2009 Nisan Anneleri

şuan çok sinirlendim bizim apt görevlisine gerizekalı sanki ben bebğim var zili çalma dedim evde ekmek yok ben bekliyorum gelir diye kapıyı tıklamış yokum sanmış kaç kere söyledim zile bas diye ayda 100 ytl aidat ödüyoz adam kapı tıklatıyor kaç kere dedim bebğim var ihtiyacım oluyor kapı tıklama zili çal diye

:)tam ters durumdayız.bende zil çalınca uyandığı için bizim göreviliye zil çalma diyorum basıyo inadına sanki
kapıya kağıt astım artık zile basmayın diye

kız ne diyosun sen ben anlamadım bi demişin kapı tıklat bi demişin tıklatma zili çal hhhhehehekafamçokkarıştı

kizlar evim berbat durumda ama cam acamiyorum soguktan disariya da bisey asamiyorum malum lojman ufacik astigim da kurumuyo bi zamna delircem
halilarimida biraktim artik kirden gorunmez olsunlarda yikanmaya vercem cagirilcakta bi yigin misafirim varrrrrrr offfffff ben nidem bazen temizlikci mi cagirsam diyom

Ben de sinir oluyorum, iski si ,igdaş ı, kargo su, sucusu, anketörü, yanlış geleni herkes bizim zile basıyor kardeşim! sanki üstünde kapı numaramız değil de apartman görevlisi yazıyor! Hayret Bir şey! Herhalde belliyorlar bir zili, bu evde oluyor diye, her gelişlerinde ona basıyorlar. Bıktım artık, elektrik vereceğim en sonunda zile! kötükedihüso

bizim apt görevlisi yaşlıııı bi teyze merdivenleri silio nasıl iççim gidio ya çöp almıyo biz götürüoz taa sitenin çöplüklerine

ben bizim apartman görevlisini görmüyorum bileee...
hafta içi anemdeyim..
zaten 3 ay olmadı taşınalı...

bu arada ben prima nın ilk adım bezlerine başladım.az önce ilk bezi taktım.kullanan varmı aranızda hazır kalabaıkken sorayım

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Esennn, burcu_arda, denizela, EDAAAA, eysan, huzur84, namem+, nisanyagmur, roseberry, sev_rey, TugbaEcrin, tugbiş123, yaSelin

maşallah..kalabalıkmışız gerçekten..

yok ben primanın 4+olanını kullanıyorum daha
bu arada kızlar bizim bölümüzle ilgili neler yapabilirz değişik fikirleri olan varsa bana söylesin

canım ben kurutma mak. aldm çok da memnunum bazı kıyafetleri küçülütyor ama genel de memnunum. yoksa yaseminin kıyafetleri devamlı yıkanıyor asacak yer kalmıyordu. balkonda da kurumuyor

kızlar ben hipp in meyvelerini kullanıorum valla hangisi iyi karar veremedim yok organik tarım yok hormonlu zirai ilaç kalıntılı kavanozlara çok karşıydım ama şimdi o kadar katı değilim mesela elma yıkıyorsun üzerinde mumsu bir tabaka yağlı gibi kabuğunu derin soyuyorum ama acaba içine geçiyor mu?

evet kurutucular kampanyalıymış geçtiğimiz ay arçelikte....500 liraya aldı arkadaşım ama acayip memnun günde 2 kere bana al diyor....ama malesef yer sıkıntım var

ben en başından beri kavnoz veriyorum esra.burda pazardan aldıklarımızın şekli kokusu hiçbişeyi hoşuma gitmiyor.hipp kullanıyorum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…