2009 Nisan Anneleri

yavaş yavaş süte başlasan tuğba ben selene başladım 6 ayda şimdi sorunsuz içiyo şükür

ben kaçar kayra nın mamasını yedirip uyutmaya çalışacağım anca 12.30 gibi uyur artık herkese iyi geceler bol muhabbetler kendinize iyi bakınnn

ayy bende şu normal viledalara sinir oluyom kılı ordan alıyo şuraya bırakıyoo ara temizliklerde kullanıyodm ama eger şölee baştan aşaga toplu temizlik yaptıgımdaa havlu ile siliyodmmm ama miss gibi oluyoo

Aynen ben de ondan sevmiyorum,öbür türlü eğil kalk eğil kalk,belimi doğrultamıyorum temizlikten sonra.Bununla daha sık silebilirim yerleri.

Edaa ben alında senin verdiğin linktekini görmüştüm,ama kampanya olunca eşim ondan almış,ama bu da ii.

Aslında bu moplar çok daha pahalıya başka markalarda var.Geçen okula gelmişlerid,75 miydi ne..

Kuru da silinebilir diyor,ama ben ıslak sildim.Temizlik maddesi kullanmayacaksın,beyaz sabunla yıkadım bezi.

Bu mikrofiber bezlerin özelliği bu,deterjan kullanmayacaksın,ben de başka markaların cam bezi koltuk bezi,vs var,oradan biliyorum.

Cambezlerini de tavsiye ederim.Hiç kurulamaya gerek kalmıyor.Evde masaları sehpaları TV yi ben hep onlarla siliyorum,hiç hav bırakmıyorlar.

ben pınar kullanıyorum canım tam yağlı bıde bulabılırsem gunluk sut ama istersen sen yarı su yarı sütle başla ben öyle başladım sonra tam süte çevirdim

aynenn canm ilaç parası yerine dogalgaza gelsin
anam şimdiki kaynanalara ne varr gelinler yapoıyo işleri birde benm kaynanam yemekte yapamaz hep benn yaparımm

yavaş yavaş süte başlasan tuğba ben selene başladım 6 ayda şimdi sorunsuz içiyo şükür
ay bende vermek istiyorum ama zeynep 6 aylık falandı yarı su yarı süt yaptımçok kötü kabız yapmştı şimdi kullanmadım sadec sütü ısıtıp mı vercmm içine bebebisküvisi atıyon mu şekerr atıyon mu

aynen canm belim kırılıyo ama yaptıgım temzlkl içime siniyo
ama ben evv mis gibi koksun isterimm nasıl olcak yaaa
bende kanepelri tahtaları silmek için anway yanlş yazmadysam bunu kullanıyom enaz 3 4 gün sildigin yerlerde toz olmuyoo kesinlikle 100 100 yanii

valla benımkı becerıksız hamur işinde kendıde der zate o yuzden bana bırakır sen yap dıye amma bıkısır yapsın oda parmaklarını yersın onuda ben onun gıbı yapamıyo :))
valla ben 150 cc sut ısıtıp içine 1 kesme şeker atıyorum ılıyınca verıyorum selene

neyse ben bugn erken veda etcm sizee görüşürz fazla konşmayın yarında evde yokum ki çok birikirr hadii çok öpttmm

hehhh saol canmm
bende birtek çörek yaptrrm ama annemin çöreklerinn tadını vermzzz ama bunada şükürrrr

Bliyorum Amway i,ben de kullanıyorum,Loc dimi?duvarları da siliyorlar onunla,ama ben hiç silemdim.
Amway in ürünlerinden en çok Loc( Yüzey temizleyici ),Metal Cleaner (Çelik tencereleri parlatmak için kullanıyorum) ve DishDrops ( Bulaşık deterjanı ) kullanıyorum ben.

Ben de çıkıyorum,iyi Geceler herkese.Biz de yarın annemle ev oturmasına gideceğiz.Aslında hiç canım istemiyr da,sırf annemin gönlü olsun diye gideceğim.
Offf,tatilin 1 günü geçti bile,ve ben hiç bir şey yapmadım:-((

seher ilk ben kutlayım dedimm yaşasın senn kuzuda sonnda 9 . aya adım attıı kaydirigubbakcemile5
ayrıca şirvann kuzusudaaa alkisalkisalkis

herkese ıyı geceler bende kaçar malum sabah mesaı erken
teşekkür ederız nagıhan teyzesi buyudu kuzum
esra sen bı onu götür canım acile sıvı alımını sağla bol bol su ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…