- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
slm teyzeleriiii..
Kağan çok hastaaaa..babamız gelince doktora gidecez..
Ishali çok fena..kusuyor..ve pişik olmuş..bunların hepsi 1 gün içinde oldu..bi görseniz halini oturup ağlarsınızz..babasıyla içimiz gidiyor..
Hiçbişey yemiyor..mama bilee..başını biyere koyup hemen uyuyoo..kahvaltıda ortamıza aldık..bi babasının dizine koyuyoo bi benim kuzumm..
Dayanılacak bişey değilmiş bebeğinin canının içinin hasta olması..allahım hep hasta olan yavrulara şifa versin.küçücük bi hastalıkduygusal olarak beni çok yıprattı..o anne babalar nasıl dayanır acaba..sabırlar diliyorumm..çok zorrrrr..
Kuzum şimdi uyuyoo teyzelerii..belki bizi merak etmişsinizdir..hemen yanımda..çünkü durduk yere kusmaya başlıyo ve boğulacak gibi oluyor..
Dua edin olurmu..büyük ihtimalle hastaneye alacaklar..serum takılır..durum onu gösteriyor..
BÖlÜmÜmÜ deĞİŞtİrdİler(((
masa -bİlgİsayar - servİs ayarlamaya ÇalıŞıyorlar...
Servİste en son ben İnecekmİŞİm...
İŞten ÇıkıŞ saat 6 ---- 8 gİbİ evdeyİm....
İŞe baŞlamadan bıraksam mı acama...
slm teyzeleriiii..
kağan çok hastaaaa..babamız gelince doktora gidecez..
ishali çok fena..kusuyor..ve pişik olmuş..bunların hepsi 1 gün içinde oldu..bi görseniz halini oturup ağlarsınızz..babasıyla içimiz gidiyor..
hiçbişey yemiyor..mama bilee..başını biyere koyup hemen uyuyoo..kahvaltıda ortamıza aldık..bi babasının dizine koyuyoo bi benim kuzumm..
dayanılacak bişey değilmiş bebeğinin canının içinin hasta olması..ALLAHım hep hasta olan yavrulara şifa versin.küçücük bi hastalıkduygusal olarak beni çok yıprattı..o anne babalar nasıl dayanır acaba..sabırlar diliyorumm..çok zorrrrr..
kuzum şimdi uyuyoo teyzelerii..belki bizi merak etmişsinizdir..hemen yanımda..çünkü durduk yere kusmaya başlıyo ve boğulacak gibi oluyor..
dua edin olurmu..büyük ihtimalle hastaneye alacaklar..serum takılır..durum onu gösteriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?