2009 Nisan Anneleri

bizimki gezmek delisi daha öncede sölemiştim ya..
havada çok soğuk evde çıldırıyor.
oda oda geziyoruz ama ben akşamları yorgum olunca zor oluyor.
gezdireyim diye ne numaralar yapıyor bir görseniz.
geliyor öpüyor.
kucağıma tırmnıyor.
bildiği numaraları sergiliyor.
kime çektiyse gezme meraklısı

köpeklerden çok korkuyor bizimki..
havlamalarını duysa bile tırsıyor.

ben geldım okudum kaçtım akşama gelırım mısafırle rgıttı ama selen kaynanamda bende gerı gıdıyom

valla eskiden bende çok yıpratıyordum kendimi ama artık saldım çayıra mevlam kayıra yemekmi yok eşimi arıyorum dışardan al diyorum ev pismi ve o gün yorgunmuyum kılımı kapırdatmıyorum kendini yıprattığınla kalırsın cnm

ahhhh kizlar keske size buradan hormonsuz meyve gonderebilsem bizim orada daha ilac falan vermiyoruz meyvelere bi iki sebzeye hormon veriyolar o kisilerde sinirli yani bizim orada meyveler hala kurtlu hehehe
yaa bende az evvel ayni seyi dusunuyordum ben buyuk ogluma 2yasi bitene kadar hic tv izletmedim ama reha abisinden dolayi izliyo ILERDE DIKKAT EKSIKLIGI YAPIYOMUS YEMEK YERKEN IZLETNENEK LAZIMMIS CANIM
reklam sasirtici Bi sekilde bebeklerin yuzde 90ina uyarici etki yapiyor rehada sanki transa geciyor
diyorum acaba bizim fark edemedigimiz bi frekans falan mi var reklamlarda
evet bu da cagimizin bi gercegi cok iyi takip etmeli cocuklari tedavisi var burda bi arkadasimin kizi hormon tedavisi goruyo 9yasinda
ben senin kadar degilim ama benimde hic yardim adenimyok adam haftanin 6gunu calisiyo aksamda is yaptirmaz iki cocukla gelenim gienimde cok bazen cildirasim geliyo habersiz misafirler yuzunden
zor isin canim esim onune tstan yumusak ne koysan yer degisik seyleri tatmayida cok sever uydur yap der azicik ete duskundur o kadar ALLAH SANA YARDIM ETSIN

SEN BIDE BENIMKILERI GOR 15GUNDE 1GUN CIKARABILIRSEK ANCA EYLULDEN BERI ICERDE YAVRULARIM
AYNEN CANIM KATILIYORUM SANA AMA BENIM GIBI OLUNCA ZOR 2COCUK BI DOLU MISAFIR

Kızlar Şımdı emlakÇı aradı yıne hÜsran ya offffff bu ev satılmıycak galıba olmuyo oolmuyo nasıl soĞundum anlatamam bÜtÜn neŞem kaÇtı

neyse çok canım sıkkın ben kaçıyorum kızlar eşim bana sormadan bir arkadaşına söz vermiş oraya gidicez hiçte cnm istemıo ama(gece girince bakarım artık seher bana tel numaranı yazmayı unutma optum bye

kusura bakma bacım hosgeldın
ben kendı adıma fark edemedım yavvvvvvvvvvv
bıde cogu zaman marhabaya pek cevap alamazsın takma ole

Tamam:1hug:.Beni bu topiğe ssengun (seher)çağırmıştı.Daha önce gizemin topiğindeydik biz.taa hamiş kalmadan önce,ordan görüşüp yazışıp hamile kalmıştık.eee doğumdan sonra uzuuuuuuuunn bi ara vermek zorunda kaldım ben.Şimdi tekrar döndüm sahalara

baranın kardaki resimleri çokkk güzellll.

bende istiyorum ama daha tutumadı kar burda.doğru dürüst yağmadı ki.

geçmişi okudum ama aklımda kalmıyo pek bişey.ben nezamandır çoklu alıntı yapamıyyorum.yazıyorum yazıyorum bi bakıyorum ki silinmiş hepsi.niye oluyoki acaba??

tuğba ecrinin geçmiş egzaması.gözünaydın.tekrarlamaz inşallah.

kereme sebamed de yapmıştı kuruluk.ben nemlendirici krem kullanıyorum sadece.

Merhaba!!
Akşamüstü tam Miray ı uyuttum biraz iş yapayım diye düşünürken,anında elektrik kesildi,ve neredeyse 1 saat gelmedi,gelince de buraya damladım)

Fatoş bence de araya dal sen de))

Nisan,senin bebeğin biraz küçük kalmış galiba??Yok mu yeni fotoğrafı,şööle endamını göreydik))

doğum günü davetiyesi ben düşünmüyodum.ama elifin gösterdiği çok hoşuma gitti.belki yaptırırım.

evim müsait değil işyerimiz uygun doğumgünü için.

ama eşimin başka bi düşüncesi varmış.banada sölemiyo.sürpriz yapacakmış.

benim tüm ailem istanbulda eşimin hatayda.burda pek kimse yok.kendi arkadaslarımızı çağırırız artık.yani çok kalabalık olmaz herhalde.

Zeyno eşin sana sürpriz yapıp kendi ailesini getirecek herhalde Hatay dan))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…