gidin anacım yine uyutma girişimi nanay oldu burnuda tıkalı zaten bir bu eksikti
kaydirigubbakcemile3farmda bahçemi genişlettim de yeni dekoru nasıl yapsam diye uraşıyordum ehehe hayatımda kazma bile tutmuş değilim bikere ananemin bahçesinde kocaman böcek görmüştümde zıplaya zıplaya kaçmıştım ama gel gelelim sanal çiftçi olduk yaşasın bi tıkla hemen yetişen böceksiz bitkiler :)
aynen öylee yaaa nasıl geçti habersizzz....bu arada 10 aylık olmuşuz vayy be şaka gibi kaldı 2 ay doğumgününe
size bi güzellik yaparız uygun fiyatlı bişi belki...bu arada biz bu işe giriyoruz annemle...doğum günü için pasta bakıyorum şu şeker hamurundan olan sanat eseri gibi pastalar ne kadar pahalı 20 kişilik 180 ytl ama çok güzel yapıp gönderiyolarr
benimkide hastanede karıştımı acaba...merak ediyorum..hayır bize çok benziyo ama anneannesiyle teyzesine dedesine daha düşkün mikrobik..kızlar benm sıpann annesi ben degilim sanırım bende dogurmadım onu babaanneye düşkünz ondan bana gelmiyoo
ablama anne diyo gidiyo yaaa deli olcak benm kucagımda oturrken ablama anne diyoo ona gidiyoo acaba kızından kıskanıyo olabilir mii kaydirigubbakcemile3
maşallah yaa bursalılar çok istikrarlı bi şekilde buluşuyo..Ok ben okudum salı günü diğer bursalı hatunlarda okusun hu huuuuuuuuuuuu gün yapıyoz hihihi
salı günü elifteyizzzzzzzzzzz
elif özelden adres yazsana bana
numaran kayıtlı bende
hayırlı olsun dişinizzkızımın dişi çıktı kızımın dişi çıktı:):) çok mutluyum çokkk paylaşmak istedim..
aşkolsun cnm niye ayıp olsun baya yoğunduk istanbulda..inşallah yazın umutu getiririm o zaman görüşürüzboşver öyle olsun.. dışarda uğraşmak dha zor..oluyr.
bu arada siz ogün gülşenle görüştünüzmü.. ,ayıp oldu kız.. o kadar geldi.. bir toplanamadık..
öyleleri daha değerli oluyo zaten..bende ilk gelinim ecrin ilk torun kayınpederim kaynımın sevgilisini hiç sevmiyo eve girip çıkıyo diye.kız kayınpederin evine gidiyor kaynımla odaya kapanıyolar falan kıza o... bile dediler ama bu yaz nişanlanacaklar o... dediği kızı gidip isticek ne kötü bişi.geçen öğrendik karısı kızın ailesine börek yapıp göndermiş evlendiklerinde herkesden kıymetli olur gelinleri eminim
anacım hızınıza yetişiliyomuki...geçmişi okumaya başladım başlamaz olaydımm..hadi bende çıkıyorum eşim koltukta uyuya kaldı hem böle okuyupta yazılmamasını anlamıyorum ve hiç hoşuam gitmiyor
şu misafirlerden de nefret ediyorum!
bende diyodum ceyo ne acaba diye..terlik markası gibi..:))Biz de ilk başta Ceylin koymayı düşünüyorduk,ondan ceyo yapmıştım,aslında bu nickin bir anlamı kalmadı benim için de,kızıma haksızlık olmuyordur dimi ehehehee
bende onu önericektim...TugbaEcrin yapılmsını istedim bakalım olacakmı
:asigim: mcuxxxxssssbende seviyom sizleri gerçektennnn:asigim: :asigim: :asigim:
eşimden çok sizlerle vakit geçiriyorum dersm yalan olmaz herhalde...
ALLAH KOLAYLIK VERSIN zordur muhakkak biz ilkinden cok cektiydik ama reha iyi masallah sana yardimci olcak kimsen yok sanirim esinle nobetlesseniz olmuyomune tuhaf en son uyuyan bebek en önce kalktı....üstelik uyanalı 1 saat oluyor....1 kere uyanıp 15 dakika ara sallama ile 3 saat uyumuş...şimdi mızırdanıyor....çok yoruldum çokkkk.....sakın gece uykusu olan anneler yoruluyorum demesin sakın ......söyleneni algılayamaz oldum artık
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN CANIM YAgünaydın kızlar.
uykusuz bir gece geçirdik.
artık bulanık görüyorum(((((
yaaa dısardan konusmak kolay bılıyorum ama kızmassan bıseyler sorcamsağolsun geldiğimizde didem yardımcı oldu,melis naz hastaydı çorba yapıp getirmiş şimdi ii allah a şükür.
Geçen günde edaya gittik temiz kıyafet aldık.şimdi çoook uzun sürer buraya gelince yaşadıklarım ama onlar biliyor ne haldeyim,gözümde yaş kalmadı,boşanmaya kadar vardık..annem geldi dün bizi götürmeye,biraz daha savaşmaya karar verdim ama ne kadar gücüm var bilmiyorum.
Sırf bebeğime kıyamadım,bi süre daha bakalım hiçbişey değişmezse artık temelli gideceğim ist a..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?