sagol arkadasim ama alabilecegimi sanmiyorum zaten dert bir olsa sadec yikamak degilki reha durmadiginda temizlikte yapamiyorum cagiramamdigim bir surude insan var esim hastalanasaydi aksam bakardi bende yapardim ama oda hasta mi temizlikcimi amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :bbo:canım ben kurutma mak. aldm çok da memnunum bazı kıyafetleri küçülütyor ama genel de memnunum. yoksa yaseminin kıyafetleri devamlı yıkanıyor asacak yer kalmıyordu. balkonda da kurumuyor
bende bir ara şu gdo çıktığından beri hipp kavanozlarını veriyordum son 1 aydır muz ve portakal verdim pazardan aldımkızlar ben hipp in meyvelerini kullanıorum valla hangisi iyi karar veremedim yok organik tarım yok hormonlu zirai ilaç kalıntılı kavanozlara çok karşıydım ama şimdi o kadar katı değilim mesela elma yıkıyorsun üzerinde mumsu bir tabaka yağlı gibi kabuğunu derin soyuyorum ama acaba içine geçiyor mu?
evet kurutucular kampanyalıymış geçtiğimiz ay arçelikte....500 liraya aldı arkadaşım ama acayip memnun günde 2 kere bana al diyor....ama malesef yer sıkıntım var
az önce kadın doğumcumla görüştüm çok sevindi bende duygulandım burdaydı çamlıcaya gitmiş inşallah birgün görüşürüz dedi benim için çok önemli hayatımın en güzel anını o gerçekleştirdi ve çok iyi bir insandı benden de 1 yaş küçüktü dedim ikinciyi yapıcaktık yusufu merak ediyormuş
ya ben şu hormonlu meyve sebze yüzünden erken ergenliğe girme olayından korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?