şuan çok sinirlendim bizim apt görevlisine gerizekalı sanki ben bebğim var zili çalma dedim evde ekmek yok ben bekliyorum gelir diye kapıyı tıklamış yokum sanmış kaç kere söyledim zile bas diye ayda 100 ytl aidat ödüyoz adam kapı tıklatıyor kaç kere dedim bebğim var ihtiyacım oluyor kapı tıklama zili çal diye
şuan çok sinirlendim bizim apt görevlisine gerizekalı sanki ben bebğim var zili çalma dedim evde ekmek yok ben bekliyorum gelir diye kapıyı tıklamış yokum sanmış kaç kere söyledim zile bas diye ayda 100 ytl aidat ödüyoz adam kapı tıklatıyor kaç kere dedim bebğim var ihtiyacım oluyor kapı tıklama zili çal diye
dimiiiii zor anladim bende ama yok zili cal damis duyamiyorum adam calmamis bilmiyorumkismilekız ne diyosun sen ben anlamadım bi demişin kapı tıklat bi demişin tıklatma zili çal hhhhehehekafamçokkarıştı
sultanım editörüm ben konuyu kapattım ama üstüme vazife olmayarakkkbilmiyorumkismile
kizlar evim berbat durumda ama cam acamiyorum soguktan disariya da bisey asamiyorum malum lojman ufacik astigim da kurumuyo bi zamna delircem
halilarimida biraktim artik kirden gorunmez olsunlarda yikanmaya vercem cagirilcakta bi yigin misafirim varrrrrrr offfffff ben nidem bazen temizlikci mi cagirsam diyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?