2009 Nisan Anneleri

normal yumurtadan daha faydalıymış ama alerji etkiside daha çok olurmu acabaa

hoff ev ısınmak bilmiyo devamlı rüzgar olduğu için karlar düşmüyo savruluyo resmen.

merhabalar arkadaşlar.hasta geçen bi hafta sonundan sonra şükür kavuştum sizlere.inşallah herkes iydir. ben bi geçmiş bakayım.bakabilirsem tabii.

meric ıhlamur içine tereyağı peynir ekmek..pekmez yiyo.. yumurta da..sarısı tabiki..

valla son 20 sayfa kaldı ela uyandı benden bu kadar şimdi yemeğini yedireyim sonra da oyun oynarız :))

arkadaşlar çooooooooooook uzun bi geçmiş olmuş.sanırım bitiremicem.ama okuduğum kadarıyla ben de şunları paylaşmak istiyorum
gülfemin kahvaltısı.
1 yumurta sarısı 4 cicibebe ceviz tereyağı peynir .bunları ıhlamur ile ıslatıyorum.
akşamları herobabynin herhangi bi türünü zorla yiyo.
1 haftadır da herobabynin devam sütünü gece 2 de veriyorum.çocuk resmen gece aç yatıyomuş.bun sayede artık 2 saatte bir uyanıyo.inşallah daha da düzelir.
emzirme olayımız baya azaldı.gün içinde 3 kere gece işte uayndıkça.

arkadaşlar ya 3 haftadır evdeyiz ve ben kafayı yemek üzereyim.hafta sonu çıkacaktık güya benim hastalığm kar yine eve hapsolduk.bu hafta sonu da eşim yok yine evdeyim.
gülfem uyandı ben kaçar.

antalya da eğitim varmış..
iyiki bana git demediler. amaninn.
eşimi kandırıyorum. msj attım eğitim varmış ben gidiyorum diye:) hehe

normal yumurtadan daha faydalıymış ama alerji etkiside daha çok olurmu acabaa

hoff ev ısınmak bilmiyo devamlı rüzgar olduğu için karlar düşmüyo savruluyo resmen.

valla öyle evi ısıtamıyorum..
kombi 70 de yanıyor .. bazende odada ufo yakıyorum..

gerçi odanın sıcaklığı 20 -21- 22 arasında değişiyor....
odalarında kapaılarını kapalı tutuyorum artık

bızımde oyle ya klıma acık petekler de sona yakın ama banamısın demıyo bırde ben soğuğu sevmıyorum sıcağı çok sevıyorum geçen ay 350 tl yakıt parası verdık ama sağlık olsun kızıma bişey olmasında

bizim evde geçen sene hiiiç ısınmıyordu bu sene iyi çatı katı bizim dışarıya siding yapıldı çatıya da izocam yaptırdık 50 de yakıyorum ben 21-22 derece içerisi ama geçen sene sonuna kadar yanıyordu...

merkese merhabalar,
havalarrr çokkk soğuk ama buralarda kar yok , bizim ev kaloriferli çokk sıcakkk ben camı açıyorum arada bu konuda şanslıyız ,
Neslihan sivas da kar var mııı???

bende çok uykusuzum yaa saat 7 de kalktık bidaha da uyumadı gibi bişey tam uyutuyorum yatırıyorum ben dalıyorum o bağrınıyor şimdide uykusuzluktan bitmiş durumda yürüteçte geziniyor yaramaz bu ne enerji yaa
yemeğini yedircem
tuğba perşembe günü elife gidiyoruz haberin varmı
bu arada neden kepek ekmeği veriyosun iyi değilmiş diye duydum

bızde bu yaz çaresine bakıcaz sanırım yoksa yedik naneyi:)))benım en üst kat ustumde sadece yatak odamız var ama bu yaz komple kapatıcaz satılmazsa tabiyki...

benimde bir tek oturduğm salon çok ınıyo diğer odalar 20 derece antrede petek yok buz gibi
kerem oynasın diye 3 kat battaniye koydum ama yinede buz oluyor

evet canım umuyorum hava bıraz daha ıyı olur ve bende gelebilirim:) ya ben doktora sordum normal ekmek verme kepek ekmeği daha sağlıklı dedi o yüzden bu ay kepek ekmeği vermeye başladım aradada cicibebeli yapıyorum

evet ya birde çocuklar yürüyunce dahada zor ecem hep arkamda yürüteçle salon cok sıcak ama diğer odalar sonda yakmama rağmen pek sıcak değil

alt kat boşsa ısınmaz benim şansıma alt katımda kimse oturmuyo boş daire ondan yere basılmıyo valla oğluşumda ya kucağımda yada koltukta garibim :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…