2009 Nisan Anneleri

baranı kar topu oynattık ,,,

giyinirken ağlıyordu sıpa.. kara çıkınca şaşırıp kaldı...
resim çektik.. eklerim akşam ...

ohh ne gÜzel Şırvan ya..

keŞke burdada yaĞsada bende benım gezentıyı oynatsam

bursa güzel bir şehir sakin bir yer aynı zamanda dopdolu
komşuluk ilişikileri apartmana göre değişir yani
benim komşularım çok iyidir saolsunlar ama hepsi değil
karşıma yeni biri taşındı demiştim ya kaç kişi yaşıyolar anlamadım bir sürü insan girip çıkıyo 50 li li yaşlarda bikadın gördüm bayan olarak gerisi erkek
benım menum zeytinyağlı dolma dereotlu bakla tarhana çorbası ve makarna:)))
ay ne zamandır yememiştim dolma mevsimi mi ki?

kaÇ gÜndÜr gİremedİm Özledİm sİzİ
1 saattİr geÇmİŞİ okuyorum bİlesİnİz:))
ha gayret iyi okumşun

maşallah pek sosyal gördüm seni:)

canım hiç yemek yapmak istemiyor
kayra ayağını nerdeyse ağzına alacak çorabını çekip duruyor çıkaramıyor sinirleniyor

hoff çok sıkılıyorumm
diyetteyim ya canım hiçbişey pişirmek istemiyo mutfak buz gibi zaten doğalgaza boşa para veriyoruz.oturma odasında klima ısıtıyo bizi de.ecrini yıkayacağım zaman da ufo yakıyorum.kışın herşeyi dert yaa.

aynen bende keremi yıkyacağım xaman yarım saat önceden yatak odasında çalıştırıyorum ısıtıcıyı yıkarkende.
makarnayı kavurdum bu sefer siz yapıyomusunuz öyle

karsada beklenen kis gecte olsa geldi biz memnunduk ama neyse bugun 100metrelik kantine zor gittim
benim aksam menum etli kakbak biber dolma pilav salata
EDA canim sinehas icin sana bende tesekkur ederim RABBIM senide senin gibilerle karsilastirsin canim
SINEHASADA ALLAH kolaylik versin
evinden memnun mu bari

baran ayağımda , eşim koltukta uyuyor..
bedne bu arada geçmişe baktım..
şimdi kalkkıp yemek yapmam lazım..

bende de dündenn kalma lahana dolması, pırasa, mercimekli pilav, var..
bugünde barana vermek için az bişey karnıbahar yapmıştım.. oda var...

şimdi kalkıp biraz et kızartıcam ... yanınada salata yapım...

daha ne olsun.. biraz alakasız oldu.. ama ne yapımmm ortaya karışık oldu bu akşam...,

hee eşimde çorba istemişti,,sıcak sıcak içeriz dedi..
valla hazır çorba yapacam...
bilseydim barana tarhana yapmışyım.. onu çok yapardım...

ohhoo daha ne olsun şirvan ben lahana dolması olsun başka yemek aramam bile :)
tarhanayı ya ben beceremiyorum ya ecrine ağır geliyo 3 kere yaptım 3ünüde kustu.ben hiç sevmem tarhana hiç yapmamıştım daha önce

Ay siz ne çok yemek yapıyorsunuz ya,her gün hergün o kadar çeşit..
Tv de bugün tavuk köfteli bir yemek görmüştüm,aslında tarifine hiç bakmadım da,tavuk köftesi ilham oldu bana,tavuk etini rondoda çektim,yaptım.Köfteleri fındık büyüklüğünde yuvarlamıştım,şimdi gittim baktım,elma kadar olmuşlar))
ınş güzel bir yemek olmuştur da,eşim de yer.

valla sulatncım mevsimimi değilmi bilmiyorum ama ben ne zaman pazara gitsem buluyorum çokta severek yiyoruz:)))

belgin etka hoşgeldin 2.mesajın daha seninde mi 2009
nisan doğumlu bebeğin vaar??

ay ya yemek yedik nasıl ağarlaştımm anlatamam eşim yattı bir koltuğa ecem ayaklarımda yarında misafirim var yine:))bugünden pastayı falan yaptım böreğide yaptım yarına bir üstüne sütünü yumurtasını dökerim valla yorulmuşum ya...:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…