2009 Nisan Anneleri

Tuğba,geleceksin dimi,Perşembe günü,günü önceden belirledik,ona göre plan yapmayın başka!!!

oh yemeklerden bahsedılmış ben bu gun yapmadım bişi kaynanama gıtık tansıyonum çok yuksek bu ara ya 15 e 8 dı bu gun nasıl baş ağrısı zor düştü

geçmiş olsun.ben de dişin hastalık yapmadığını ama hastalığın süresini uattığını biliyorum.

baranı kar topu oynattık ,,,

giyinirken ağlıyordu sıpa.. kara çıkınca şaşırıp kaldı...
resim çektik.. eklerim akşam ...

maşallah barana.ben gülfemi çıkarsam hemen hasta oluyo malesef.

ege bugün 3 defa kustu.
yarında devam ederse dr.a götürücem

geçmiş olsun.

arkadaşlar iyi akşamlar.bişey sorcam siz devit3 damlasını kaç damla veriyosunuz.ben günde 3 damla veriyorum.acaba az mı?doktora sormak da hiç aklıma gelmedi.acaba dişlerimiz ondan mı hala çıkmadı?kafama takıldı.

Biz Devit i bırakıp ACD3 e geçmiştik,ama son muayende Dr. Devit e de devam edin dedi.
ACD3 10 damla
Devit3 3 damla.
Ben de çok düzenli vermiyorum:-(

iyi akşamlar kızlar................

yusuf saat yedide yattı bi türlü uyanmıyor yusufun en uzun uykusu yarım saattir ne çocuğuma çok sersem ya ishalden mi acaba?

Bizim ev de soğuk oluyor.Altta oturan var,ama 2 kişiler,çocukları yok,ondan hiç yakmıyorlar hehalde.Zaten evde de pek olmuyorlar.Üstte de kimse yok,boş.Bir de bizim evin bir yönü kuzey bir yönü güneye bakıyor,salon ve Miray ın odası soğuk,oturma odası yatak odası nispeten daha sıcak oluyor.

iyi akşamlar kızlar................

yusuf saat yedide yattı bi türlü uyanmıyor yusufun en uzun uykusu yarım saattir ne çocuğuma çok sersem ya ishalden mi acaba?

bilmiyorumki canım.gülfem ishal olduğunda aksine uyumamıştı.

kızlar benim doktorum kilosuna göre her kiloya 1 damla demişti

o demir damlası içindi galiba.ben devit3 var ya onu sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…