salı günü diğer bursalı hatunlarda okusun hu huuuuuuuuuuuu gün yapıyoz hihihi

salı günü elifteyizzzzzzzzzzz

elif özelden adres yazsana bana
numaran kayıtlı bende
maşallah yaa bursalılar çok istikrarlı bi şekilde buluşuyo..
kızımın dişi çıktı kızımın dişi çıktı:):) çok mutluyum çokkk paylaşmak istedim..
hayırlı olsun dişinizz

boşver öyle olsun.. dışarda uğraşmak dha zor..oluyr.

bu arada siz ogün gülşenle görüştünüzmü.. ,ayıp oldu kız.. o kadar geldi.. bir toplanamadık..
aşkolsun cnm niye ayıp olsun baya yoğunduk istanbulda..inşallah yazın umutu getiririm o zaman görüşürüz

öyleleri daha değerli oluyo zaten..
hadi bende çıkıyorum eşim koltukta uyuya kaldı hem böle okuyupta yazılmamasını anlamıyorum ve hiç hoşuam gitmiyor

şu misafirlerden de nefret ediyorum!
anacım hızınıza yetişiliyomuki...geçmişi okumaya başladım başlamaz olaydımm..

Biz de ilk başta Ceylin koymayı düşünüyorduk,ondan ceyo yapmıştım,aslında bu nickin bir anlamı kalmadı benim için de,kızıma haksızlık olmuyordur dimi ehehehee
bende diyodum ceyo ne acaba diye..terlik markası gibi..:))
TugbaEcrin yapılmsını istedim bakalım olacakmı
bende onu önericektim...
bende seviyom sizleri gerçektennnn:asigim: :asigim: :asigim:
eşimden çok sizlerle vakit geçiriyorum dersm yalan olmaz herhalde...
:asigim: mcuxxxxssss

yaa bugün kayseride bahar gibi bi hava vardı..kardan önceki sessizlik heralde..
sehercim ve diğer bebeği düşen arkadaş sevdaazraydı galiba geçmiş olsun ..bebek kaskı diye bişi var ama her an takamayızki hem bizim agresif abi sinirlenir zaten..

ne tuhaf en son uyuyan bebek en önce kalktı....üstelik uyanalı 1 saat oluyor....1 kere uyanıp 15 dakika ara sallama ile 3 saat uyumuş...şimdi mızırdanıyor....çok yoruldum çokkkk.....sakın gece uykusu olan anneler yoruluyorum demesin sakın ......söyleneni algılayamaz oldum artık

ALLAH KOLAYLIK VERSIN zordur muhakkak biz ilkinden cok cektiydik ama reha iyi masallah sana yardimci olcak kimsen yok sanirim esinle nobetlesseniz olmuyomu
ben uykusuzluk cekenlere cok uzuluyorum

günaydın kızlar.
uykusuz bir gece geçirdik.
artık bulanık görüyorum(((((
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN CANIM YA

Hain Sultan,çıkacam demişti çıkmamış,beni uyuttu)

Miray da bu gece dediğim gibi çok sık uyandı,hatta 4-5 gibi bir uyandı,gözler fıldır fıldır.Neyse ki bir yarım saat başında bekledim yatağında,uyudu sonra.

Annem de bugün ıstanbul a gitti,hatta yolda şu anda,kazasız belasız gelsinler inş.

selam kızlar bizde 7:30da kalktık 8:30 akadar kalkamadım kerem bağrındı durdu valla:)
neyse şimdide meyvesini yedircem elifçim kazasız belasız dönerler inşallah

iyi pazarlar herkesee..
elifcim Allah kavuştursun annenlere cnmm..
uykusuzluk zor cidden..dün gece neyime güvenip 3 lere kadar oturduysam..zombi gibiyim..
:1shok:

akşam muhabbet çok ıyımış kaçırdım tuh ama hepsi eşimin suçu:)
gulşen uyumayan bebe çok zor bilirim allah yardımcın olsun canım
gece hakkında bişi diyemicem okudum okudum unuttum :)

kızlar hazır internet bulmuşken yazayım
ben hala yaşıyorum :))
eskişehire geldik,ama halen geldiğim noktadayım,hala otelde yaşıyorum,çıldırmak üzereyim...

inşallah kısa surede yerleşirsin evıne canım ya çok zor oluyo senın için böyle
neyse fazla kımse yokkene ben temızlığe başlıyayım :)

günaydıııııııııııııın
nickimi değiştirmişler sağolsunlar..
bizde erken kalktık gece 2 kere kalktı geldim salonda açtım klimayı sıcacık oldu içerisi mıyıştık ana kız yine uyuduk 11e kadar.
sinemcim azıcık yer değiştirsek ya bende bu ev işlerinden yemekden bıktııııııııım.bugün banyo temizlicem evi silip süpürcem sonra akşam ne yemek yapsam derdi oooooof tatil istiyoruuum

teşekkür ederim seher inşallahhhhhhhhhhhhh
tuğba çektiklerimi bilsen aman aman kalsın dersin
yola çıktık geçen çarşamba eşyalar gelene kadar 1 gece kalırız en fazla dedi eşim bugün 11 gün oldu
ben tek olsam belki zevkli olur ama melis naz la beraber eziyet oldu,1 gece diye fazla bişey almadık yanımıza sonra eşyalarım kayboldu kargoda,sonra eletrik doğalgaz felan açık değilmiş eşim işten ilgilenemedi,daha dün ilk defa gördüm evi,herşey ok şimdide iş yoğunluğundan gidemedik..
tatilmiiii bi daha asla tatil için otelde kalmam

sağolsun geldiğimizde didem yardımcı oldu,melis naz hastaydı çorba yapıp getirmiş şimdi ii Allah a şükür.
geçen günde edaya gittik temiz kıyafet aldık.şimdi çoook uzun sürer buraya gelince yaşadıklarım ama onlar biliyor ne haldeyim,gözümde yaş kalmadı,boşanmaya kadar vardık..annem geldi dün bizi götürmeye,biraz daha savaşmaya karar verdim ama ne kadar gücüm var bilmiyorum.
sırf bebeğime kıyamadım,bi süre daha bakalım hiçbişey değişmezse artık temelli gideceğim ist a..

ooo neler diosun sinemmm o kadar mı vahim durumlar çok üzüldüm yaa inşallah herşey tez zamanda yoluna girerde öyle şeyler birdaha düşünmezsin

o kadar vahim canım..,kısmet tabi herşey bakalım nasıl gelişecek.artık bilinmezliklerle yaşıyorum,Allah tan sabır diliyorum..

yaaa dısardan konusmak kolay bılıyorum ama kızmassan bıseyler sorcam
annen gelıyo hazır sız baksanız bazı seylere yanı benım esım polıs bızımde cogu ısımızı ben yaparım o cok yogun calıstıgında
alıncak seye verılecek seye esnafla ben muhatap olurum hemen hemen herseyı ben ayarlarım esım tek parasını oder herseyın
yanı sen evı tuut ara kargoyu sınırınde onlardan cıkar bagırıp cagırmadan ıs yapmaz onlar
dogal gaz elektırıgı hıc takma evın adresını al gıt ıdarelere hemen halladıyolar cokta yardımcı oluyolar hıc zor degıl annenle basarırsınız bence
adamları beklersen ohooooooo
allah yardımcın olsun canım sana uyarmı bılemem ama benımkı de bı fıkır acızane yada bak bı fıkrım daha var esının bu ısler ıcın gorevlendırecegı asısıtanı yada otelden bırılerı yokmu

günaydın herkeze.akşam bilgisayarım açıktı ama ilgilenemedim hiç.yazmıyorsun diye söylemişler onu açıklayayım dedim.
sinem evinede gitmişsin artık oturur düzenin annende yanında.umarım herşey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…