2009 Nisan Anneleri

canım ben kurutma mak. aldm çok da memnunum bazı kıyafetleri küçülütyor ama genel de memnunum. yoksa yaseminin kıyafetleri devamlı yıkanıyor asacak yer kalmıyordu. balkonda da kurumuyor
sagol arkadasim ama alabilecegimi sanmiyorum zaten dert bir olsa sadec yikamak degilki reha durmadiginda temizlikte yapamiyorum cagiramamdigim bir surude insan var esim hastalanasaydi aksam bakardi bende yapardim ama oda hasta mi temizlikcimi amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :bbo:

iksir diye bi amrka çıktı.suyun içine katıyosun sıvıdan.sonrada sebze ve meyvelerini bi süre bekletiyosun.işe yarıyor bence alıyorum ben.. dene istersne

bende bir ara şu gdo çıktığından beri hipp kavanozlarını veriyordum son 1 aydır muz ve portakal verdim pazardan aldım

bende güveniyorum hipp e ama ne kadar olursa olsun tazeliğini korumaz gibi geliyor

evet kurutucular kampanyalıymış geçtiğimiz ay arçelikte....500 liraya aldı arkadaşım ama acayip memnun günde 2 kere bana al diyor....ama malesef yer sıkıntım var

benimde öyle koycak yer yok ihtiyaç olarak görmüyorum ben kurutma makinesini

bakicimi temizlikcimi bana ikiside kar etmez aslinda cozum vermez

ben ilk bursada ananelerin bahçesinde ne meyvesi varsa veya adanadan kayınpeder portakal falan ne getirmişse onlardan veriyorum olmadı pazardan aldıklarımdan. ben de kavanoz mecbur kalmadıkça vermiyorum. hangisi doğru bilemicem. ama bir süre sonra elbette pazarda satılan meyve ve sebzeleri tüketmeye başlayacaklar

bizim ev 2+1 bi de kayınvalide kalıyor şimdi. balkon var ama kışın orda da kurumuyor elbiseler
yazın balkon çok güneş alıyor çok güzel kuruyor çamaşırlarım ama kış için başka çözüm bulamadık mecbur kaldım yani kurutma makinesi almaya

az önce kadın doğumcumla görüştüm çok sevindi bende duygulandım burdaydı çamlıcaya gitmiş inşallah birgün görüşürüz dedi benim için çok önemli hayatımın en güzel anını o gerçekleştirdi ve çok iyi bir insandı benden de 1 yaş küçüktü dedim ikinciyi yapıcaktık yusufu merak ediyormuş

sen düşünüyomusun canım 2.yi hemen

bende hangisi iyi anlayamadım selinin dedği gibi daha sonra mecbur marketten ve pazardan aldıklarımızı yiyecekler ne hale geldik ya çok üzülüyorum kızlar ergen erkekler ilerde kısırlık düşünüyorumda çocuklarımızın zamanında kısırlık çooooooook olur ben oğluma delikanlı olunca babası der tabi spermlerin dondursun onu bile düşünüyorum

yusufu uyuttum bişey daha sorucam yusuf manyak reklam hastası bir iki kaşık anacak reklamla yiyor eskiden nefret ederdim şimdi kanal kanal reklam arıyorum ama şu son günlerde istemiyorum izlerken dünya duruyor uyuttum dondolinosuna koyarken reklamlar başladı yarım gözlerle bakıyor hepmi böyle bunlar çok zararlı olduğunu biliyorum ama yemeği ancak onla yiyor

yok tuğba düşünüyorum öyle espirisine konuştuk biraz büyüsün bir taneyle zor iki olunca düşünemiyorum....

yusuf sabah nevresim takımıma kustu uyurken makinaya atayım

burda daha öncede yazmıştım bir derdim var da bi anne yazmış 8 yaşında kıznın genital böle tüylenmesi olduğunu ve birçoğuda bizim kızda da var demiş korkunç ya resgl olanlar o yaşlarda off hep bu gıdalar yüzünden.

ecem uyudu şükürler olsun bende pilavımı ve salatamı yapayım ecem uyanınca hiç bir iş yapamıyorumda

ohhhh yatak odasını hallettim sabahtan beri tabağa portakal koydum yiyim diye şimdi yicem sonra mutfağa..........ya bende şöyle bir durum var herşeyim düzgün olsun herşeye yetişeyim ama şimdi olmuyor ve ben bunalıma giriyorum hiç rahat bir kaın değilim boşver sonra yaparım diyemiyorum ve bu durum beni depresyona sokuyor çocuk olmadan asla gündüz evde keyif yapmamışımdır ütü yemek temizlik eşim eve gelince kıçım yere otururdu eşimde çooook geniş bir adam yangın çıksa sigarasını yakar öyle yani kızıyor boşveeer diyo ama olmuyor beynim sürekli iş yapıyor .............

mesela bir odam kirlense valla rüyalarıma giriyor ve şimdi artk yusuf uyanıkken yetişemiyorum yatılı bir kadın mı alsam ama güvenemem ki

bazen yemek konusuna tıkanıyorum ne yapayim diye eşime sorduğumda fix köfte patates,kuru fasulye ay diyorum ne çok yemek bilgin var hele kışın daha zor ıspanak yemez pırasa lahana yani kış sebzelerini sevmiyo bende sebzelere bayılırım et sevmem ona et kendime sebze yapıyorum ha birde yusufa özene bezene yaptığı ama yemeyip dökülen çorbalar var

endonezyadan yatılı kadın getircek arkadaş..
bi araştır bakalım sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…