de kuzum bişi olmazzzzzzoh gezenti melek bundan sora sana gezenti dicem kaydirigubbakcemile3
melek napcan orda... hasta değilsin. dimi.. hasta ziyareti mi..
eltımın kızı şubatta 3 yaşında olacak biberonla dahaaben nezaman biboranu bırakmalıdır ın cvb ını bilmiyorum ama
3 yaşındaki çocukların da kullandığını gördüm..
ay benımkide yapıyorr ya pc aşında oldummu gündüz bak diyor aaa diyom bende gündüz vakitmi varr eehehehehhehehslm kızlar nasılsınız daha anca çıkabildik yatakodasından valla geceleri bende oturucam artık pc başına ama benim kociş hemen surat yapıo kendimi kaptırınca benle ılgılenmıyosun dıe ben kahvaltısına ceviz pekmez yumurta(her gün)ama bıldırcın yumurtası az kepek ekmeği az devam maması koyuyorum o şekilde hepsini çatalla ezip veriyorum cnm.
o dediklerınnden burda iç yok snaki dumadım hiççBliyorum Amway i,ben de kullanıyorum,Loc dimi?duvarları da siliyorlar onunla,ama ben hiç silemdim.
Amway in ürünlerinden en çok Loc( Yüzey temizleyici ),Metal Cleaner (Çelik tencereleri parlatmak için kullanıyorum) ve DishDrops ( Bulaşık deterjanı ) kullanıyorum ben.
kız gezentı sen gelene kadar ben kaçıyom gec kaldın bu gece anacım
resimler face de isteyen bakabilir....
amin gülercim içtenlikle amingülfem uyudu ben de yatayım.bakalım ne kadar uyuyacak.her gece kabus gibi .neyse güzel düşüneyim güzel olsun.benim kzım bugün inşallah sadece 2 kere kalkacak.AMİİİİİİİİİİİİİNNN
kaçgeliyo canm
bana geçen ay 136 geldi bakalım bu ay kaç gelecek
kız yine iyimiş geçen ay hep 30da yandı 206 lira geldi bu ay 300ü kesin geçervalla benım bellı olmuyo guneşlı gerçerse hem önden hem arkadan guneş görüyo evın o zaman yanı gecen ay 65 geldı ondan oncekı ayda 35 bu ay ne gelır bılmem ama sureklı bı ayarda yanı gece gunduz hıç kapamıyorum
ehehe benccedeIiii gecelerrrrr
demir uyudu geldim AMA gozlerim kapaniyooo
iii haber Sinem evinde bayagi yerlesmissss
bu konudaa edaaaa ya. Cok tesekkurrr aro
edacok kocaman opuyorummm cok sevap kazandin inan kiiiii
dun gece muhabbet 18yas ustuymussss::))))
bisi demiyom sizeee
gece yarilarina kadar Kk sonra adamlar ne yapsin sizeeee:::)))))
rose disten sonra demirde masumlasmisti::))))
melekkkk seni dusununce elnde hep Vileda sopasi kafanda tulbent kucaginda efe obur elinde tencere aklima geliyoooo marifet sinirlarini Astin bencee
lal 82 hosgeldin canimm
bakıyım bende ya viledayla hiç içime sinmmiyor saçı kılı tüyü ordan alıp oraya bırakıyo gerçktenSeher,çok az gelmiş size,hava durumu baya farkediyor demk ki orayla.
Vileda sopası deyince benhiç Vileda yla yapamıyordum yer silme işini.İçime sinmiyordu hiç.ama birkaç zamandır markette Vileda nın microfiber bezli sopalarından görüyordum,ama kullanamam diye de almamıştım.Neyse dün eşime aldırdım,bugün de onla sildim,acayip güzel toz alıyor,oynar başlıklı,bezi takıp çıkarması da çok kolay.Belki kullanan vardır,ama ben de tavsiye edeyim dedim.
oh en güzeli vallahi bol deterjanlıayy bende şu normal viledalara sinir oluyom kılı ordan alıyo şuraya bırakıyoo ara temizliklerde kullanıyodm ama eger şölee baştan aşaga toplu temizlik yaptıgımdaa havlu ile siliyodmmm ama miss gibi oluyoo
eda sana çok teşekkür ederim sineme yardım ettin en kötü zamanında yanın oldunben yerlerin iyi temizlenmesi için hijyen takıntısı yaptığım bi dönem buharlı yer temizleme makinesi almıştım.çok yoğun buhar vererek temizleme yapıyor.ama paspas daha pratik tabi.
aynen bende sabahtan akşama açık bilg. ne kadar oturabiliyosam gün içinde keremdenayy evlendim evleneli böle tasaruf yapıyım diyom ama olmuyo çamaşırı akşam yıkıyom farkediyo mu bilmiyom 3 güne bi bulaşık m. çalşıyo kombi bilg sabahtan akşama hiç kapanmıyooo nasıl tasarruf yapılırsa artıkk
söyleyelim yardımcı olalımBana da perşembe misafir gelecek,ne yapsam))
anacım bu da bayan hijyen çıktı yaaBliyorum Amway i,ben de kullanıyorum,Loc dimi?duvarları da siliyorlar onunla,ama ben hiç silemdim.
Amway in ürünlerinden en çok Loc( Yüzey temizleyici ),Metal Cleaner (Çelik tencereleri parlatmak için kullanıyorum) ve DishDrops ( Bulaşık deterjanı ) kullanıyorum ben.
ay yavrum kıyamam doktora götürün bencedeyusuf bir kaka yapmış saçlarına kadar kaka olmuş su gibi ya acaba acile mi gitsek
bayılıyorum ben bu velede ya çok özledim şirvan baranı acayip sevesim geldi yaa tombalağım
canım kızım akşam daha doğrusu gece 1 de uyudu..
bütün gece ağladı..sabah 6,30 da tamamen uyandı..
yapıştı beni bırakmıyor.. teyzesi alıyor annanesi alıyor ağlıyor..
ben alıyorum susuyor..
çok zor kaçabildim .. işede geç kalcam...
sonunda kaçtım ama sabah sabah yoruldumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?