2009 Nisan Anneleri

bizimki çocuklarla biraraya gelmeye bayılıyor.
keşke bir oyun grubu olsada burda biraraya gelsek ama yok.

☞ Laessig Combi Cooler Biberon Ve Mama Buzluğu/Termal Çanta, Pembe : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kıyafetleri, Bebek Ürünleri, Bebek Giyimi, Chicco, Oyuncak
☞ P.Avent Termal (Biberon & Bardak) Koruyucu Çanta : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kıyafetleri, Bebek Ürünleri, Bebek Giyimi, Chicco, Oyuncak

kızlar sizce hangisi?

bir de avent 4 saat diğeri 3 6 saat sıcak tutar diyor.ben 12 gibi yatıyorum kaynatırım suyu ecrin tam 7de uyanıyor mama için o zamana kadar içeceği gibi olur herhade ne dersiniz alsam mı

denizcim bende alışverişe falan giderken kavanoz alıyorum ama dedesine gideceksek öğleden sonra gidiyoruz geceye kadar bırakmıyolar benim çok ihtiyacım var böyle bişeye avent iyi diyosanz onu alıcam ama diğeride pek kokoş tam bize göre =)

hepiniiz kocaman öpüyorummm. şimdilik dışarda işlerim var gidiyorum.. bakalım akşama dönebilecek miyim!. opuyorumnanaktan

ben mesela hiç kokoş süslü biri değilim. ama kızımı bir görseniz elbiseleri ceketleri odası bile çok süslü. o süslü olsun istiyorum nasıl bir psikoloji ise

bu ikisinden başka marka bulamadım heryerde ikisi çıkyıo.kokşda çok hoşuma gitti ama kararsız kaldım.tipik terazi burcu işte yine hangisini seçsem bilemedim hihih

:) negüzel yaa.. minicik birine bişiler almak...bizim bebeğimiz olmadan önce
sürekli arkadaşların çocuklarına beğendiğim şeyleri alıyordumm.
bişi beyeniyordum..
bunu kime alsam diye düsünüyordum.. birine alıyordumm.
şimdi kızıma alıyorum..
çok güzell.
Allah herkese nasip etsin.
evlat sahibi olmayı..

çok teşekkürler hepinize canlarım..
gülşencim sana da çok geçmiş olsunn..
elif yok ortalarda koşuşturuyodur şimdii..

slm teyzeleriiii..

kağan çok hastaaaa..babamız gelince doktora gidecez..

ishali çok fena..kusuyor..ve pişik olmuş..bunların hepsi 1 gün içinde oldu..bi görseniz halini oturup ağlarsınızz..babasıyla içimiz gidiyor..

hiçbişey yemiyor..mama bilee..başını biyere koyup hemen uyuyoo..kahvaltıda ortamıza aldık..bi babasının dizine koyuyoo bi benim kuzumm..

dayanılacak bişey değilmiş bebeğinin canının içinin hasta olması..ALLAHım hep hasta olan yavrulara şifa versin.küçücük bi hastalıkduygusal olarak beni çok yıprattı..o anne babalar nasıl dayanır acaba..sabırlar diliyorumm..çok zorrrrr..

kuzum şimdi uyuyoo teyzelerii..belki bizi merak etmişsinizdir..hemen yanımda..çünkü durduk yere kusmaya başlıyo ve boğulacak gibi oluyor..

dua edin olurmu..büyük ihtimalle hastaneye alacaklar..serum takılır..durum onu gösteriyor..

BÖlÜmÜmÜ deĞıŞtırdıler (((

masa -bılgısayar - servıs ayarlamaya ÇalıŞıyorlar...

Servıste en son ben ınecekmıŞım...
ıŞten ÇıkıŞ saat 6 ---- 8 gıbı evdeyım....

ıŞe baŞlamadan bıraksam mı acama...

ayyy canım benım .. Kıyamammm ..
çok geçmiş olsun...

çok üzüldüm ayşe inşallah dediğin gibi seruma falan gerek kalmaz Rabbim acil şifalar versin kıyılırmı onlara ya canım benim hemencik iyileşsin kağanımız

e süt iznin olmayacak mı
arabayla git ozaman daha iyi

Çok geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum. Kış aylarına girdik. Baslar rotavirüs ishalleri. İnşallah basit bir ishaldir. Rotavirüs aşısı yaptırmıs mıydın bebegine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…