2009 Nisan Anneleri

çok geçmiş olsun.eminim hemen atlatıcak annesi çok dirayetli bizim bebeklerimiz.sen moralini iyi tutmaya çalış hiseediyorlar üzüntülerimizi kaygıalrımızı.
tekrar tekrar geçmiş olsun kağana

ayşecim çok ama çok geçmiş olsun dualarımız seninle((

şirvan bence çok zor bu şartlarda çalışmak tabi sen daha ii bilirsin ama ben senin yerinde olsam başlamam...

adaşım bencede avent en güzeli kırmızı rengide gayet hoş:)))

evet kızlar sabırsızlıkla beklıyorum kızlarla buluşma zamanını bol bol resim çekicem bu sefer hepinizi öpuyorum...

Merhaba,

Allah kolaylık versin sana. Hem ilk iş günü, hem iş yeri değişikliği, hem bölüm değişikliği, servisten en son inecegin haberi... Hepsi üst üste gelmiş. Durumun nedir bilmiyorum ama eger ihtiyacınız yoksa bıraksan calışmayı bir süreliğine? Ya da ne bileyim, eger calışmak zorundaysan, iş bakmaya basla, zaten bu iş evine de uzak sanırım, iyi bir iş bulursan da adapte olamadım dersin, bırakırsın bu işini?..

ağlattın benı ya rabbım korusun bebeklerımızı,hemen ıyıleşsın ınşallah dualarım sızınle,
şırvancım arkadaşım,sana kolay gelsın,bence hemen pes etme ılk günde böyle hıssetmen çok normal baranı özledın,uzun zamandır çalışmıyorsun,yınede bır dök düşün derım

ıstanbul ekıbınıde kıskandım sızıde valla,ohhhhh sefanız olsun,öpüyorum herkesı,yaşasın nısan annelerı :lepi:

ayşecim kağana çok geçmiş olsun.
inşallah hastaneye yatmanıza gerek kalmaz.
iyi düşünelim iyi olsun.secret..

şirvancım ilk günden pes etme bence canım.
senin satış sonrası destekti dimi bölümün şimdi hangi bölümdesin?

kapımı üretiyordunuz?

araba almıştı zaten eşin sana arabla git gel bence.
süt izninde nasıl yapcan?

valla ben o sıcak yaz günlerinde git gel git gel süt izni için epey zorlandım ama sabrettim.herşey bebişkolar için.
ama arabamla gidip geldiğim için rahattı.
yoksa dolmuşa in bin.yada şirket arabalarını ayarla zor olurdu.

öslemmmmmmmmmm mersindemisin sen kuzum...?
boşicek eşin seni bu gidişle:))şaka tabi

siz yoluna koydunuzmu işleri özlemcim..

öslemmmmmmmmmm mersindemisin sen kuzum...?
boşicek eşin seni bu gidişle:))şaka tabi

siz yoluna koydunuzmu işleri özlemcim..

mersındeyım hala arkadaşım,sorma hııııççç sorma düzelmedı anlamadımkı,bır var bır yokmuş ama düzelecek ınanıyorum,en çokta kocama üzülüyorum ınan,ne desem boş şeker,benım kız tuşları söküyor çığlık kıyamet blg görünce, oyuncak olanından alacam,belkı ozaman bırakır bunu bende yazarımıkı satır,:içelim:

herkese merhabalar,
Amasya ya kar yağdı bugün ,
Ayşe geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yoktur
Kayra nın da iştahı yok yemek istemiyor
Bursalılar ohh bizim yerimizede yiyin için eğlenin,
Esen kurulumu gönderebilecekmisin inşallah yapabilirim
Aysun iyi fark etmişsin canım,
Şirvan ihtiyacınız yoksa bence çalışma en azından ara ver işini bilmiyorum ama özel sektörde bir alternatif sürekli olabiliyor seneye de iyi iş bulabilirsin belki , ben olsam 17-18 yaşında birine bırakmam
kayra ağlıyor uyutmam lazım sonra görüşürüz

geçmiş olsun canım.
ishali için muz yada pirinç lapası işe yarıyor ama dr.a gitmek daha mantıklı.
inş.kısa sürede geçer.
canım kahvemi aldım.evde sıcacık...
egeyi bıraktım yere ama duruyor mu ki yerde.
tv.altlığı camlı onu açıp duruyor.koltuğa çıkıyor vs vs....
pc.yi farkettiyse zaten yandık hemen kapatıyorum.
offff offffffffffff.

dün akşam kayınvaldemler gitti evleri toparladım.kafamda şişmiş((((
eşime de çok yoruldum çamaşırları çamaşır demirine as dedim.
ve astı:)))))))))))
birinin yardım etmesi muhteşem birşeymiş........
kızlar birşey sorucam egeyi mama sandalyesinde doyuruyorum genelde ama bazen yemediği için tepemin tası atıyor ve yatırıp yediriyorum.
sizler nasıl yediriyorsunuz?

masada ekmek ve ne yıyorsak atıştırmalık yıyor genelde bızden önce koltuğunda yedırıyorum tabıkı bazen kucağımdada yedırdığım oluyor ama hıç zorlamıyorum çünkü 2 sefer çıldırma noktasına geldım ve söylendığım ıçın pışman oldum yalnız ben şunu farkettımkı bebekle ınat olmuyor yemıyorsa zorlamayacaksın ve ara verıp tekrar deneyeceksın,nerden nereye geldım he demı

geçmişi okudum..kağan az önce uyandı..babamız geldi 10 dk çıkıcaz evden..bugün bi daha girmezsem bilinki hastnedeyizdir..tekrar rica ediyorum çok dua edin..haberdar ederim sizi teyzeleri..

endonezyadan yatılı kadın getircek arkadaş..
bi araştır bakalım sende.

oğlumu endonezyadan birine hayatta bırakamammmmmmmmm...

egeye çorba yapayım dedim ,ocağın küçük kısmına koydum tencereyi altını kıstım odaya geldim.
yarım saat sonra gittim ki ocak sönmüş mutfak kokuyor(((((
balkon kapısı açtım hemen..

çok geçmiş olsun canım..çabuk farketmişsinn..

benim kızımda soğuk yemekleri çok seviyor. yoğurdu buzdolabından çıkarır çıkarmaz ver bayılır. özellikle dişleri çıkarken öle veriyordum napayım başka türlü yemiyordu

bu zamana kadar soğuk hiç bişey vermedim..hep benmari uysulü ısıttım..annesine çektiyse çünkü boğazı ağrır..ben bileee hiçç soğuk bişiy yemem kışınn..bademcikler şişerrrrr..

bu ikisinden başka marka bulamadım heryerde ikisi çıkyıo.kokşda çok hoşuma gitti ama kararsız kaldım.tipik terazi burcu işte yine hangisini seçsem bilemedim hihih

ben şu kokoş olanı çok beğendim canımm..ama ilerde bi oğlun olursa da aventi onun içinde kullanabilirsinn..

daha ikl günden seni soğutmasınlar işten şirvancımm..

arabanla neden gitmiyosun??memurlara süt izni oluoo size yokmu..gerçi 6 aydan sonra var mı bilmiomm..

ayyy canım benım .. Kıyamammm ..
çok geçmiş olsun...

çok üzüldüm ayşe inşallah dediğin gibi seruma falan gerek kalmaz Rabbim acil şifalar versin kıyılırmı onlara ya canım benim hemencik iyileşsin kağanımız

ayşecim ço kgeçmiş olsun hemencicik iyileşir inş. en kısa sürede

Çok geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum. Kış aylarına girdik. Baslar rotavirüs ishalleri. ınşallah basit bir ishaldir. Rotavirüs aşısı yaptırmıs mıydın bebegine?

çok geçmiş olsun.eminim hemen atlatıcak annesi çok dirayetli bizim bebeklerimiz.sen moralini iyi tutmaya çalış hiseediyorlar üzüntülerimizi kaygıalrımızı.
tekrar tekrar geçmiş olsun kağana

ayşecim kağana çok geçmiş olsun.
inşallah hastaneye yatmanıza gerek kalmaz.
iyi düşünelim iyi olsun.secret..

hepinizeee tek tek teşekkür ederim arkadaşlarr.biliyorum geçecektee bu kağanın 2. hastalığıı..ve önceki bu kadar ağır değildii..şimdi çok mutsuz yorgun ve aç..kahretti buda bizi..

alllaha emanet olunnn..kuzucuklaraa ii bakınnn..öpüyorumm herkesii..

çok geçmiş olsun..
unarım çabacak iyileşir...
kıyamam
Allah şifa versin..

inşallah bir yoluna girer canım.
süt izinin nolcak..

göndermeyi denedim dün eklememişti bi daha denerim canım .. zor değil yaparsınn..

evt.inatlaşmak bende istemiyorum canım ama ağzına kaşık değdiği gibi ağlıyor.mecburen yedirmenin yollarını arıyorum.

bır ara bır meme bır mama yapıyorduk ama artık yemıyor onu büyüdü tabı aynı durum bendede var merak etme yemek deme ne dersen de,ama her bulduğu ağzında tabı almaması gerekenler,kılosu en son 8,200 dü düşün artık ama ben takmıyorum kıloyu,ya bızımkı yedığımız yemeklere daha fazla ılgı gösterıyor ekmek batırıp verıyorum bende gerçı sende yapıyosundur ya arkadaşım ne yapalım bazı bebekıştahlı bazısıda böyle ışte

ayşecim çok geçmiş olsun inşallah iyi haberlerle dönersiniz..ela da yazın ööle olmuştu nereye kafayı koysam da uyusam diyodu hastalıktan ateşten hemen iyileşir inşallah kuzun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…