2009 Nisan Anneleri

Melek,şu Kavak Yelleri var ya,hala Urla da mı çekiliyor,gördün mü çekimlerini falan!!

evt efeyle sohbet bile etmıştık

mine harıka ama artık izlemıyom bn tadı kactı kimin eli kimin cebınde bellı degıll

ilk bölüm hani efe yengesini saatcıde giderken görüyo falandı orada ben ne bileyım kavak yellerı cekılıooo ben cık arastadan pat durdularrr stoppppppppppppppp

bi baktım hekesle ordaşok olmuştum bizim işyerını arka sokaıgydııı

eşimde görmüş beni şstemey gelıceklrdi pastaneden çikolata almaya gıtmışlr gorumemle

mine orda kıyafet degıştıryormuşşşşşşş

arada urladalar seferıhısarda cekimlerii

ege agladııı ayagımda iki salladım geldim.....

evim cok dagıldı bugun bugun he evdeydik cıkmadıkbi yere soguktanmnnnnnnnnnnnnnnn
bıraz toplayım onu oraya onu oraya yerleşterıyım sonra yatauyımmmm

hava cok soguk bide fırtına var bizimde pc soguk odadada dondummmm

egeyı sallamaya gıdınce anladım içerısı sıcacıkk

selamlar...
elifcim bu benim yeni nickim ben tuğba istanbulda oturan ecrin kızı olan bilgisayar programcısı hani
ecrin bugün katı hiç bişey yemek istemedi 3 gündür kabızdı dedim heralde rahatsız oluyor yemek de istemiyor kayısı kaynattım suyunu içti blendırdan geçirdim azcıkda öle yoğurtla yedi veeee sonuç sırtına kadar... babasıyla yıkadık falan zaten temizlik yapmıştım yorgundum katmerli oldu

şimdi sallıyorum inş. uyur

ceyo16, bigudi54, croxilex, dozkan+, ekim.29+, huzur84, lal82, sevgideniz, ssengun+, TugbaEcrin, urla, ŞİRVAN

huuuuuuuuuuuuuu

Oh beee,ben de bir yoklama aldım))
ehehehe

byeeeeeeeeeee

en ıyısı elıfcım sen onun huyunu o senın huyunu öğrenınce orta yol bulunuyo
anam kalabalık var herkes okuyo mu
hani snınki tepene dıkılordı send egidiyordun gidinde bend egıdeyım ayolllllllllllll

cok yamzmayın yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, ceyo16, croxilex, dozkan+, ekim.29, huzur84, lal82, sevgideniz, ssengun+, TugbaEcrin, ŞıRVAN+
hey maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Şu dünyada bir tek kızım için ve de kardeşim için ölürüm!!!
bende aynen valla,,kardeşim ve oğlum.birde yiğenim var onada kıyamam

valla ben aslan eşim yay nagıhan evde genelde benım borum ötüyo sanırsam :)) eşim yayın hıç bi özelliğini taşımıyo aramızda 2 yaş var ama çok ıyı anlaşıyoruz şükür

ben başak , 79
eşim terazi ,80 doğumlu
yani ben ondan 1 yaş büyüyüm.. allaha şükür iyi anlaşıyoruz.. tabii bazenkavgalar olmuyor değil.. ama o kadarda olsun dimi ama..
bu arada burçlardan hiç anlamam ..
anlayan bizi yorumlsın
oğlumda boğa
he valla bacım yüklü bizim gelin :))))
kız sende benden haberleri burdan alıyon.. arada aç sor bu kız ne yapıyor diye...

bu arada gerçekten stres yaptım..
rahatım bozulacak..
bakalım ne kadar dayanacam

en ıyısı elıfcım sen onun huyunu o senın huyunu öğrenınce orta yol bulunuyo
anam kalabalık var herkes okuyo mu

aynen şeker...

dikildi dikildi gitti filmi açtı şidi ters ters bana bakıyo bişi demıyo kuzuların sesszliği yani :)))

Memnun oldum Tuğba,şaka yapmıştım )

Melek aynen dediğin sebepten ben de izlemiyorum,hele Efe öldükten sonraki olaylar çok saçma,bazı şeyler kaynadı gitti ,mesela Mine nin kocasına noldu,Efe nin yengesi falan....Ya da bunların cevabı verilmiştir de,ben kaçırmış da olabilirim,izlemiyorum artık.

ayy kızlar süpersiniz yaaa.. biraz msnde yazıştım.... sonra geldim .
sayfalar almış başını gitmiş..
anca yetişebildim size

Şirvan,Başak burcu aşırı titizdir,herşey yerli yerinde düzenli olsun ister,çok programlı yaşar.Ben bunları biliyorum,2 tane ,tanıdığım var,aynen öyleler,hatta 3 tane.
Bir yengem var,aklına birşey yapmak gelsin,gece sabaha kadar uyumaz,erkenden gider yapar.Evinde herşey yerindedir.Br tane fazla eşyası yoktur,bir şey alınca eskisini ya atar,ya birine verir.
Bir arkadaşım da,eve yemeğe biri gelecekse,1 hafta önceden menü hazırlamaya başlardı,ve neler yapacağını programlar listeler,herşeyin malzemesini tek tek çıkarır.....

kız ayşe cipss dedin canım cips çekti..

gittim abur cubur dolabından aldım geldim . .onu yiyorum..

ohh bu saatte.keyif yapıyom...
. baran 9 da uyudu.. kociş şuan uçakta uçuyor .. 2 saat sonra anca gelir..

kızlar dünmüydü evelsi günmü bilmem haerlede godrum bi anne ikiz bebekleri yola bırakmış donmak zereykn bulmuşlar .. visdansız anennne nasıl kıydıı ya bırkmayaa,

bu arda ege koltukladan pat pat inio aykalarını salıyo sıpa ama ürümğyor daaaahaa
parmagıylahersyei gösteriyooo

ben gidiyorum dondumm byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım bu başak bana uymadı ...
ben ne titizim ne de kafayı takarım ...
hele de misafir gelecek diye 1 hafta önceden ne yapacam d,iye yapanlarıda kızarım...
ayy benim annem öyle kadın 1 ay öncesinden başlıyor resmen ..
misafir gittikten sonrada allaha şükür diyor ..

yarabbimm diyorum sankim kim geliyor.. rahatım anlıyacağın...
pasaklıyımda...

ama yaptım mı da tam yaparım köşe bucak .. 4 4lük derlerya..
benimki tembellik herhalde..

onu duydum bu gunde rızede bı bebeği camıye bırakmışlar 1 sat daha gec bulunsa donuyomuş yavrum adını berat koymuşlar

kız ayşe cipss dedin canım cips çekti..

gittim abur cubur dolabından aldım geldim . .onu yiyorum..

ohh bu saatte.keyif yapıyom...
. baran 9 da uyudu.. kociş şuan uçakta uçuyor .. 2 saat sonra anca gelir..
afiyetolsun

bende izlemıyorum
dikildi dikildi gitti filmi açtı şidi ters ters bana bakıyo bişi demıyo kuzuların sesszliği yani :)))
ehehhehee

eşim başak
ben aslan
oglum koççç
eşim titiz evet bende öyleyım ama hersey yerli yerınde olcakkk

gecn gün eltım dedııı

yatak odası dolaabı sürgülüüü

bilerekmi acık bırakıonkız fgüzel tertipli eşyalr dıye dedıı bende dedım yok bee

dolapın kapagı bi tanesi cıktıda ondan ihii dondummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
byeeeeeeeeee

merhaba kızlar, ben kan pıhtılaşması hamile kalanlar bölümündeyim. benimde bebişim 17 nisan dogumlu. kan pıhtılaşması bölümünde hamile arkadaslar problemler yaşadıgımız için bebişlerden pek bahsedemiyoruz yani ben bebişimi anlatıp düşük yapan arkadasları üzmek istemiyorum.
bende sizlerle deneyimlerimizi paylaşmak istiyorum, beni de aranıza alırsanız :)

elifcim en dogrusuu canm zaten mutlaka altan almak gerekiyo ama tek taraflı degil dengede tutmalıyızz
mesela ben yaşım biraz küçük evlilikte kafaya takılmaycak şeyleri sorun yapıyodm ama kısa zamnda cevremdeki arkadaşlarımn sayesnde evlilik nasıl yürütülür ögrendmm

inşallah nagıhancım yurur selen 1 -2 adım amaya başladı artık yavaş yavaş geır arkası herhalde
saol canmm inş selendee yürürr kısa zamndaaa

Maşallah Zeynep e.
saol elifcim

ayşecm allah başaca mutlu etsn inşşşş devmlı üzerinize oku nazar çok degerr

ya ben bu burç meselesıe nanmıyorum benım patronda başaktı dağınık pasaklı ve vurdum duymazın tekıydı
valla ben aslanım ama tum özllıklerını taşımam mesela bı ıkı özelliği vardır

kızma şirvan ama anlattıgın kadarlıla evet öylesin ehehehehhehe

meesel agecen hafta kocan yoktu ya ben öle olcam evii yalar yutaım ahat rahattttttttt

bide insan sevmeli temızlık yapmasınıı bence kızmaa heee zemuszemuszemuszemus
onu duydum bu gunde rızede bı bebeği camıye bırakmışlar 1 sat daha gec bulunsa donuyomuş yavrum adını berat koymuşlar
kıyamammmmmmmmmmmmmmmm

bende aslnaım cogunu taşırımmmmmmm

maşallah zeynep hatunaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…