- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
ahhhh kizlar keske size buradan hormonsuz meyve gonderebilsem bizim orada daha ilac falan vermiyoruz meyvelere bi iki sebzeye hormon veriyolar o kisilerde sinirli yani bizim orada meyveler hala kurtlu hehehebende hangisi iyi anlayamadım selinin dedği gibi daha sonra mecbur marketten ve pazardan aldıklarımızı yiyecekler ne hale geldik ya çok üzülüyorum kızlar ergen erkekler ilerde kısırlık düşünüyorumda çocuklarımızın zamanında kısırlık çooooooook olur ben oğluma delikanlı olunca babası der tabi spermlerin dondursun onu bile düşünüyorum
yaa bende az evvel ayni seyi dusunuyordum ben buyuk ogluma 2yasi bitene kadar hic tv izletmedim ama reha abisinden dolayi izliyo ILERDE DIKKAT EKSIKLIGI YAPIYOMUS YEMEK YERKEN IZLETNENEK LAZIMMIS CANIMyusufu uyuttum bişey daha sorucam yusuf manyak reklam hastası bir iki kaşık anacak reklamla yiyor eskiden nefret ederdim şimdi kanal kanal reklam arıyorum ama şu son günlerde istemiyorum izlerken dünya duruyor uyuttum dondolinosuna koyarken reklamlar başladı yarım gözlerle bakıyor hepmi böyle bunlar çok zararlı olduğunu biliyorum ama yemeği ancak onla yiyor
yok tuğba düşünüyorum öyle espirisine konuştuk biraz büyüsün bir taneyle zor iki olunca düşünemiyorum....
yusuf sabah nevresim takımıma kustu uyurken makinaya atayım
evet bu da cagimizin bi gercegi cok iyi takip etmeli cocuklari tedavisi var burda bi arkadasimin kizi hormon tedavisi goruyo 9yasindaburda daha öncede yazmıştım bir derdim var da bi anne yazmış 8 yaşında kıznın genital böle tüylenmesi olduğunu ve birçoğuda bizim kızda da var demiş korkunç ya resgl olanlar o yaşlarda off hep bu gıdalar yüzünden.
ben senin kadar degilim ama benimde hic yardim adenimyok adam haftanin 6gunu calisiyo aksamda is yaptirmaz iki cocukla gelenim gienimde cok bazen cildirasim geliyo habersiz misafirler yuzundenohhhh yatak odasını hallettim sabahtan beri tabağa portakal koydum yiyim diye şimdi yicem sonra mutfağa..........ya bende şöyle bir durum var herşeyim düzgün olsun herşeye yetişeyim ama şimdi olmuyor ve ben bunalıma giriyorum hiç rahat bir kaın değilim boşver sonra yaparım diyemiyorum ve bu durum beni depresyona sokuyor çocuk olmadan asla gündüz evde keyif yapmamışımdır ütü yemek temizlik eşim eve gelince kıçım yere otururdu eşimde çooook geniş bir adam yangın çıksa sigarasını yakar öyle yani kızıyor boşveeer diyo ama olmuyor beynim sürekli iş yapıyor .............
mesela bir odam kirlense valla rüyalarıma giriyor ve şimdi artk yusuf uyanıkken yetişemiyorum yatılı bir kadın mı alsam ama güvenemem ki
zor isin canim esim onune tstan yumusak ne koysan yer degisik seyleri tatmayida cok sever uydur yap der azicik ete duskundur o kadar ALLAH SANA YARDIM ETSINbazen yemek konusuna tıkanıyorum ne yapayim diye eşime sorduğumda fix köfte patates,kuru fasulye ay diyorum ne çok yemek bilgin var hele kışın daha zor ıspanak yemez pırasa lahana yani kış sebzelerini sevmiyo bende sebzelere bayılırım et sevmem ona et kendime sebze yapıyorum ha birde yusufa özene bezene yaptığı ama yemeyip dökülen çorbalar var
SEN BIDE BENIMKILERI GOR 15GUNDE 1GUN CIKARABILIRSEK ANCA EYLULDEN BERI ICERDE YAVRULARIMbizimki gezmek delisi daha öncede sölemiştim ya..
havada çok soğuk evde çıldırıyor.
oda oda geziyoruz ama ben akşamları yorgum olunca zor oluyor.
gezdireyim diye ne numaralar yapıyor bir görseniz.
geliyor öpüyor.
kucağıma tırmnıyor.
bildiği numaraları sergiliyor.
kime çektiyse gezme meraklısı
AYNEN CANIM KATILIYORUM SANA AMA BENIM GIBI OLUNCA ZOR 2COCUK BI DOLU MISAFIRvalla eskiden bende çok yıpratıyordum kendimi ama artık saldım çayıra mevlam kayıra yemekmi yok eşimi arıyorum dışardan al diyorum ev pismi ve o gün yorgunmuyum kılımı kapırdatmıyorum kendini yıprattığınla kalırsın cnm
kusura bakma bacım hosgeldınhep mrb diyorum ama kimse görmüyor,ben yine de mrb diyim yeniden.
kusura bakma bacım hosgeldın
ben kendı adıma fark edemedım yavvvvvvvvvvv
bıde cogu zaman marhabaya pek cevap alamazsın takma ole
Kızlar Şİmdİ emlakÇı aradı yİne hÜsran ya offffff bu ev satılmıycak galİba olmuyo oolmuyo nasıl soĞundum anlatamam bÜtÜn neŞem kaÇtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?