Melek,şu Kavak Yelleri var ya,hala Urla da mı çekiliyor,gördün mü çekimlerini falan!!
eheheheceyo16, bigudi54, croxilex, dozkan+, ekim.29+, huzur84, lal82, sevgideniz, ssengun+, TugbaEcrin, urla, ŞİRVAN
huuuuuuuuuuuuuu
Oh beee,ben de bir yoklama aldım))
byeeeeeeeeeeebu son mesajım çünkü artık kızmayaaa başladdıııı...filmi ayarlamışş bekliyolarrrrr...
valla uçtukkkkk...eşim 28e girecek nisanın 30 undaaa.çok kıymet bilirr..tabi bende onunnn..
ayy evettt..maraşlıı deilimmde elbistanlıyımmm...eşimde hep derrr bırakıomm denmezz diee..ama alışkanlıkk işteee.kaydirigubbakcemile2
30 nisann..boğaaa burcuuuuu..
tabi canım herkesin görüşüü farkılııı...ama uğruna ölünecek birini bulmak zor bu devirdee..
ölmek derken de gerçekten ölcemmi ayoll..o ne kadar sevdiğimi belirtmekkkk içindiii..sengözlerimebaksanab
hani snınki tepene dıkılordı send egidiyordun gidinde bend egıdeyım ayolllllllllllllen ıyısı elıfcım sen onun huyunu o senın huyunu öğrenınce orta yol bulunuyo
anam kalabalık var herkes okuyo mu
bende aynen valla,,kardeşim ve oğlum.birde yiğenim var onada kıyamamŞu dünyada bir tek kızım için ve de kardeşim için ölürüm!!!
valla ben aslan eşim yay nagıhan evde genelde benım borum ötüyo sanırsam :)) eşim yayın hıç bi özelliğini taşımıyo aramızda 2 yaş var ama çok ıyı anlaşıyoruz şükür
he valla bacım yüklü bizim gelin :))))merhaba kızlarrr aslında mayıs annesıyım ama baktım bızımkılerden ses yok sıze takılayım dedım umarım herkez ıyıdırrr şırvanı işstresı sarmıs ıyıden ıyıye allah kolaylık versın canım buarada gozunuz aydın sızın gelın hamıleymıss
en ıyısı elıfcım sen onun huyunu o senın huyunu öğrenınce orta yol bulunuyo
anam kalabalık var herkes okuyo mu
Şirvan,Başak burcu aşırı titizdir,herşey yerli yerinde düzenli olsun ister,çok programlı yaşar.Ben bunları biliyorum,2 tane ,tanıdığım var,aynen öyleler,hatta 3 tane.
Bir yengem var,aklına birşey yapmak gelsin,gece sabaha kadar uyumaz,erkenden gider yapar.Evinde herşey yerindedir.Br tane fazla eşyası yoktur,bir şey alınca eskisini ya atar,ya birine verir.
Bir arkadaşım da,eve yemeğe biri gelecekse,1 hafta önceden menü hazırlamaya başlardı,ve neler yapacağını programlar listeler,herşeyin malzemesini tek tek çıkarır.....
afiyetolsunkız ayşe cipss dedin canım cips çekti..
gittim abur cubur dolabından aldım geldim . .onu yiyorum..
ohh bu saatte.keyif yapıyom...
. baran 9 da uyudu.. kociş şuan uçakta uçuyor .. 2 saat sonra anca gelir..
bende izlemıyorumMemnun oldum Tuğba,şaka yapmıştım)
Melek aynen dediğin sebepten ben de izlemiyorum,hele Efe öldükten sonraki olaylar çok saçma,bazı şeyler kaynadı gitti ,mesela Mine nin kocasına noldu,Efe nin yengesi falan....Ya da bunların cevabı verilmiştir de,ben kaçırmış da olabilirim,izlemiyorum artık.
ehehheheedikildi dikildi gitti filmi açtı şidi ters ters bana bakıyo bişi demıyo kuzuların sesszliği yani :)))
eşim başakŞirvan,Başak burcu aşırı titizdir,herşey yerli yerinde düzenli olsun ister,çok programlı yaşar.Ben bunları biliyorum,2 tane ,tanıdığım var,aynen öyleler,hatta 3 tane.
Bir yengem var,aklına birşey yapmak gelsin,gece sabaha kadar uyumaz,erkenden gider yapar.Evinde herşey yerindedir.Br tane fazla eşyası yoktur,bir şey alınca eskisini ya atar,ya birine verir.
Bir arkadaşım da,eve yemeğe biri gelecekse,1 hafta önceden menü hazırlamaya başlardı,ve neler yapacağını programlar listeler,herşeyin malzemesini tek tek çıkarır.....
Oğlak da öyle,Akrep de,hatta Koç da,3 inat napacaksak aynı evde)
Yok,ama ben inadımı kırdım artık,özellikle üniversitedeyken.
Aslında eşim de ben de ikimizin nelere kesinlikle hayır diyeceğimizi biliyoruz,ben onun kabul etmeyeceği şeyler konusunda ısrarcı olmuyorum,biliyorum ki asla yapmazzzzzzzzzz.Hiiiiç o konulara girmiyorum.
saol canmm inş selendee yürürr kısa zamndaaainşallah nagıhancım yurur selen 1 -2 adım amaya başladı artık yavaş yavaş geır arkası herhalde
saol elifcimMaşallah Zeynep e.
kızma şirvan ama anlattıgın kadarlıla evet öylesin ehehehehhehecanım bu başak bana uymadı ...
ben ne titizim ne de kafayı takarım ...
hele de misafir gelecek diye 1 hafta önceden ne yapacam d,iye yapanlarıda kızarım...
ayy benim annem öyle kadın 1 ay öncesinden başlıyor resmen ..
misafir gittikten sonrada allaha şükür diyor ..
yarabbimm diyorum sankim kim geliyor.. rahatım anlıyacağın...
pasaklıyımda...
ama yaptım mı da tam yaparım köşe bucak .. 4 4lük derlerya..
benimki tembellik herhalde..
kıyamammmmmmmmmmmmmmmmonu duydum bu gunde rızede bı bebeği camıye bırakmışlar 1 sat daha gec bulunsa donuyomuş yavrum adını berat koymuşlar
ya ben bu burç meselesıe nanmıyorum benım patronda başaktı dağınık pasaklı ve vurdum duymazın tekıydı
valla ben aslanım ama tum özllıklerını taşımam mesela bı ıkı özelliği vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?