2009 Nisan Anneleri

göndereceğin şeyin kapasitesi fazla ise göndermiyor bende dosyalara öyle hata verdi internetten linkini gönderebilirsin belki kurulumu kolaysa ordan yapabilirim

e süt iznin olmayacak mı
arabayla git ozaman daha iyi

kız lar valla bilmiyorum ..
Süt izni için ; günlük 1,5 saat erken çıkmam gerekir ...ama burdan yanlız nasıl gidecem..

Arabayla gelsem.. Ev -iş - 40 km. Geliş gidiş- 80 km..
Aldığım parayı benzine veririm o zamanda...

Valla bilmiyourm .. Eşime kalsa zaten çalışma diyor ....
Yol çok fazla ... Ne yapcam yaaaaa....

ÇIKSAM 5 SENEDıR BURDAYIM.. TAZMıNATIM YANACAK..
ÜCRETSıZ ıZıN ALIRKEN GÖNDERıRLER DEDıM AMA.. YOK .. HEMEN ıZıN VERDıLER....

Son düzenleme:

şirvan haftasonuna kadar bi dene de bakalım haftasonu iyice düşünürsün.
ben de perşembe günü işe başlamıştım zaten 1 gün sonra tatil oluyor. alışmak için iyi bir gün

ya klıp çok güzelolmuş,ben daha dığer sıteye ecenın vıdeosunu ekleyemedımkaldıkı onu yapayım yahu

Kızlar Şu sÜt ıznı nasıl hesaplanıyor.. .

27 nısan doĞum tarıhım...

ıŞ saatlerı - 8:30 / 18:00 (1 saat ÖĞle molası)

gÜnlÜk toplu kullanım ıÇın ..
62 gÜn var..
GÜnlÜk 8,5 ÇalıŞma saatı

62*1,5 =93

93/8,5=10,94 ---11 gÜn desen..

Haftada 1 gÜn ızın kullansam....nısan sonuna kadar..

Ayy bÖylemı hesaplanıyor..
Bılen bır baksın... LÜtfenız...

Son düzenleme:

canım bi iş yerinle görüş haftada 1 gün işe gitmeyip o şekilde süt izni kullanan da oluyor. ben hergün 1,5 saat erken çıkmayı seçtim

canım bi iş yerinle görüş haftada 1 gün işe gitmeyip o şekilde süt izni kullanan da oluyor. Ben hergün 1,5 saat erken çıkmayı seçtim

yok hayatım erken çıkamam ..
Vereceklerse tam gün versinler...

Onuda verme zorumlulukları yok herhalde..
Ben bir şansımı denesem mi....

Hesaplama öylemi yapılıyor...
Onu net bir öğrenimde...

benim bildiğim yasal olarak öyle bir hakkımız var
ama iş yerlerininin bu izni vermeme hakkı var mı onu bilmiyorum
izin de gün de 1,5 saat olarak hesaplanıyor birleştirilip nasıl kullanılır onları ben de tam bilmiyorum

bilen yokmuuuuuuuuuuuuuu..

Yarın süt izni dilekçemi vermek istiyorum...

En azından 3 ay - 4 gün çalışırım ....

Hakkım varsa alım dimi ama....

süt iznini canın nasıl isterse kullanırsın bu konuda hakkın var.....senin yerinde olsam tek gün hakkını seçerim bende..nasılsa evden çıkacaksın diğer günler...tam hesaplamayı bilmiyorum ama o kadar ince bir hesap olduğunu düşünmüyorum...ya 1.5 saat önce yada tek gün diye seçenek vardır bence...

elayla kağana çok geçmiş olsun.hemen atlatırlar inşallah.

şirvan hayırlı olsun ilk iş günü.hemen moralini bozma.bi süre bak bakalım nasıl gidecek diye.

keremin klibi çok güzel olmuş.bende yapmıştım kereme.hoki pokiye bayılıyo bu çocuklar.çok eğlenceli.

kar yağmıyo dedim dedim en sonunda buradada heryer bembeyaz.

dün gece kar basladığında dısarıdaydık.bi yağdı kar arabalar kaymaya basladı.biz çankayada oturuyoruz.tepede oldugunda hep yokuş.

bisürü yol denedik çıkamadık hiçbirini.10 dakkalık yolu 1saatte aştık.

birazdan diş doktoruna gicem.erken bitersede keremi parka götürücez.

bilen yokmuuuuuuuuuuuuuu..

Yarın süt izni dilekçemi vermek istiyorum...

En azından 3 ay - 4 gün çalışırım ....

Hakkım varsa alım dimi ama....
canım seni yanlış yönlendirmek istemem ama bildiğim bebek 1 yaşına girene kadar süt izni kullanma hakkın var..hesaplama yöntemin doğru gibi geldi bana..ama sanırsam sen hafta sonları çalışmıyorsun..çünkü 62 gün diye kullanmışsın izin hakettiğin gün sayısını..

ben iş yerimde tam gün kullanmak istedim..hafta sonları alırım diye..ilk kabul ettiler..bir müddet böle gitti sonra ırım kırım ettiler..ben gelmeye devam ettim..keşke en başında 1,5 saat erken çıksaydım dedim sonra kendi kendime..ama zaten iş yerimde süt sağıyorum..1,5 saati öle dolduruyorum ben:)..o yüzden lafını açamıyorum tekrar..bazı iş yerleri toplu verirken bazıları da benim ki gibi pürüzlük yapabiliyor işte..

sana bol şans ve kolay gelsin..

göndereceğin şeyin kapasitesi fazla ise göndermiyor bende dosyalara öyle hata verdi internetten linkini gönderebilirsin belki kurulumu kolaysa ordan yapabilirim

evet ondan caınm
bir yandan rapor yazıyorum bir yandan program..
kusura bakma geç cvb veriyorum.

Şirvan
ben süt iznini toplu kullanıyorum yani 1 gün işe gelmiyorum

bencede haftada 1 gün işe gelmezsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…