geçmiş olsn canmmmoh yemeklerden bahsedılmış ben bu gun yapmadım bişi kaynanama gıtık tansıyonum çok yuksek bu ara ya 15 e 8 dı bu gun nasıl baş ağrısı zor düştü
geçmiş olsn aysunnnege bugün 3 defa kustu.
yarında devam ederse dr.a götürücem
canm bizim dr artık kullanma dedii onn yerine şurup verdiiarkadaşlar iyi akşamlar.bişey sorcam siz devit3 damlasını kaç damla veriyosunuz.ben günde 3 damla veriyorum.acaba az mı?doktora sormak da hiç aklıma gelmedi.acaba dişlerimiz ondan mı hala çıkmadı?kafama takıldı.
evet yok ben duzenlı verdımde ne oldu hala tık yok
valla bu ay doğalgaz faturası baya kabarık gelıcek
ben bir kez kavurdum ama eşim beğenmedi ama ben sevdim tadınıaynen bende keremi yıkyacağım xaman yarım saat önceden yatak odasında çalıştırıyorum ısıtıcıyı yıkarkende.
makarnayı kavurdum bu sefer siz yapıyomusunuz öyle
geçmiş olsun canımoh yemeklerden bahsedılmış ben bu gun yapmadım bişi kaynanama gıtık ansıyonum çok yuksek bu ara ya 15 e 8 dı bu gun nasıl baş ağrısı zor düştü
geçmiş olsun aysun zorla mı yediriyorsun acaba kayra ya zorla verdiğimde kusuyor geneldeege bugün 3 defa kustu.
yarında devam ederse dr.a götürücem
bende 4 damla veriyorum doktor her gittiğimde sıkı sıkı tembihliyorunutma diyearkadaşlar iyi akşamlar.bişey sorcam siz devit3 damlasını kaç damla veriyosunuz.ben günde 3 damla veriyorum.acaba az mı?doktora sormak da hiç aklıma gelmedi.acaba dişlerimiz ondan mı hala çıkmadı?kafama takıldı.
ya doğalgaz ekonomik diye herkes tercih etmişti ama kömürüde geçiyor ve kimse de ısınmıyorkaçgeliyo canm
bana geçen ay 136 geldi bakalım bu ay kaç gelecek
Seher,çok az gelmiş size,hava durumu baya farkediyor demk ki orayla.
Vileda sopası deyince benhiç Vileda yla yapamıyordum yer silme işini.İçime sinmiyordu hiç.ama birkaç zamandır markette Vileda nın microfiber bezli sopalarından görüyordum,ama kullanamam diye de almamıştım.Neyse dün eşime aldırdım,bugün de onla sildim,acayip güzel toz alıyor,oynar başlıklı,bezi takıp çıkarması da çok kolay.Belki kullanan vardır,ama ben de tavsiye edeyim dedim.
Ay mop tu adı ya hatırladım.
Evet canım topluyor acayip hem de.Linkte var resmi.
kız bende dedim heralde buynlara çok geliyo sag sol açık dedin yaa kaçta yanıyo en düşük kaçvalla benım bellı olmuyo guneşlı gerçerse hem önden hem arkadan guneş görüyo evın o zaman yanı gecen ay 65 geldı ondan oncekı ayda 35 bu ay ne gelır bılmem ama sureklı bı ayarda yanı gece gunduz hıç kapamıyorum
valla biz tercih etmedik apt kaleriferliydi dogalgaza dönnce mecbur ama benm ev ii ısınıyooben bir kez kavurdum ama eşim beğenmedi ama ben sevdim tadını
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun aysun zorla mı yediriyorsun acaba kayra ya zorla verdiğimde kusuyor genelde
bende 4 damla veriyorum doktor her gittiğimde sıkı sıkı tembihliyorunutma diye
ya doğalgaz ekonomik diye herkes tercih etmişti ama kömürüde geçiyor ve kimse de ısınmıyor
Seher,çok az gelmiş size,hava durumu baya farkediyor demk ki orayla.
Vileda sopası deyince benhiç Vileda yla yapamıyordum yer silme işini.İçime sinmiyordu hiç.ama birkaç zamandır markette Vileda nın microfiber bezli sopalarından görüyordum,ama kullanamam diye de almamıştım.Neyse dün eşime aldırdım,bugün de onla sildim,acayip güzel toz alıyor,oynar başlıklı,bezi takıp çıkarması da çok kolay.Belki kullanan vardır,ama ben de tavsiye edeyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?