alt kat boşsa ısınmaz benim şansıma alt katımda kimse oturmuyo boş daire ondan yere basılmıyo valla oğluşumda ya kucağımda yada koltukta garibim :-(
alt kat boşsa ısınmaz benim şansıma alt katımda kimse oturmuyo boş daire ondan yere basılmıyo valla oğluşumda ya kucağımda yada koltukta garibim :-(
zor tabi benimde üstüm çatı birde yan tarafım boş müstakil daire gibi yani heryer boşşşşşyok altım dolu yerlerim sıcacık allahtan ama üstüm bir oda dışında fayans o yüzden
valla öyle evi ısıtamıyorum..
kombi 70 de yanıyor .. bazende odada ufo yakıyorum..
gerçi odanın sıcaklığı 20 -21- 22 arasında değişiyor....
odalarında kapaılarını kapalı tutuyorum artık
benimde bir tek oturduğm salon çok ınıyo diğer odalar 20 derece antrede petek yok buz gibi
kerem oynasın diye 3 kat battaniye koydum ama yinede buz oluyor
benimde öyle canımevet ya birde çocuklar yürüyunce dahada zor ecem hep arkamda yürüteçle salon cok sıcak ama diğer odalar sonda yakmama rağmen pek sıcak değil
benimde öyle canım
benim oturduğum odanın altı boş dükkan cam falanda yok ama bizim peteklerin borularını yerden geçirmişler bazı yerler sıcacık
benimde 50-60da yanıyor
geçen ay hep 30-40da yakmştım 206lira geldi
kerem uyudu şükr umarım uyanmadan 2 saat uyur bugün ona çok bağırdım
evet bizimde küçücük çocuğa ne bağırıyosun o ne anlar televizyondaki çocuk döven dadılar var ya onar gibiymişim yuh artıkk:1no2:ınsallah canım uyurda sende bıraz kafanı toplarsın evet ya arada bende bağarıyorum ama eşimde çok kızıyo bana çoğu zaman ecem yüzünden tartıştığımız oluyo neymiş efendim ben egolarımı tatmin ediyomuşumda psikolojisi bozulurmuşta sanki annelerimiz bize hiç bağarmadı gelsin butun gün dursun bakalım nasıl sabır falan kalmıyo ınsanda
inş.uyur sultan alp demir de gece 40 dk da bir sabaha kadar kalktı 9 da da 30 dk uyudu ama 12.30 da uyuttum hala uyanmadı doğduğundan beri rekor kırıyor sanırım gece o da yorulmuş uyanmadı inş.keremşantide yatar
evet ya eve geliyorlar 1-2 saat sevmeyle bütün günümüzün öyle geçtiğini sanıyorlar bizde de oluyor arada bende sen bak bakim bütün gün diyorum sanki bizim psikolojimiz yok...ınsallah canım uyurda sende bıraz kafanı toplarsın evet ya arada bende bağarıyorum ama eşimde çok kızıyo bana çoğu zaman ecem yüzünden tartıştığımız oluyo neymiş efendim ben egolarımı tatmin ediyomuşumda psikolojisi bozulurmuşta sanki annelerimiz bize hiç bağarmadı gelsin butun gün dursun bakalım nasıl sabır falan kalmıyo ınsanda
evet ya eve geliyorlar 1-2 saat sevmeyle bütün günümüzün öyle geçtiğini sanıyorlar bizde de oluyor arada bende sen bak bakim bütün gün diyorum sanki bizim psikolojimiz yok...
sultan çok iyi düşünmüşsün hergün ne yapıcam derdi öldürüyor valla
öyle valla benimki de peşimde dolaşır bittimi olmuş işte bileğim ağrıyor filan ben napim diyorum benim oğlanda tamamen babacı ben alınca ağlıyor resmen onda duracak dün akşam nöbetleştik 15 dk ben 30 dk eşim en sonunda da uyudu allahtan..eşim birkaç gündür evden çalışıyo dün ecrini bıraktım ona bari dedim rahat rahat temizlik yapayım allam söylene söylene bi hal oldu o odayı yarın süpür burayı yarın sil ay üşütecen bilmem ne halbuki ecrinden sıkıldı biliyorum :) yoruldum ya üstümden kamyon geçmiş gibi yaptı beni diyo kucaktan inmez bizimki çünkü.dedim 9 aydır beni o kamyon hergün eziyo ses çıkarıyomuyum..allah kolaylık versin valla diyo :)
sağolasın editörlerin sultanıı olumunekankayizsmile
öyle valla allah kolaylık versin laftan anlamıyorlarsa inş.istediğiniz gibi ev bulursunuz cnm bu arada yeni nickin hayırlı olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?