BÖlÜmÜmÜ deĞİŞtİrdİler(((
masa -bİlgİsayar - servİs ayarlamaya ÇalıŞıyorlar...
Servİste en son ben İnecekmİŞİm...
İŞten ÇıkıŞ saat 6 ---- 8 gİbİ evdeyİm....
İŞe baŞlamadan bıraksam mı acama...
ağlattın benı ya rabbım korusun bebeklerımızı,hemen ıyıleşsın ınşallah dualarım sızınle,slm teyzeleriiii..
kağan çok hastaaaa..babamız gelince doktora gidecez..
ishali çok fena..kusuyor..ve pişik olmuş..bunların hepsi 1 gün içinde oldu..bi görseniz halini oturup ağlarsınızz..babasıyla içimiz gidiyor..
hiçbişey yemiyor..mama bilee..başını biyere koyup hemen uyuyoo..kahvaltıda ortamıza aldık..bi babasının dizine koyuyoo bi benim kuzumm..
dayanılacak bişey değilmiş bebeğinin canının içinin hasta olması..ALLAHım hep hasta olan yavrulara şifa versin.küçücük bi hastalıkduygusal olarak beni çok yıprattı..o anne babalar nasıl dayanır acaba..sabırlar diliyorumm..çok zorrrrr..
kuzum şimdi uyuyoo teyzelerii..belki bizi merak etmişsinizdir..hemen yanımda..çünkü durduk yere kusmaya başlıyo ve boğulacak gibi oluyor..
dua edin olurmu..büyük ihtimalle hastaneye alacaklar..serum takılır..durum onu gösteriyor..
şırvancım arkadaşım,sana kolay gelsın,bence hemen pes etme ılk günde böyle hıssetmen çok normal baranı özledın,uzun zamandır çalışmıyorsun,yınede bır dök düşün derımBÖlÜmÜmÜ deĞİŞtİrdİler(((
ayşecim çok ama çok geçmiş olsun dualarımız seninle((
şirvan bence çok zor bu şartlarda çalışmak tabi sen daha ii bilirsin ama ben senin yerinde olsam başlamam...
adaşım bencede avent en güzeli kırmızı rengide gayet hoş:)))
evet kızlar sabırsızlıkla beklıyorum kızlarla buluşma zamanını bol bol resim çekicem bu sefer hepinizi öpuyorum...
öslemmmmmmmmmm mersindemisin sen kuzum...?
boşicek eşin seni bu gidişle:))şaka tabi
siz yoluna koydunuzmu işleri özlemcim..
geçmiş olsun canım.slm teyzeleriiii..
ishali çok fena..kusuyor..ve pişik olmuş..bunların hepsi 1 gün içinde oldu..bi görseniz halini oturup ağlarsınızz..babasıyla içimiz gidiyor..
hiçbişey yemiyor..mama bilee..başını biyere koyup hemen uyuyoo..kahvaltıda ortamıza aldık..bi babasının dizine koyuyoo bi benim kuzumm..
dayanılacak bişey değilmiş bebeğinin canının içinin hasta olması..ALLAHım hep hasta olan yavrulara şifa versin.küçücük bi hastalıkduygusal olarak beni çok yıprattı..o anne babalar nasıl dayanır acaba..sabırlar diliyorumm..çok zorrrrr..
kuzum şimdi uyuyoo teyzelerii..belki bizi merak etmişsinizdir..hemen yanımda..çünkü durduk yere kusmaya başlıyo ve boğulacak gibi oluyor..
dua edin olurmu..büyük ihtimalle hastaneye alacaklar..serum takılır..durum onu gösteriyor..
canım kahvemi aldım.evde sıcacık...teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için....
bugün bursa buluşması süper geçecektir...resimleri sabırsızlıkla bekliyorum....atın bebeleri yere , elinizde çaylar evde sıcaksa Allah keyfe bak....keşke hep birlikte olabilsek...
endonezyadan yatılı kadın getircek arkadaş..
bi araştır bakalım sende.
egeye çorba yapayım dedim ,ocağın küçük kısmına koydum tencereyi altını kıstım odaya geldim.
yarım saat sonra gittim ki ocak sönmüş mutfak kokuyor(((((
balkon kapısı açtım hemen..
benim kızımda soğuk yemekleri çok seviyor. yoğurdu buzdolabından çıkarır çıkarmaz ver bayılır. özellikle dişleri çıkarken öle veriyordum napayım başka türlü yemiyordu
bu ikisinden başka marka bulamadım heryerde ikisi çıkyıo.kokşda çok hoşuma gitti ama kararsız kaldım.tipik terazi burcu işte yine hangisini seçsem bilemedim hihih
BÖlÜmÜmÜ deĞıŞtırdıler(((
masa -bılgısayar - servıs ayarlamaya ÇalıŞıyorlar...
Servıste en son ben ınecekmıŞım...
ıŞten ÇıkıŞ saat 6 ---- 8 gıbı evdeyım....
ıŞe baŞlamadan bıraksam mı acama...
ayyy canım benım .. Kıyamammm ..
çok geçmiş olsun...
çok üzüldüm ayşeinşallah dediğin gibi seruma falan gerek kalmaz Rabbim acil şifalar versin kıyılırmı onlara ya canım benim hemencik iyileşsin kağanımız
ayşecim ço kgeçmiş olsun hemencicik iyileşir inş. en kısa sürede
Çok geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum. Kış aylarına girdik. Baslar rotavirüs ishalleri. ınşallah basit bir ishaldir. Rotavirüs aşısı yaptırmıs mıydın bebegine?
çok geçmiş olsun.eminim hemen atlatıcak annesi çok dirayetli bizim bebeklerimiz.sen moralini iyi tutmaya çalış hiseediyorlar üzüntülerimizi kaygıalrımızı.
tekrar tekrar geçmiş olsun kağana
ayşecim çok ama çok geçmiş olsun dualarımız seninle((
şirvan bence çok zor bu şartlarda çalışmak tabi sen daha ii bilirsin ama ben senin yerinde olsam başlamam...
adaşım bencede avent en güzeli kırmızı rengide gayet hoş:)))
evet kızlar sabırsızlıkla beklıyorum kızlarla buluşma zamanını bol bol resim çekicem bu sefer hepinizi öpuyorum...
ağlattın benı ya rabbım korusun bebeklerımızı,hemen ıyıleşsın ınşallah dualarım sızınle,
şırvancım arkadaşım,sana kolay gelsın,bence hemen pes etme ılk günde böyle hıssetmen çok normal baranı özledın,uzun zamandır çalışmıyorsun,yınede bır dök düşün derım
ıstanbul ekıbınıde kıskandım sızıde valla,ohhhhh sefanız olsun,öpüyorum herkesı,yaşasın nısan annelerı :lepi:
ayşecim kağana çok geçmiş olsun.
inşallah hastaneye yatmanıza gerek kalmaz.
iyi düşünelim iyi olsun.secret..
herkese merhabalar,
Amasya ya kar yağdı bugün ,
Ayşe geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yoktur
Kayra nın da iştahı yok yemek istemiyor
Bursalılar ohh bizim yerimizede yiyin için eğlenin,
Esen kurulumu gönderebilecekmisin inşallah yapabilirim
Aysun iyi fark etmişsin canım,
Şirvan ihtiyacınız yoksa bence çalışma en azından ara ver işini bilmiyorum ama özel sektörde bir alternatif sürekli olabiliyor seneye de iyi iş bulabilirsin belki , ben olsam 17-18 yaşında birine bırakmam
kayra ağlıyor uyutmam lazım sonra görüşürüz
slm teyzeleriiii..
BÖlÜmÜmÜ deĞİŞtİrdİler(((
herkese merhabalar,
Amasya ya kar yağdı bugün ,
Ayşe geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yoktur
Kayra nın da iştahı yok yemek istemiyor
Bursalılar ohh bizim yerimizede yiyin için eğlenin,
Esen kurulumu gönderebilecekmisin inşallah yapabilirim
Aysun iyi fark etmişsin canım,
Şirvan ihtiyacınız yoksa bence çalışma en azından ara ver işini bilmiyorum ama özel sektörde bir alternatif sürekli olabiliyor seneye de iyi iş bulabilirsin belki , ben olsam 17-18 yaşında birine bırakmam
kayra ağlıyor uyutmam lazım sonra görüşürüz
masada ekmek ve ne yıyorsak atıştırmalık yıyor genelde bızden önce koltuğunda yedırıyorum tabıkı bazen kucağımdada yedırdığım oluyor ama hıç zorlamıyorum çünkü 2 sefer çıldırma noktasına geldım ve söylendığım ıçın pışman oldum yalnız ben şunu farkettımkı bebekle ınat olmuyor yemıyorsa zorlamayacaksın ve ara verıp tekrar deneyeceksın,nerden nereye geldım he demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?