çok geçmiş olsun..
unarım çabacak iyileşir...
kıyamam
Allah şifa versin..
inşallah bir yoluna girer canım.
süt izinin nolcak..
göndermeyi denedim dün eklememişti bi daha denerim canım .. zor değil yaparsınn..
e süt iznin olmayacak mı
arabayla git ozaman daha iyi
ayşecim çok ama çok geçmiş olsun dualarımız seninle((
şirvan bence çok zor bu şartlarda çalışmak tabi sen daha ii bilirsin ama ben senin yerinde olsam başlamam...
Adaşım bencede avent en güzeli kırmızı rengide gayet hoş:)))
evet kızlar sabırsızlıkla beklıyorum kızlarla buluşma zamanını bol bol resim çekicem bu sefer hepinizi öpuyorum...
merhaba,
allah kolaylık versin sana. Hem ilk iş günü, hem iş yeri değişikliği, hem bölüm değişikliği, servisten en son inecegin haberi... Hepsi üst üste gelmiş. Durumun nedir bilmiyorum ama eger ihtiyacınız yoksa bıraksan calışmayı bir süreliğine? Ya da ne bileyim, eger calışmak zorundaysan, iş bakmaya basla, zaten bu iş evine de uzak sanırım, iyi bir iş bulursan da adapte olamadım dersin, bırakırsın bu işini?..
şirvancım ilk günden pes etme bence canım.
senin satış sonrası destekti dimi bölümün şimdi hangi bölümdesin?
kapımı üretiyordunuz?
araba almıştı zaten eşin sana arabla git gel bence.
süt izninde nasıl yapcan?
herkese merhabalar,
amasya ya kar yağdı bugün ,
ayşe geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yoktur
kayra nın da iştahı yok yemek istemiyor
bursalılar ohh bizim yerimizede yiyin için eğlenin,
esen kurulumu gönderebilecekmisin inşallah yapabilirim
aysun iyi fark etmişsin canım,
şirvan ihtiyacınız yoksa bence çalışma en azından ara ver işini bilmiyorum ama özel sektörde bir alternatif sürekli olabiliyor seneye de iyi iş bulabilirsin belki , ben olsam 17-18 yaşında birine bırakmam
kayra ağlıyor uyutmam lazım sonra görüşürüz
geçmişi okudum..kağan az önce uyandı..babamız geldi 10 dk çıkıcaz evden..bugün bi daha girmezsem bilinki hastnedeyizdir..tekrar rica ediyorum çok dua edin..haberdar ederim sizi teyzeleri..
Oğlumu endonezyadan birine hayatta bırakamammmmmmmmm...
çok geçmiş olsun canım..çabuk farketmişsinn..
Bu zamana kadar soğuk hiç bişey vermedim..hep benmari uysulü ısıttım..annesine çektiyse çünkü boğazı ağrır..ben bileee hiçç soğuk bişiy yemem kışınn..bademcikler şişerrrrr..
Ben şu kokoş olanı çok beğendim canımm..ama ilerde bi oğlun olursa da aventi onun içinde kullanabilirsinn..
Daha ikl günden seni soğutmasınlar işten şirvancımm..
Arabanla neden gitmiyosun??memurlara süt izni oluoo size yokmu..gerçi 6 aydan sonra var mı bilmiomm..
Hepinizeee tek tek teşekkür ederim arkadaşlarr.biliyorum geçecektee bu kağanın 2. Hastalığıı..ve önceki bu kadar ağır değildii..şimdi çok mutsuz yorgun ve aç..kahretti buda bizi..
Alllaha emanet olunnn..kuzucuklaraa ii bakınnn..öpüyorumm herkesii..
kız lar valla bilmiyorum ..çok geçmiş olsun..
Unarım çabacak iyileşir...
Kıyamam
allah şifa versin..
Inşallah bir yoluna girer canım.
Süt izinin nolcak..
Göndermeyi denedim dün eklememişti bi daha denerim canım .. Zor değil yaparsınn..
sağlıklı olsunlarda gerısı boş ıyımı ıyı çok şükür
kız bacım nerelerdesin sen .. özledik valla..
Istanbulla gelde bir senlede görüşürüz...
Merhaba, nasılsınız? Ben de Elif'ten kopya çekip klip yaptım oğluşuma doğum günü demişken.
BabyTV - Birthday clip[/QUOT
ellrine sağlık.
çok saolun kızlar ama gittikçe şiddetleniyo öksürüğü..
çok geç.miş olsun elaya.
İŞyerİnden İlk gÜnaydını mı yapım...
10 ay olmayınca masam falan yok..
Herhalde bÖlÜmÜnde de deĞİŞİklİk yapılacak....
Hayırlısı artık..
AkŞamda annem de kaldık .. Sabah zor olur dİye(hava soĞuk ya)
Allah kolaylık versin şirvan.çalışmak zor.
selamlar kızlar...elaya geçmişler olsun ilerlemeden atlatsın.....aysuncum iyi farketmişsin sizede geçmişler olsun....şirvan hayırlı olsun canım dediğin doğru herşeye alışılıyor 1 hafta sonrada hep çalışıyormuş gibi hissedersin....
idil bu akşam yine çıldırttı hayır bişey değil benim kocamada kafayı yedirtçek bu kız....babası sallamak için alıyor zira ben karda yatmış misali köm köm öksürüyorum....dinlen dedi bana ama nerde....bana bakıp bakıp anni anni diyor nasıl yatayım...velhasılı ben uyuttum yine 2 de uyudu ve sonra saat başı kalktı sallandı...(
geçmiş olsun gülşen.ya bizim kızlar ne zaman düzelecek.seni okudukça kendimi görüyorum.
slm teyzeleriiii..
kağan çok hastaaaa..babamız gelince doktora gidecez..
ishali çok fena..kusuyor..ve pişik olmuş..bunların hepsi 1 gün içinde oldu..bi görseniz halini oturup ağlarsınızz..babasıyla içimiz gidiyor..
hiçbişey yemiyor..mama bilee..başını biyere koyup hemen uyuyoo..kahvaltıda ortamıza aldık..bi babasının dizine koyuyoo bi benim kuzumm..
dayanılacak bişey değilmiş bebeğinin canının içinin hasta olması..ALLAHım hep hasta olan yavrulara şifa versin.küçücük bi hastalıkduygusal olarak beni çok yıprattı..o anne babalar nasıl dayanır acaba..sabırlar diliyorumm..çok zorrrrr..
kuzum şimdi uyuyoo teyzelerii..belki bizi merak etmişsinizdir..hemen yanımda..çünkü durduk yere kusmaya başlıyo ve boğulacak gibi oluyor..
dua edin olurmu..büyük ihtimalle hastaneye alacaklar..serum takılır..durum onu gösteriyor..
dualarımız sizinle .inşallah hemen iyleşir kağancık.
Kızlar Şu sÜt İznİ nasıl hesaplanıyor.. .
27 nİsan doĞum tarİhİm...
İŞ saatlerİ - 8:30 / 18:00
gÜnlÜk toplu kullanım İÇİn ..
62 gÜn var..
GÜnlÜk 8,5 ÇalıŞma saatİ(1 saat ÖĞle molası)
62*1,5 =93
93/8,5=10,94 ---11 gÜn desen..
Haftada 1 gÜn İzİn kullansam....nİsan sonuna kadar..
Ayy bÖylemİ hesaplanıyor..
Bİlen bİr baksın... LÜtfenİz...
canım bi iş yerinle görüş haftada 1 gün işe gitmeyip o şekilde süt izni kullanan da oluyor. Ben hergün 1,5 saat erken çıkmayı seçtim
benim bildiğim yasal olarak öyle bir hakkımız var
ama iş yerlerininin bu izni vermeme hakkı var mı onu bilmiyorum
izin de gün de 1,5 saat olarak hesaplanıyor birleştirilip nasıl kullanılır onları ben de tam bilmiyorum
canım seni yanlış yönlendirmek istemem ama bildiğim bebek 1 yaşına girene kadar süt izni kullanma hakkın var..hesaplama yöntemin doğru gibi geldi bana..ama sanırsam sen hafta sonları çalışmıyorsun..çünkü 62 gün diye kullanmışsın izin hakettiğin gün sayısını..bilen yokmuuuuuuuuuuuuuu..
Yarın süt izni dilekçemi vermek istiyorum...
En azından 3 ay - 4 gün çalışırım ....
Hakkım varsa alım dimi ama....
göndereceğin şeyin kapasitesi fazla ise göndermiyor bende dosyalara öyle hata verdi internetten linkini gönderebilirsin belki kurulumu kolaysa ordan yapabilirim
Şirvan
ben süt iznini toplu kullanıyorum yani 1 gün işe gelmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?