2009 Nisan Anneleri

sağol elifcim inşallah dediğin gibi olur rabbim gençkız delikanlı olduğunu göstersin hepimize.

ben halen face de yeni eklenenleri görmüyorum farmvilleye puan toplamak kayıp hayvan almak için bazen farm tiryakilerinin profillerine giriyorum ordan görüyorum bazen yeni eklediklerini ecrinin resimlerini ekledim mesela o bile çıkmıyor anasayfamda.baranada bakim birazdan.
senin dediğini sinemde söyledi geçen yorum yapamıyormuş error veriomuş.

anneme gelıcem sabahtan annem hamzabeyde yakın oraya ordan gıderız beraber sen şaypanın oraya gelebılırsen yeterlı olur bana

az önce gülfem ben mutfakta yemekle uğraşırken kendi kendine yürüteçten inivermiş şok oldum ya.

tamam cnm öyle benim için ii olur çünki o tarafları hiç bilmiyorum(dönmesi sorun değil

Ne güzel ne güzel,Tuğba yol probleminde yok oldu)

Seher sen buluşmalarda servis çek en iyisi,2 keredir beni de götürmüştün)

ehehehehe ne güldüm ya üzmeyin seheri sultan çok fenasın yaa ama buranın tadı tuzu sensin dobra deli kız olumunekankayizsmile
ehehe canım benim seviyorum seniolumunekankayizsmile

valla ondan demedım elıf ben yaa (((((((((((
ay çok kötüyüm ben yaa:roflol::roflol:

gerçi ben bu buluşmaya katilamayabilirim eşime dedim kaynım götürsün onunda perşembe işi varmış((
aaaaaa olmazzzzzz
tuğba sen altıparmağa gelebılırsen ben senı alırım beraber gıderiz
süper olur yaşa seher

aynen benimde öle sürekli fatoşu takipteyim hihih

Biizim bebişlerin ilk doğumgünü ne zaman,heyecanlanıyorum ben aklıma geldikçe doğumgünü olayı!!!!!!
Gerçi öyle kalabalık birşey olmayacak bizimkisi,ama olsun,çok özel birgün hepimiz için.!!

ben zaten burda seher le meleği okudukça kendimden şüphe ediyorum.ya bu kadar hamarat olunmaz valla stres oluyorum sizin yüzünüzden.daha doğrusu çok utanıyorum yaaaa

aman yolumun ustu olduktan sonra sorun değil cancazlarım hepinizi alırım

bugün öğlen sadece yarım saat uyumuştu,gezmede de hiç uyumadı veeee eve gelince,akşamın 7 sinde uyudu kaldı,geceyi hiç düşünmek bile istemiyorum:-(((

:evet ya şu doğum günü için bende çok heyecanlıyım şimdiden ne yapsam ne etsem diye düşünüyorum

Biizim bebişlerin ilk doğumgünü ne zaman,heyecanlanıyorum ben aklıma geldikçe doğumgünü olayı!!!!!!
Gerçi öyle kalabalık birşey olmayacak bizimkisi,ama olsun,çok özel birgün hepimiz için.!!
evet yaa kimleri çağırmayı düşünüyosunuz kızlar birbirimizden kopya alırız hazırlıklar için
ben zaten burda seher le meleği okudukça kendimden şüphe ediyorum.ya bu kadar hamarat olunmaz valla stres oluyorum sizin yüzünüzden.daha doğrusu çok utanıyorum yaaaa

aynen vallahasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bende doğumgününü kalabalık yapmıcam ama değişik şeyler istiyorum.mesela teyzesine davetiye tasarlattırıcam basıcam bizlerde hatıra kalsın yeter.evi süslicem pembiş pembiş harika bi pasta...eşim resimli yapalım dio ama ben kesemem kızımın resmini diyorum :) değişik kız bebişler için var öyle aldırırm.stüdyo resmi istiyorum hem tek hem ailece.

güler aynen bende diyorum ben neden böyleyim hamaratlık kanımda yok annem çoooooook titiz çok hamarat süper yemek yapar falan hamarat kadının tembel kızı olurmuş derler benim suçum yok

ya bende davetiye bastıralım diyorum eşim benle dalga geçiyor hiç duymadım sendekide abartı artık diyor

ya benim evim müsait değil inşallah kızımın doğumgünğne kadar taşınırsam ki inşallah gönlüme göre b,r ev alırsak kalabalık yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…