2009 Nisan Anneleri

valla tuğbaCım birşeyi çok istememek gerekir yada bende hep ters tepiyor benim genelde çok istediğim şeyler olmuyo aman napim dediğim zaman oluyor bende buradan taşınmayı çok istiyorum ama işte bir türlü gerçekleşmedi oturdum oturalı taşınıcam onun için bende taşınana kadar artık hiiiç birşey dememeye karar verdim valla..

valla tuğbaCım birşeyi çok istememek gerekir yada bende hep ters tepiyor benim genelde çok istediğim şeyler olmuyo aman napim dediğim zaman oluyor bende buradan taşınmayı çok istiyorum ama işte bir türlü gerçekleşmedi oturdum oturalı taşınıcam onun için bende taşınana kadar artık hiiiç birşey dememeye karar verdim valla..

selam kızlar 3 aydır annemdeydim geçen hafta annemle dönmüştüm ve annem şimdi gitti o kadar alışmışım ki moralim sıfır zaten yusuf eve gelince önce heryeri bir süzdü sonra çığlık çığlığa ağladı annnesini çok seviyor yavrum depresyona girdi çok mutsuz yüzü hiç gülmüyor ve iştah sıfırın altında eksi 50 uyuyor şimdi kalkınca ne yapacak bakalım benimde adet günüm yakın yarım saat önce ağlama krzine girdim çok mutsuzum yaaaaa

valla kızlar benım evde hava alanı gıbı on açık yan açık arka açık soğuk ufuruyo heryer resen yerleri polar kapladım selen sultan gezıyo raht rahatsobayıda te yakıyorum ev sıcacık kalıyo ssureklı
esracım alışır yusuf bı ıkı gun yadırgar o kadar

esra allah kavuşturusn.ben de 2 aydır annemi istiyorum ama bi türlü olmadı.eşim de dayanamadı şubatta beni zimire gönderiyo.çok bualdım annem iyi gelecek.onlarsız bi ne yaparız.

inşallah ıstediğin gibi bi ev bulursun tuğbacımda en kısa zamanda kurtulursun

gülfemin kablü ve fiş sevdası artık zirve yaptı.elektrik mühandisi olacak heralde kızım.

üzülme canım...
ne güzel annem hayatta ki yanında olabiliyor..
bide annesi olmayanlari düsünsene..
annemin halasını kızı çok küçükken ölmüş..
dilek abla doğum yaptığımda geldii.
içinde kalmışş biliyormusun..
nekadar şanslısın annen yanında benim hiç olmadı.. ençok ozaman eksikliğini hisettin dedii..

sağol gülercim allahım analarımızı başımızdan eksik etmesin,sehercim inşallah alışır yusuf çok zeki herşeyi anlıyor artık sabah uyandığında mutlu kalkıyordu şimdi somurtuk bi surat

benım eşimde selenle pek baş edemıyo ama bakar allah var ıkı gun altını değiştirdi karnını doyurdu o ılgılendı sağolsun

slmmm kızlarrrrrrrrr..

bi saatir geçmişteyimmmm..upuzuunnnn sayfalardannn 5 sayfa okudummm..

aklımda kalanlarrr..

yine artııı 18 olmuşşş..bizdeee acısını çıkarıyozzz..anladınızzz..hatta bidee tatilll off kii offff..enerjii fulll hehehe..

nagihancımm..valla seni çok iii anlıyorumm..çünkü ben daha burdan gitmeden nasıl annemsiz kalıcam diee üzülüomm..bize destekleri okadar büyükkii..(

ısınmayan evv çokk zorrr..geçen yılki evimm çokk soğuktuu..ev sahibine soğuk diyodukk 1 kürek kömür atıyoduu sadeceee..delimineee..baktık kağan hasta olacak tam 40 günlükken taşındıkk burayaaa..bura süper ısınıyooo..hatta fazla sıcakkk..

esraacımm alışır yusuf canım yaa..bi kaç gün geçsinn..sakin olmaya çalışş..adetliyken bendede sinir tavan yapar..eşim adet mi olacan derrr..anlar sinirimiiiii..

kahvaltııyaa çeşit yapmaya bayılırıımm..hem kağana hem bizee..vazgeçilmezimdirrr kahvaltııı..kağan da şükür pek sorun çıkarmıooo..bugün yumurtasınıda yediii maşallahh kuzumaaa..

birazdan annemler gelecek..çok alıştımm onlaraaa..nasıl ayrılcam hiç bilmiomm..

eşim burda kesinlikle kalmıycakk..hiç sosyal hayatımız yok dioo haklıı..gezmeye yemeye içmeye bayılırr..burda gezicek pek biyer yokk..aslında vardaa..o denizzz istioo offffffffffffff..

ayşe bi zahmet yazıver yeni topiğimize şu cevizli falan kahvaltılrını fikir edinelim çeşit olsun istiyorum ben hep aynı yiyo çocuk

sultan ve bursalılarr...

hani biz oraya tayin istiycezz ya..orda yaşam nasıl yaa..komşuluk ilişikileri ne derece..bu apartmanda öyle seviyeli ve güzel arkadaşlıklarımız varkii..böyle biyer bulabilirmiyim acabaa?

hayat pahalı mı?

yani annemsiz günlerimm geçer miiii..alışırmıyımmm..[
B][/B]

nereye düşücenıze bağlı ayşecım komşluk burda pek sıkı fıkı değil ama tabi sen nereye gıdersın orda nasıl olur bilemem ama zaman gecırebılırsın merkeze falan duşersen yada hafta sonları gezıcek çok yer var

kızlar yemek yaparken ege bulaşık makinasının kapağına asılmış kapakla beraber yere(((
halı var birşey olmadı ama çok korktu tabi bende.
aman aklınızda bulunsun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…