2009 Nisan Anneleri

gülfem uyudu ben de yatayım.bakalım ne kadar uyuyacak.her gece kabus gibi .neyse güzel düşüneyim güzel olsun.benim kzım bugün inşallah sadece 2 kere kalkacak.AMıııııııııııııNNN

oh yemeklerden bahsedılmış ben bu gun yapmadım bişi kaynanama gıtık tansıyonum çok yuksek bu ara ya 15 e 8 dı bu gun nasıl baş ağrısı zor düştü
geçmiş olsn canmmm

ege bugün 3 defa kustu.
yarında devam ederse dr.a götürücem
geçmiş olsn aysunnn
canm bizim dr artık kullanma dedii onn yerine şurup verdii

evet yok ben duzenlı verdımde ne oldu hala tık yok
valla bu ay doğalgaz faturası baya kabarık gelıcek

benm evin altı int kafe hiç kapatmıyo adam kombiyi üstümde yanıyo tüm odalarr aptmanda ısıyalıtımlı yerler marley ama bu yaz parke döşenecek baya sıcak yani çarşıda oldugu için sag sol kapalı

valla benım bellı olmuyo guneşlı gerçerse hem önden hem arkadan guneş görüyo evın o zaman yanı gecen ay 65 geldı ondan oncekı ayda 35 bu ay ne gelır bılmem ama sureklı bı ayarda yanı gece gunduz hıç kapamıyorum

Iiii gecelerrrrr
demir uyudu geldim AMA gozlerim kapaniyooo
iii haber Sinem evinde bayagi yerlesmissss
bu konudaa edaaaa ya. Cok tesekkurrr aro
edacok kocaman opuyorummm cok sevap kazandin inan kiiiii

dun gece muhabbet 18yas ustuymussss::))))
bisi demiyom sizeee
gece yarilarina kadar Kk sonra adamlar ne yapsin sizeeee:::)))))

rose disten sonra demirde masumlasmisti::))))

melekkkk seni dusununce elnde hep Vileda sopasi kafanda tulbent kucaginda efe obur elinde tencere aklima geliyoooo marifet sinirlarini Astin bencee

lal 82 hosgeldin canimm

aynen bende keremi yıkyacağım xaman yarım saat önceden yatak odasında çalıştırıyorum ısıtıcıyı yıkarkende.
makarnayı kavurdum bu sefer siz yapıyomusunuz öyle
ben bir kez kavurdum ama eşim beğenmedi ama ben sevdim tadını
oh yemeklerden bahsedılmış ben bu gun yapmadım bişi kaynanama gıtık ansıyonum çok yuksek bu ara ya 15 e 8 dı bu gun nasıl baş ağrısı zor düştü
geçmiş olsun canım
ege bugün 3 defa kustu.
yarında devam ederse dr.a götürücem
geçmiş olsun aysun zorla mı yediriyorsun acaba kayra ya zorla verdiğimde kusuyor genelde
bende 4 damla veriyorum doktor her gittiğimde sıkı sıkı tembihliyorunutma diye
kaçgeliyo canm
bana geçen ay 136 geldi bakalım bu ay kaç gelecek
ya doğalgaz ekonomik diye herkes tercih etmişti ama kömürüde geçiyor ve kimse de ısınmıyor

valla bende sana katılıyorum kömür sobası gıbı varmı be valla annemlere gıttımmı dıbınden ayrılmıyorum doğalgaz sobanın yerını tutmuyo

Seher,çok az gelmiş size,hava durumu baya farkediyor demk ki orayla.

Vileda sopası deyince benhiç Vileda yla yapamıyordum yer silme işini.ıçime sinmiyordu hiç.ama birkaç zamandır markette Vileda nın microfiber bezli sopalarından görüyordum,ama kullanamam diye de almamıştım.Neyse dün eşime aldırdım,bugün de onla sildim,acayip güzel toz alıyor,oynar başlıklı,bezi takıp çıkarması da çok kolay.Belki kullanan vardır,ama ben de tavsiye edeyim dedim.

elif bahsettiğin vileda saçları topluyormu farkettinmi benim saçlarım çok dökülüyor benim vileda almıyor

Ay mop tu adı ya hatırladım.
Evet canım topluyor acayip hem de.Linkte var resmi.

Püsküllü Viledalar,hiçbirşeyi almıyor,arada kalıyordu,ama bu düz zemin ya,ondan herşeyi topluyor.

kız bende dedim heralde buynlara çok geliyo sag sol açık dedin yaa kaçta yanıyo en düşük kaç
bizim en düşük 30 biz 48 50 arası yakıyorz

valla biz tercih etmedik apt kaleriferliydi dogalgaza dönnce mecbur ama benm ev ii ısınıyoo
ama gerçekten sobamnn tadını vermiyo zaten sadece ocak için çok güsell yazın bana 2 ayda bi geliyo fatura o da 9 10tl arasıı

ben hiç görmedim desem yada dikkatimi çekmediii bi bakıyım bu alışverişte

evet elıf burayla orası baya farkedıyo hem yazın hem kışın bız mart sonu sobaları kapatırız istemez burda ama temmuz ağustos gıbıde durulmaz evlerde

Scotch Brite ın da var,ama Vileda Migrosa ta kampanyalıymış dün,30 TL den 15 e inmiş.Hala var mıdır kampanya bilmiyorum???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…