günaydın
baran a bayıldım yaa büyüyünce ne güzel bakacak o fotolara ilk kar gördüğü zaman diye :))
Günaydın arkadaşlar
Bugün sabah arabamız bozuldu. Kayra'yı babam gelip aldı.
İşe geldim bir bardak çayı üstüme döktüm
Aksiliklerle başladık bakalım güne
Ya bizimki,herşeyi eline alıp bakmasına rağmen tabak içinde yiyecek birşey verdiğimde bir elliyor,sonra almıyor eline yaa.Mandalinayı küçük doğruyorum veriyorum alsın tabaktan diye,bir değiyor önce,sonra bırakıyor.Geçen de makarnayı yaptım verdim,onu da almadı.Niyekiii
Miray 2-3 güne kadar gece en fazla 3 kere kalkardı,ama şimdi sayamıyorum bile kaç kere kalktığını,yarım saatte bile kalktığı oluyor???Neyi eksik ya da fazla yapıyorum acaba 2-3 gündür???Amöa çok zor böyle yaaa,ukusuz,bi de sabah erken kalkıyor:-((
elle yemek yenirmi anne .. çok ayıpp... senin kızda titiz bişey olacak galiba...Ya bizimki,herşeyi eline alıp bakmasına rağmen tabak içinde yiyecek birşey verdiğimde bir elliyor,sonra almıyor eline yaa.Mandalinayı küçük doğruyorum veriyorum alsın tabaktan diye,bir değiyor önce,sonra bırakıyor.Geçen de makarnayı yaptım verdim,onu da almadı.Niyekiii
Miray 2-3 güne kadar gece en fazla 3 kere kalkardı,ama şimdi sayamıyorum bile kaç kere kalktığını,yarım saatte bile kalktığı oluyor???Neyi eksik ya da fazla yapıyorum acaba 2-3 gündür???Amöa çok zor böyle yaaa,ukusuz,bi de sabah erken kalkıyor:-((
Günaydın arkadaşlar
Bugün sabah arabamız bozuldu. Kayra'yı babam gelip aldı.
İşe geldim bir bardak çayı üstüme döktüm
Aksiliklerle başladık bakalım güne
günaydın..................
dün geceden beri konuşulmmış ya esen sormuşsun kim hasta diye
annem benım açık kalp ameliyatı olmuştu onu kontrole getırdık.....
ordanda yeşilyurta teyzemler va oraya ugradık sat 8,30 ev gldik kociş tv acmış önünde sepa üzerind meyvsuyu ve biskivüüüü ıyor acmışım ddım e yani dedi sucuklu yumurta yaptım ydi cünkü biz yedık orda babamlarda bıraz oturdu kactıı
aşkım bnım ya hiç işi demz ymk yapmadım canın ne isterse onu yap de hpp kahvaltı koysam öün yrr aşkım enimmm
EGE UYUYOR ŞİMDİ sabahın köründe kalktı zaten 1de yattım
ortalıgı topladım süpürdüm toz aldım uyanıkken şimdi balkonu yıkamam lazımm
tozlar içeri girck yakıştı rüzgardan yıkayımda biraz arınsınnnnnnnnnn
sonra bi ara gelırım
1de kücük cadı gelcek off uyusamda ii olacaktı eskisi degıl iç bişi
şimdm diyo sabahın 6sında uyandı paşa oglum uyasana bizde uyuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?