ayy bende şu normal viledalara sinir oluyom kılı ordan alıyo şuraya bırakıyoo ara temizliklerde kullanıyodm ama eger şölee baştan aşaga toplu temizlik yaptıgımdaa havlu ile siliyodmmm ama miss gibi oluyoo
yavaş yavaş süte başlasan tuğba ben selene başladım 6 ayda şimdi sorunsuz içiyo şükür
yavaş yavaş süte başlasan tuğba ben selene başladım 6 ayda şimdi sorunsuz içiyo şükür
Bana da perşembe misafir gelecek,ne yapsam))
aynenn canm ilaç parası yerine dogalgaza gelsinaman bebişler hasta olmasınlarda vermeye razıyım ben ne kadar olursa
valla bende gecen gece banyo yaptım ertesi gün titredim gece yapmayın bu soğukta valla
benım kaynanayada çarşamba mısafır gelıcekmiş siparişleri verdı yapmam için bakalım yarın yapıcam
bende aynı nagıhan haftada 3 kez çamaşır makınası döner elektrık süpürgesi her gun açılır şarjlı elime yapıştı zaten bulaşık makınası 2 kez döner bılgısayar açık bazen nasıl becerıyosam yapıyorum geri benım kaynanaya göre bana az gelıyo o kadar temızlığe :)
ay bende vermek istiyorum ama zeynep 6 aylık falandı yarı su yarı süt yaptımçok kötü kabız yapmştı şimdi kullanmadım sadec sütü ısıtıp mı vercmm içine bebebisküvisi atıyon mu şekerr atıyon muyavaş yavaş süte başlasan tuğba ben selene başladım 6 ayda şimdi sorunsuz içiyo şükür
aynen canm belim kırılıyo ama yaptıgım temzlkl içime siniyoAynen ben de ondan sevmiyorum,öbür türlü eğil kalk eğil kalk,belimi doğrultamıyorum temizlikten sonra.Bununla daha sık silebilirim yerleri.
Edaa ben alında senin verdiğin linktekini görmüştüm,ama kampanya olunca eşim ondan almış,ama bu da ii.
Aslında bu moplar çok daha pahalıya başka markalarda var.Geçen okula gelmişlerid,75 miydi ne..
Kuru da silinebilir diyor,ama ben ıslak sildim.Temizlik maddesi kullanmayacaksın,beyaz sabunla yıkadım bezi.
Bu mikrofiber bezlerin özelliği bu,deterjan kullanmayacaksın,ben de başka markaların cam bezi koltuk bezi,vs var,oradan biliyorum.
Cambezlerini de tavsiye ederim.Hiç kurulamaya gerek kalmıyor.Evde masaları sehpaları TV yi ben hep onlarla siliyorum,hiç hav bırakmıyorlar.
valla benımkı becerıksız hamur işinde kendıde der zate o yuzden bana bırakır sen yap dıye amma bıkısır yapsın oda parmaklarını yersın onuda ben onun gıbı yapamıyo :))
valla ben 150 cc sut ısıtıp içine 1 kesme şeker atıyorum ılıyınca verıyorum selene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?