Ben face e yorum yazamıyorum ,error veriyor,neden se..
Bütün bebişler çok tatlı,Baran ın tahtı süpper olmuş.
Tuğba,Ecrin çok hoş güzel bir kız olcak büyüyünce ,saçları da ahenkle dans eder artık!!
ehehe canım benim seviyorum seniolumunekankayizsmileehehehehe ne güldüm ya üzmeyin seheri sultan çok fenasın yaa ama buranın tadı tuzu sensin dobra deli kız olumunekankayizsmile
ay çok kötüyüm ben yaa:roflol::roflol:valla ondan demedım elıf ben yaa(((((((((((
aaaaaa olmazzzzzzgerçi ben bu buluşmaya katilamayabilirim eşime dedim kaynım götürsün onunda perşembe işi varmış((
süper olur yaşa sehertuğba sen altıparmağa gelebılırsen ben senı alırım beraber gıderiz
aynen benimde öle sürekli fatoşu takipteyim hihihsağol elifcim inşallah dediğin gibi olur rabbim gençkız delikanlı olduğunu göstersin hepimize.
ben halen face de yeni eklenenleri görmüyorum farmvilleye puan toplamak kayıp hayvan almak için bazen farm tiryakilerinin profillerine giriyorum ordan görüyorum bazen yeni eklediklerini ecrinin resimlerini ekledim mesela o bile çıkmıyor anasayfamda.baranada bakim birazdan.
senin dediğini sinemde söyledi geçen yorum yapamıyormuş error veriomuş.
Ne güzel ne güzel,Tuğba yol probleminde yok oldu)
Seher sen buluşmalarda servis çek en iyisi,2 keredir beni de götürmüştün)
gelırkende gene oraya kadar bırakırız canım senı
evet yaa kimleri çağırmayı düşünüyosunuz kızlar birbirimizden kopya alırız hazırlıklar içinBiizim bebişlerin ilk doğumgünü ne zaman,heyecanlanıyorum ben aklıma geldikçe doğumgünü olayı!!!!!!
Gerçi öyle kalabalık birşey olmayacak bizimkisi,ama olsun,çok özel birgün hepimiz için.!!
ben zaten burda seher le meleği okudukça kendimden şüphe ediyorum.ya bu kadar hamarat olunmaz valla stres oluyorum sizin yüzünüzden.daha doğrusu çok utanıyorum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?