2009 Nisan Anneleri

valla beım kombı değil canım sobalı bellı bı ayarı var 4 mesela benım ev için ıdeal içerisi 22 yada 23 derece

ayy bende şu normal viledalara sinir oluyom kılı ordan alıyo şuraya bırakıyoo ara temizliklerde kullanıyodm ama eger şölee baştan aşaga toplu temizlik yaptıgımdaa havlu ile siliyodmmm ama miss gibi oluyoo

valla bencede seher sen bide yan boş diyosun birşey değil verdiğin fatura valla ben geçen ay 350 verdim bu ay 400 gelır 150 doğalgaz geldi 200 elektrik yani klima tabi bunun bir miktarı normal elektik masrafları ama yinede bana fazla gelio yaaa elif bende bakayım ya o temızlık aletınden benımde aslında içime sinmıyo vileda

ben yerlerin iyi temizlenmesi için hijyen takıntısı yaptığım bi dönem buharlı yer temizleme makinesi almıştım.çok yoğun buhar vererek temizleme yapıyor.ama paspas daha pratik tabi.

valla tuğbacım benım ev guneşi gördümü ısınıyo çok buyuk değil evım burdan kısmetse bursaya gelmek ıstediğim içinde başka bı ev almayı ıstemedım kendı evımız kıra derdımız yok burda alırsak temellı kalırız çünkü eşim gelmez bursaya o zaman onun için komide döşetmedım boşuna belkı soba olduğu için bu kadar az gelıyodur sizin kombi bildiğim kadarıyla o çok gelıyo

benımde aynı nagıhancım elektrık 50 yakın suda 12 yada 15 arası değişiyo

bugn fazla duramıcmm yarın sabah kaynanama gitcm misafiri gelecekmiş pasta falan yapcmm daha banyo yapcmm

ben yerlerin iyi temizlenmesi için hijyen takıntısı yaptığım bi dönem buharlı yer temizleme makinesi almıştım.çok yoğun buhar vererek temizleme yapıyor.ama paspas daha pratik tabi.

hımm görmüştüm onu tvde güsel temizliyodu ama pekde güvn olmuyoo tv de gösterilenlereee

evet cnm ya benım kombi evet annemlerinde doğalzgaz onlarda güzel ısınıp daha az veriyolar benim evde küçük ama nafile valla ne yapalım artık sağlık olsun

banyo yapmam ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum başım çatlamak üzere yarın sabah yapsam dışarı çıkıcaz hasta olurum offffff

benımde aynı nagıhancım elektrık 50 yakın suda 12 yada 15 arası değişiyo

ayy evlendim evleneli böle tasaruf yapıyım diyom ama olmuyo çamaşırı akşam yıkıyom farkediyo mu bilmiyom 3 güne bi bulaşık m. çalşıyo kombi bilg sabahtan akşama hiç kapanmıyooo nasıl tasarruf yapılırsa artıkk

yok h2 denen marka değil benimki.araştırdım pek memnun kalan yokmuş ondan.farklı amrka ama işlev aynı

aman bebişler hasta olmasınlarda vermeye razıyım ben ne kadar olursa
valla bende gecen gece banyo yaptım ertesi gün titredim gece yapmayın bu soğukta valla
benım kaynanayada çarşamba mısafır gelıcekmiş siparişleri verdı yapmam için bakalım yarın yapıcam
bende aynı nagıhan haftada 3 kez çamaşır makınası döner elektrık süpürgesi her gun açılır şarjlı elime yapıştı zaten bulaşık makınası 2 kez döner bılgısayar açık bazen nasıl becerıyosam yapıyorum geri benım kaynanaya göre bana az gelıyo o kadar temızlığe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…