2009 Nisan Anneleri

selene şapka başladım çok boş zamanım var ya iş açtım başıma ama derya baykalda gördüm kolay yapılıyo o uyurken uyurken yaparım artık

esraCım allah kavuştursun yusuf ta alışır çocukların en güzel yanı bu bence hemen her ortama kısa sürede uyum sağlıyorlar, bu topikte de hemen hemen herkes taşınmış olacak böyle giderse....

geçmiş olsun aysun.ne var bu bulaşık makinesinde bilmiyorum.benim ki de ben arkamı dödüğümde bıçağı çekip almıştı ne kadar korkmuştum.

kızıma tavuk suyu çorbası yaptım azıcık içti.olsun.hiç içmemesinden iydir.ama bu aralar çiğnemeye takıldı çorbayı bile çiğnemeye çalışıyo benim dişsiz canavarım.bi de dişleri olsa napar artık siz düşünün.

valla canım bursada bende yaşam çok güzel ama oturduğun semt çok önemli ben merkezdeyim ve komşularım çok çok iyi yani memnunum ama heryerde bu böyle değil ama bursa yaşanılıcak şehir bence ben tavsiye ediyorum kız bizler varız canın sıkılmaz sende gel bursaya:))

ben kaçtım
yemek yapcam.siz sever misiniz bilmem biz kapuskaya bayılırız.yanına çorba salata akşam menüm hazıııır.

güler bayılırım kabuskaya afiyet olsun.............

yusuf sabah kahvaltısını olduğu gibi kustu karnı aç çorba vericem ama onuda kusar evimize gelince bu çocuğa ne oluyor ya evde bişey mi var annemde yusuf çok güzel kilo aldı burda yine zayıfladı 1 haftada

ecemede bugün tarhana verdim yedi bir tas afiyetle bu arada ecem portakal veye mandalinayı biberonda içmıyo bende son çareyi muhallebisine koymakta buldum aptamilin pirinçli muhallebisi varya onun içine 2 tanede mandalina sıkıyorum cok severek yıyor

evet cnm benımde oyle oluyor ya ne diyeyim artık hayırlısı olur umarım:))

yok cnm ya 2 günde toparlar kusmaya çalıştığında ilgisini dağıtacak şeyler yap ecemde öyle yapıyor ben hemen bir oyuncak falan getiriyorum sonra tekrar yemeğe:))

benımkıde bardaktan başka bişi istemıyo allahtan gece bıberonu ıstememezlık yapmıyo zilli
gecmiş olsun aysuncum egeye

kaÇ gÜndÜr gıremedım Özledım sızı
1 saattır geÇmıŞı okuyorum bılesınız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…